Share

Pont Sandgren - Ferrer. ATP Indian Wells 11.03.2018

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Admin

11 Mar 2018 14:44 559 0
Logo Tennys Sandgren
Logo David Ferrer
Tennys Sandgren
David Ferrer
VS
21:30 11 Martie 2018
ATP Indian Wells

Analiză și informații pentru Tennys Sandgren v David Ferrer

 În cadrul turneului californian se întâlnesc veteranul David Ferrer și surpriza acestui început de sezon, americanul de 26 de ani, Tennys Sandgren.

Tennys Sandgren nu pătrunsese între primii 100 de jucători ai lumii până la începutul lui 2018. Chiar dacă joacă la nivel ATP de mai multe sezoane, ai explodat doar la 26 de ani.  La primul turneu de mare șlem al anului, Australian Open, a ajuns în sferturile de finală, în condițiile în care până atunci nu trecuse niciodată de turul doi la o competiție majoră. Americanul am făcut un salt uriaș în clasament, însă apoi a urmat reculul în evoluțiile sale. Fără performanțe importante în luna februarie, el a fost eliminat la Rio de Janeiro în primul tur, de către Rogelio Dutra Silva, cu un scor categoric: 6-0 6-4. Aici a ajuns la Indian Wells în turul secund după ce a profitat de abandonul lui Basilashvili. Sandgren servește bine, are un forehand de calitate. Totuși, nu a mai reușit să pună în scenă tenisul eficient de la Melbourne, atenția sporită de care a avut parte i-a făcut rău în rezultate.

David Ferrer arătat anul trecut pe final o formă foarte bună, care adus aminte de deceniul pe care l-a petrecut între primii 10 jucători ai lumii. Spaniolul a evoluat foarte bine la Acapulco, pe o suprafață asemănătoare cu aceasta din SUA, eliminându-l pe talentatul Rublev și chinuindu-l serios pe Juan Martin Del Potro. Argentinianul s-a impus în set decisiv, după două ore și jumătate, câștigând apoi și titlul din Mexic. Cu un joc variat, dar și cu o deplasare excelentă pe teren, Ferrer este un adversar greu de învins pentru oricine. David are tenacitatea căpătată în atâția ani de competiție, un serviciu de pe care se poate baza în momentele importante, și cel mai important, un spirit de războinic. Ibericul nu renunță niciodată, indiferent de scorul afișat pe tabelă. Cu iscusință reușește să alterneze atât unghiurile, dar și efectele pe lovitură. 

Pont Tennys Sandgren vs David Ferrer: Victorie Ferrer

David Ferrer este jucătorul cu mult mai multă experiență în această partidă. Spaniolul arată o formă bună, spre deosebire de adversarul său care pare o umbră a celui care i-a eliminat pe Thiem și Wawrinka la Australian Open. Pe când era considerat un outsider, nimeni nu îl băga în seamă pe Sandgren. Odată cu performanța obținută în luna ianuarie, în Australia, celebritatea sa a crescut, dar i-a dus și neplăceri. În afara rezultatelor vizibil mai slabe, el a intrat și într-un conflict cu Serena Williams, dar și cu o parte din presa americană. Din punct de vedere calitativ, jocul lui Ferrer este superior celui propus de adversarul său din Statele Unite. Sportiv inteligent, cu o capacitate ridicată de efort, David îl va pune în dificultate pe Sandgren cu varietatea sa de pe fundul terenului. Recomand victoria spaniolului la o cotă bună oferită de Betano!

Pont pariuri: Victorie Ferrer

Miza: 9/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

12

Castigate:

6

Pierdute:

4

Anulate:

2

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici