Share

Pronostic pentru Terence Das - Tiago Cacao, ITF Portugalia F12, 10.08.2018

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

09 Aug 2018 22:03 359 0
Logo Terence Das
Logo Tiago Cacao
Terence Das
Tiago Cacao
VS
13:00 10 August 2018
ITF Portugalia F14

Analiză și informații pentru Terence Das v Tiago Cacao

Turneul ITF Portugalia F14 are loc în Sintra, oraș din vestul țării, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Terence Das și Tiago Cacao, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Sintra este o localitate mare, de 400.000 de locuitori, fiind una dintre principalele destinații turistice lusitane, având nenumărate castele și palate istorice, în plus aici fiind piața imobiliară cea mai scumpă din țară. 
Turneul acesta este însă mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Beloura Tennis Academy, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Jankovits, Silva, Cacao sau Monteiro. 

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

Terence Das: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V

Terence Das este un indian de 16 ani, fără clasament. 
Însă acest lucru este normal, Das fiind un junior care nu avea cum să acumuleze puncte ATP până în această săptămâna, când a realizat performanța carierei. Totuși, la 16 ani el este inconstant, având încă foarte multe lucruri de învățat pe plan tactic, în plus mai având de lucrat la capitolul fizic. 
În 2017 nu are niciun turneu disputat. 
Iar în 2018 are două competiții, la ambele pierzând în calificări. 
Aici:

- 6-3 6-2 cu Gonzalez (locul 398 ATP), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)
- 7-5 6-1 cu Batista (locul 1312 ATP), câștigând 60% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (2 salvate)

Tiago Cacao: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î V V

Tiago Cacao este un portughez de 20 de ani, clasat pe locul 575 ATP. 
Iar Tiago a impresionat în acest sezon, el până în ianuarie neintrând vreodată în prima mie mondială, fiind un sportiv anonim care se chinuia să treacă de calificările turneelor mici. Acum însă Cacao pare că și-a găsit un ritm foarte consistent de joc, abordează altfel partidele și asta se vede în rezultate. Iar dacă își continuă ascensiunea poate intra fără probleme în topul 500 ATP. 
În 2017 nu are nicio performanță. 
În 2018 are finală la ITF Portugalia F1, sferturi de finală la ITF Portugalia F5, finală la ITF Portugalia F8, semifinale la ITF Portugalia F9, finală la ITF Portugalia F10 și sferturi de finală la ITF Portugalia F12. 
Rezultate foarte bune, toate obținute însă acasă. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Guadalupe (locul 1227 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (1 salvată)
- 6-4 6-3 cu Ocleppo (locul 1183 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (5 salvate)

Statistica meciurilor directe Terence Das v Tiago Cacao

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Terence Das v Tiago Cacao

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Terence Das vs Tiago Cacao: Tiago Cacao castiga

Tiago Cacao a crescut foarte mult în acest an, și din punct de vedere al clasamentului, peste 500 de locuri, însă și ca joc, ajungând deseori în fazele finale ale turneelor. Aici a fost bun, nepierzând set, ieri cu Ocleppo reușind să pună mari probleme pe retur. Terence Das este la al 3-lea turneu profesionist din carieră, până acum pierzând la ambele în calificări. Aici a reușit unul dintre șocurile anului în tenis prin eliminarea lui Gonzalez, însă ieri deja a arătat un ritm mult mai scăzut și mai ezitant. Consider astfel că Tiago este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Tiago Cacao castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

38

Castigate:

29

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0