Share

Pronostic Thiago Monteiro - Henri Laaksonen, 13.07.2019

Tenis

Cota: 1.89

Adaugat de: George Halici

12 Iul 2019 04:07 616 0
Logo Thiago Monteiro
Logo Henri Laaksonen
Thiago Monteiro
Henri Laaksonen
VS
12:00 13 Iulie 2019
Challenger Braunschweig

Analiză și informații pentru Thiago Monteiro v Henri Laaksonen

Challengerul masculin de la Braunschweig a ajuns în faza semifinalelor, acolo unde va avea loc duelul dintre brazilianul Thiago Monteiro și elvețianul Henri Laaksonen. Acest meci va face obiectul analizei care va urma, concluzionată de un pont. 

Braunschweig este un oraș cu statut administrativ de district urban în landul Saxonia Inferioară, Germania. El are o populație de aproximativ 250.000 de locuitori și este plasat la o altitudine de 75 de metri. 

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Thiago Monteiro: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Thiago Monteiro (113 ATP) este unul dintre puținii brazilieni care au cochetat cu prima sută mondială în tenisul masculin în ultimii ani. În vârstă de 25 de ani, Monteiro este un zgurist stângaci căruia îi plac schimburile lungi de pe fundul terenului și abordează în acest mod majoritatea meciurilor sale. Deși fanii tenisului îl priveau în urmă cu câțiva ani ca pe un mare talent ce va reuși performanțe importante în circuit, acesta a atins până acum doar poziția 74 ca Best Rank, în februarie 2017. 

Monteiro a avut un an 2019 destul de average până în acest moment, alternând în general turneele în care a trecut două sau trei tururi cu cele în care a pierdut în primul tur. Rezultatele cu cel mai mare impact au fost câștigarea unui Challenger în Uruguay în ianuarie și calificarea pe tablourile principale de la Roland Garros și Wimbledon, acolo unde a cedat imediat după ce a obținut prezența. Un alt turneu de referință pentru brazilian în 2019 a fost cel de pe zgura de la Munchen, unde i-a învins pe rând pe Ramos, Rublev și Struff, pentru a ceda apoi la mare luptă împotriva lui Fucsovics. 

Henri Laaksonen: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Henri Laaksonen (97 ATP) este un elvețian care a stat toată cariera în umbra conaționalilor săi legendari, Roger Federer și Stan Wawrinka. Ajuns deja la 27 de ani, Henri este un jucător de statură medie, având 1.85 și 78 de kg și posedă un joc destul de solid din spatele terenului, acolo unde încearcă să se impună în schimburile lungi. Asemeni adversarului său, el preferă zgura ca suprafață de joc. 

Elvețianul a avut un sezon de zgură destul de solid, având câteva serii de victorii substanțiale, în special cea în care a câștigat un turneu Challenger la Roma și imediat apoi a ajuns din calificări până în turul al doilea la Roland Garros, unde a fost eliminat de Novak Djokovic. Desigur, este de luat în calcul faptul că a accesat tabloul principal de la Paris beneficiind de statutul de lucky loser după înfrângerea din turul calificativ împotriva lui Ymer. 

La Braunschweig, Laaksonen a trecut deja de Blancaneaux cu 6-3 7-5, de Moraing cu 4-6 6-3 6-4 și de Rosol cu 7-6 6-7 6-3 și se va duela cu Monteiro pentru un loc în finală. 

Statistica meciurilor directe Thiago Monteiro v Henri Laaksonen

10.06.2016     Thiago Monteiro - Henri Laaksonen 6-1 7-6       ( Challenger Lyon, zgură) 

Cote pentru Thiago Monteiro v Henri Laaksonen

Deși meciul are un favorit în opinia noastră și a bookmakerilor, nu cred că meciul se va termina foarte rapid și recomand, de asemenea, și un pariu pentru peste 20.5 game-uri în meci la o cotă decentă de 1.49 oferită de Unibet. 

                                                                      

Pont Thiago Monteiro vs Henri Laaksonen: Peste 22.5 game-uri în meci.

Thiago Monteiro și Henri Laaksonen se vor duela pentru un loc în finala turneului din seria Challenger de la Braunschweig, iar meciul se anunță unul destul de echilibrat. Dacă ne uităm pe statistica ultimelor luni, putem găsi câteva similitudini între prestațiile și rezultatele celor doi, inclusiv faptul că ambii au în palmares un titlu Challenger în 2019. Atât brazilianul, cât și elvețianul sunt jucători care preferă jocul pe zgură și schimburile lungi de pe fundul terenului și este de luat în calcul și o anumită stare de oboseală la acest meci după ce ambii au câștigat în 3 seturi ultimele două tururi. Aleg să merg tot pe mâna unui meci lung și recomand astfel cota de 1.89 oferită de Unibet pentru peste 22.5 game-uri în meci.

Pont pariuri: Peste 22.5 game-uri în meci.

Miza: 7/10

Cota: 1.89

Adaugat de: George Halici

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Thiago Monteiro vs Henri Laaksonen: Peste 21,5 game-uri

Meciul dintre Thiago Monteiro și Henri Laaksonen pare echilibrat la prima vedere. Cei doi jucători s-au mișcat bine pe durata acestui turneu și ambii preferă zgura. Monteiro are un plus de valoare, cred eu, însă pentru a accede în finală va trebui să facă un meci solid. Elvețianul are un serviciu bun, dar stă bine și în scimburile prelungite. Văd un meci disputat și nu este deloc exclus să avem parte de cel puțin un set cu tie-break și de ce nu, chiar și un decisiv. Prefer să fiu mai safe însă și recoman minim 22 de gameuri, linie ce poate fi atinsă lejer și din 2 seturi, iar cota oferită de NetBet este una cel puțin decentă.

Pont pariuri: Peste 21,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

George Halici

Ponturi:

6

Castigate:

4

Pierdute:

2

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Nice vs PSG. Meci tare în Ligue 1
Cota: 1.62 18 Oct 2019 21:45 0