Share

Pronostic ATP - S-Hertogenbosch, Taylor Fritz - Borna Coric, 12.06.2019

Tenis

Cota: 1.79

Adaugat de: George Halici

12 Iun 2019 00:09 723 0
Logo Taylor Fritz
Logo Borna Coric
Taylor Fritz
Borna Coric
VS
17:00 12 Iunie 2019
ATP S-Hertogenbosch

Analiză și informații pentru Taylor Fritz v Borna Coric

Turneul de la S-Hertogenbosch ne propune în turul secund un duel foarte interesant, cel ditre Taylor Fritz și Borna Coric. Noi am ales această partidă pentru a face obiectul unei analize, pe care o vom concluziona cu pronosticul aferent. 

S-Hertogenbosch, numit neoficial și Den Bosch, este un oraș din Olanda, capitala provinciei Barbantul de Nord. Atestat oficial în 1185, în el locuiesc în prezent cca. 140.000 de oameni. Turneul găzduit de acest oraș se află la cea de-a 29 de ediție, prima dintre ele având loc în 1990. 

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Taylor Fritz: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î V

Taylor Fritz (41 ATP) este un tânăr american de 21 de ani pe care am avut ocazia să îl vedem foarte des în ultimele două sezoane. Acesta a pătruns în elita mondială și se anuntă a fi o prezență longevivă între primii 50 de jucători ai lumii. Posesor al unui serviciu redutabil, Taylor încheie foarte multe puncte cu acesta și cu o lovitură de dreapta ce dă fiori oricui. 

Fritz a avut un sezon de zgură neașteptat de bun, gâfâind însă pe final. El a avut un bilanț de 12 victorii și 8 înfrângeri, printre care succese la jucători mult mai bine cotați pe zgură, precum Schwartzman, Dimitrov sau Guido Pella. Acum însă suprafața este una mult mai rapidă, iar serviciul și forehand-ul americanului pot căpăta o eficiență sporită. 

Borna Coric: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

Borna Coric (14 ATP) pare a fi, la cei nici 23 de ani ai săi, de o viață in circuitul ATP, luând in considerare maturitatea în joc de care dă dovadă. Croatul face parte din categoria de jucători "all-round", el având note excelente la toate capitolele jocului, iar aproape fiecare element tehnico-tactic strălucește atunci când croatul este în formă. 

El a început destul de bine anul. cu un joc solid care i-a adus o prezență în optimi la Australian Open, însă rezultatele per total ale croatului nu au fost tocmai cele așteptate. El a bifat totuși două sferturi de finală în turneele Masters Series, la Miami și la Monte Carlo, însă Coric mai are multe de spus în acest sezon după părerea mea. 

Deși nu este suprafața sa favorită, Borna a reușit anul trecut să câștige turneul de la Halle, disputat pe iarbă. El a produs atunci surpriza în finală, învingându-l pe campionul absolut al acelui turneu și nu numai, Roger Federer. 

Statistica meciurilor directe Taylor Fritz v Borna Coric

Scorul la partidele directe este de 2-0 pentru Borna Coric. Acesta l-a învins pe adversarul său de astăzi 6-3 6-1 6-3 la Roland Garros în 2016 și 6-2 6-7 6-4 la Indian Wells, anul trecut. 

Cote pentru Taylor Fritz v Borna Coric

Pentru cei care doresc un pariu mai riscant, dar cu șanse destul de mari de reușită, recomand peste 2.5 seturi în meci la o cotă de 2.30 oferită de Unibet. Pont Taylor Fritz vs Borna Coric: Peste 22.5 game-uri în meci.

Taylor Fritz și Borna Coric se întâlnesc mâine în unul dintre meciurile de afiș ale programului de la S-Hertogenbosch. Cei doi fac parte din noua generație de tenismeni care vor ataca topurile mondiale în anii ce vor urma și ambii sunt posesorii unor arme redutabile, în special pe iarbă. Duelul este unul foarte echilibrat din punctul meu de vedere, cei doi prezentând mici plusuri și minusuri care balansează disputa. Taylor Fritz are un serviciu cu care reușește mai multe puncte directe, în timp ce croatul pare a fi superior la schimburile de pe fundul terenului. În această direcție am ales și pontul pe care îl recomand pentru acest meci, și anume peste 22.5 game-uri în meci.

Pont pariuri: Peste 22.5 game-uri în meci.

Miza: 8/10

Cota: 1.79

Adaugat de: George Halici

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Taylor Fritz vs Borna Coric: Taylor Fritz trimite peste 7.5 asi

Taylor Fritz mi se pare că a prins o formă foarte bună, inclusiv pe zgură, iar serviciul său este întotdeauna o armă eficientă. Așadar, ca număr de ași are recent 11 cu Agut, 7 cu Vesely, 4 cu Djokovic, 15 cu Dimitrov sau 11 cu Fokina, și aceste cifre în condiții foarte lente. Acum este iarbă, iar Fritz a servit foarte bine în primul meci cu Rodionov, trimițând 14 ași. Borna Coric pornește favorit aici, însă nu cred că va face atât de des break, iar în general meciul poate să fie echilibrat. Consider astfel că Fritz va trimite peste 7 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Taylor Fritz trimite peste 7.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Taylor Fritz vs Borna Coric: Peste 21,5 game-uri

Coric are prima șansă în disputa cu Fritz, însă meciul nu va fi chiar floare la ureche pentru croat. Americanul servește foarte bine, iar suprafața îl va ajuta foarte mult. Borna e și el un jucător ce se simte bine pe suprafețe rapide, iar armele sale sunt foarte eficiente. Valoric, e mult peste Fritz, dar ținând cont că e primul meci pe iarbă din acest sezon, cred că lui Coric îi va lua ceva până va ridica nivelul jocului și implicit să se impună în fața adversarului din aceeaiași generație. Merg pe minim 22 de gameuri disputate, la o cotă decentă.

Pont pariuri: Peste 21,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

George Halici

Ponturi:

5

Castigate:

2

Pierdute:

3

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici