Share

Pont Fritz - Pella. 14.05.2019

Tenis

Cota: 1.46

Adaugat de: Gabriel Morariu

13 Mai 2019 19:55 652 0
Logo Taylor Fritz
Logo Guido Pella
Taylor Fritz
Guido Pella
VS
14:00 14 Mai 2019
ATP Masters Roma

Analiză și informații pentru Taylor Fritz v Guido Pella

În primul tur al întrecerii Masters de la Roma se vor afla față în față Taylor Fritz și Guido Pella. Partida este programată în cursul zilei de marți în complexul de la Foro Italico, în continuare puteți citi analiza ei. La final veți găsi și pontul oferit.

Betfair - deschide cont și primești extra 500RON!

Taylor Fritz: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Ocupantul locului 52 ATP nu a avut clasamentul necesar încât să intre pe tabloul principal de la Roma. El a fost nevoit să evolueze în calificări, iar acolo a trecut de doi italieni care nu se pot lăuda cu vreo performanță: Jacopo Berrettini (418 ATP) și Filippo Baldi (161 ATP). La fel s-a întâmplat și la turneul de la Madrid, unde a trecut de calificări, în ultimul tur de Marius Copil, apoi a ajuns pe tablou și s-a oprit în turul 2 învins de Novak Djokovic. Până acum, anul lui Fritz a fost unul destul de bun, cu 17 victorii și 11 înfrângeri, însă majoritatea succeselor le-a obținut în rundele calificative. Sportiv înalt, Taylor posedă un serviciu puternic și un forehand care îl ajută mult mai mult pe suprafețele rapide și nu pe zgură. 

Guido Pella: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î V V

Guido ocupă în această săptămână cel mai bun loc al carierei - 21 ATP. Asta ne dă indicația formei sale, care este într-o continuă urcare. El a câștigat 22 de meciuri în circuitul ATP în 2019, iar 20 dintre ele au venit pe zgură. După finala pierdută la ATP Cordoba, a venit în fine primul titlu ATP al carierei - la Sao Paulo. Jocul său este perfect croit pentru zgură, cu o varietate excelentă la înălțimea loviturilor și o anduranță enervantă de pe linia de fund. Despre Pella se poate spune clar că este tipul de jucător zgurist de grad înalt, jucători precum Zabaleta, Chela sau Gaudio. Pella vine după ce l-a chinuit serios pe Nadal la Barcelona, iar în ultima vreme a obținut succese pe zgură în fața unor adversari precum: Medvedev (Madrid), Khachanov (Barcelona), Cecchinato și Cilic (Monte Carlo).

Statistica meciurilor directe Taylor Fritz v Guido Pella

Este al doilea meci direct între cei doi jucători. Pe primul l-a câștigat Pella, pe hard, la Chengdu (China) cu 6-3, 7-6. 

Cote pentru Taylor Fritz v Guido Pella

Guido pornește cu prima șansă, iar eu voi merge pe mâna lui. În afara pontului oferit, pentru o miză moderată puteți încerca și varianta de 2-0 la seturi în favoarea argentinianului, la o cotă de 2,25. 

Pont Taylor Fritz vs Guido Pella: Victorie Guido Pella

Guido Pella a arătat o formă mult mai bună decât adversarul său, iar în 2019 are rezultate impresionante pe zgură. Pella are și un tenis mult mai potrivit pentru această suprafață lentă, în comparație cu hardul pe care îl iubește atât de mult Fritz. Americanul a crescut pe ciment și are mereu dificultăți în a închide punctul pe suprafețe mai lente. Pella stă excelent în defensivă, va purta schimburi lungi de pe linia de fund și îl va scoate din ritm pe adversarul său. Recomand victoria argentinianului la o cotă bună oferită de Betfair! Succes!

Pont pariuri: Victorie Guido Pella

Miza: 10/10

Cota: 1.46

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Pont Taylor Fritz vs Guido Pella: Guido Pella -0,5 game-uri

Taylor Fritz este un tenismen valoros, unul dintre cei mai promițători americani din circuit, el însă neavând rezultate foarte bune pe zgură deși declară că nu îi displace suprafața. Chiar și așa, la Barcelona nu a luat set cu Nishikori, apoi la Estoril iarăși fiind învins clar de această dată de Fokina. S-a simțit mai bine pe zgura de la Madrid, una mai rapidă, trecând de Dimitrov, însă jocul său tot nu mi s-a părut prea eficient. Aici a trecut lejer de calificări însă a întâlnit doi tenismeni ce nu se află în prima sută mondială. Guido Pella este în formă foarte bună în această perioadă, având recent pe zgură victorii cu Paire, Khachanov, Cecchinato sau Cilic. Pella se simte foarte bine pe această suprafață lentă, la Madrid făcând iarăși o victimă cu nume, Medvedev, până să fie învins de Wawrinka după un meci echilibrat. În singurul meci direct Pella s-a impus în minimum de seturi și consider că și acum o va face relativ lejer, pontul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Guido Pella -0,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.42

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

10

Castigate:

6

Pierdute:

3

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Schalke vs Mainz. Germania Bundesliga
Cota: 1.35 20 Sep 2019 21:30 0