Share

Ponturi tenis ITF - Mrdeza vs Gatto Monticone, italianca are un joc mai bun pe hard

Tenis

Cota: 1.58

Adaugat de: Marian Cioată

22 Noi 2019 21:47 333 0
Logo Tereza Mrdeza
Logo Giulia Gatto-Monticone
Tereza Mrdeza
Giulia Gatto-Monticone
VS
11:35 23 Noiembrie 2019
ITF Solarino 3

Analiză și informații pentru Tereza Mrdeza v Giulia Gatto-Monticone

Sâmbătă, de la orele 11.35, este programată semifinala turneului ITF feminin de la Solarino, dintre croata Tereza Mrdeza (277 WTA) și italianca Giulia Gatto Monticone (178 WTA). Pronosticul recomandat merge în direcția sportivei clasate cu aproape 100 de locuri mai sus în ierarhia mondială. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Tereza Mrdeza: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î Î

Tereza (29 ani) a reușit să treacă pe plus, în acest turneu, la statistica partidelor jucate pe hard outdoor în 2019. Ea a ajuns la 7 victorii și 6 înfrângeri. Per total are 31 victorii și 33 înfrângeri. 

În toată cariera, Mrdeza a evoluat mult mai puțin pe hard, comparativ cu zgura lentă. Recordul său este unul mult mai slab, comparativ cu cel al celeilalte semifinaliste.

Croata a avut momente de cumpănă în acest turneu de la Solarino, cu un set pierdut la zero în turul secund, dar a luptat și a întors cumva soarta acelui duel cu o altă italiancă - Lucia Bronzetti (355 WTA). În runda inaugurală a trecut de Camilla Rosatello (472 WTA), iar în sferturi de atipica zguristă britanică Amanda Carreras (351 WTA). 

 

Giulia Gatto-Monticone: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V Î

Giulia tocmai a împlinit 32 ani în această săptămână. Ea a jucat în 2019 la cel mai bun nivel, din întreaga carieră, în special pe suprafețele rapide. 

Gatto-Monticone și-a trecut în palmares un titlu ITF în Japonia, la Kofu, în luna martie, în mod total surprinzător. Are bilanț pozitiv pe absolut toate suprafețele pe care a evoluat, inclusiv pe gazon. 43 victorii și doar 24 înfrângeri a adunat italianca, înaintea acestei semifinale.

Desemnată cap de serie numărul 3, Giulia și-a confirmat statutul și nu a pierdut vreun set, contra Stefaniei Rubini (309 WTA), Tayisiyei Mordeger (628 WTA) sau a Olgăi Saez Lara (423 WTA). 

Statistica meciurilor directe Tereza Mrdeza v Giulia Gatto-Monticone

Tereza conduce cu 2-0 la confruntările directe. Totuși, acestea nu sunt pe deplin relevante, deoarece au avut loc în anul 2012 și s-au desfășurat pe zgură roșie, în condiții total diferite de hardul de la Solarino.

Cote pentru Tereza Mrdeza v Giulia Gatto-Monticone

Cei de la eFortuna.ro oferă o cotă de 1.84 pentru ca favorita să câștige primul set și meciul. 

Tereza Mrdeza vs Giulia Gatto-Monticone Pont: Victorie Gatto-Monticone

Consider că rutina mai mare a Giuliei pe hard, în 2019, va fi factorul decisiv în favoarea sa. Italianca a fost mult mai constantă pe suprafețele rapide, cu un volum net superior de joc și abordând chiar turnee mai competitive, contra unor adversare mai dificile decât cele întâlnite de croată. Tereza este o zguristă, care are un bilanț negativ în 2019, cu prestații mai degrabă dezamăgitoare. Gatto-Monticone a progresat vizibil în actuala stagiune și ar putea să încheie cu un nou titlu pe hard, în țara natală.

Pont pariuri: Victorie Gatto-Monticone

Miza: 8/10

Cota: 1.58

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

7

Castigate:

5

Pierdute:

2

Anulate:

0

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici