Share

Pronostic pentru Taylor Fritz - Kei Nishikori, ATP Roma, 16.05.2019

Tenis

Cota: 1.72

Adaugat de: Tudor Cosma

15 Mai 2019 21:28 755 0
Logo Taylor Fritz
Logo Kei Nishikori
Taylor Fritz
Kei Nishikori
VS
12:00 16 Mai 2019
ATP Roma

Analiză și informații pentru Taylor Fritz v Kei Nishikori

Turneul ATP Roma are loc în Italia, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Taylor Fritz și Kei Nishikori, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Roma este o localitate de 2.87 milioane de locuitori, fiind capitala țării și al patrulea oraș ca mărime din Uniunea Europeană. 
Turneul acesta este mare, de Masters 1000, având un fond de premiere de 5.207.405 euro. 
Gazda este complexul Foro Italico, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Federer, Djokovic sau Del Potro. 

Betfair - deschide cont și primești extra 500RON!

Taylor Fritz: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Taylor Fritz este un american de 21 de ani, clasat pe locul 52 ATP. 
Iar Taylor este un sportiv foarte talentat, fiindcă nu trebuie uitat că a fost chiar numărul 1 la juniori. La seniori până acum nu a confirmat această poziție, Taylor însă rămânând un sportiv cu mult potențial care este în plus și foarte tânăr. 
În 2018 are sferturi de finală la Lyon, semifinale la Chengdu și sferturi de finală la Basel. 
Iar în 2019 are sferturi de finală la Auckland, tur 3 la Australian Open și titlu la Newport challenger. 
Pe zgură nu se simte atât de bine, însă săptămâna trecută la Madrid a trecut de Dimitrov (locul 48 ATP) până să fie eliminat de numărul 1 mondial, Djokovic. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Pella (locul 21 ATP), câștigând 87% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Kei Nishikori: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V Î

Kei Nishikori este un japonez de 29 de ani, clasat pe locul 6 ATP. 
Iar Kei este unul dintre tenismenii buni ai generației sale, un sportiv foarte muncitor care are deja 4 sezoane terminat în top 10 ATP și care are multe titluri importante. În ultima perioadă a avut probleme cu accidentările, însă consider că Nishikori mai poate evolua minim 5 ani în același ritm. 
În 2018 are tur 4 la Roland Garros, sferturi de finală la Wimbledon, sferturi de finală la Washington, semifinale la US Open, semifinale la Metz, finală la Tokio, sferturi de finală la Shanghai, finală la Viena și sferturi de finală la Paris. 
Iar în 2019 are titlu la Brisbane, sferturi de finală la Australian Open, semifinale la Rotterdam și semifinale la Barcelona. 
La Madrid Kei însă nu a jucat prea bine, fiind învins clar de Wawrinka (locul 29 ATP), după o partidă în care nu a putut face break. 

Statistica meciurilor directe Taylor Fritz v Kei Nishikori

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Nishikori, ultima având loc în acest an la Barcelona când Kei s-a impus 7-5 6-2. 

Cote pentru Taylor Fritz v Kei Nishikori

Taylor Fritz vs Kei Nishikori Pont: Kei Nishikori trimite sub 3.5 asi

Taylor Fritz a jucat foarte bine aici în primul tur, dominându-l într-o manieră categorică pe Guido Pella și servind foarte eficient, nepierzându-și acest atu tot meciul. Kei Nishikori pornește însă cu prima șansă, mai ales că l-a și învins acum două săptămâni pe Fritz în două seturi, primul însă foarte echilibrat. Ca ași Kei nu strălucește, fiind un tenismen care nu se bazează așa mult pe serviciu. Are 6 ași la Madrid cu Dellien, însă în rest pe zgură are 1 cu Wawrinka, 1 cu Medvedev, 1 cu Baena, 1 cu Aliassime și 2 cu Herbert. Iar în meciul cu Fritz de la Barcelona a trimis un singur as. Consider astfel că și astăzi Nishikori nu va trimite peste 3 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Kei Nishikori trimite sub 3.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

12

Castigate:

7

Pierdute:

3

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici