Share

Ponturi pariuri ATP Eastbourne - Johnson vs Opelka, duel al tunarilor americani pe iarba din Anglia

Tenis

Cota: 2.10

Adaugat de: Marian Cioată

24 Iun 2019 01:00 615 0
Logo Steve Johnson
Logo Reilly Opelka
Steve Johnson
Reilly Opelka
VS
13:30 24 Iunie 2019
ATP Eastbourne

Analiză și informații pentru Steve Johnson v Reilly Opelka

Luni, după orele 13.30, este programat meciul din turul inaugural al ATP Eastbourne 2019, între Steve Johnson (76 ATP) din Statele Unite ale Americii și compatriotul său Reilly Opelka (61 ATP). Pronosticul recomandat se bazează pe calitatea excepțională la serviciu a jucătorului mai bine clasat.

Deschide cont și primești extra 500RON!

Steve Johnson: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î Î Î

Steve (29 ani) este departe de cea mai bună formă a sa, înregistrând doar 7 victorii din 21 partide oficiale disputate în acest an, pe toate suprafațele. Pe iarbă a pierdut 2 din cele 3 meciuri jucate la Stuttgart și Halle.

Johnson a disputat un sfert de finală, în 2017 și o optime, în 2018, la precedentele sale participări de la ATP Eastbourne.

El a cucerit 2 din cele 4 titluri importante din carieră, pe gazon la Nottingham 2016 și Newport 2018. 

Reilly Opelka : Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î V Î

Reilly (21 ani) are doar 4 victorii oficiale la seniori, pe iarbă, însă backgroundul său este excelent pe suprafețele foarte rapide, acolo unde își poate pune în valoare serviciul de excepție. 

În 2019, Opelka are un bilanț pozitiv 22-14, cucerind un titlu ATP la New York, pe hard indoor. 

Acum, uriașul de peste 2 metri înălțime vine cu o dorință mare de a face o figură frumoasă pe gazon, trecând peste accidentarea la spate (zona lombară), care i-a afectat rezultatele din primăvară, de pe zgura roșie.

Statistica meciurilor directe Steve Johnson v Reilly Opelka

Va fi primul duel direct oficial dintre cei doi tenismeni nord-americani.

Cote pentru Steve Johnson v Reilly Opelka

Opelka pornește cu șansa a doua, potrivit cotelor de la Betfair.ro având 2.30 pentru calificarea în turul secund.Pont Steve Johnson vs Reilly Opelka : Johnson nu va reuși niciun break în setul 1

Opelka este un jucător redutabil pe iarbă, fiind campion la juniori la Wimbledon 2015. El are 2.11 metri înălțime și dezvoltă constant servicii de peste 220-230 kilometri pe oră. Steve Johnson nu cred că poate să ia inițiativa prea des în schimburile de mingi jucate pe serva adversarului său, de aceea șansele lui de a reuși vreun break sunt destul de reduse. Recomand acest pont cu o miză medie, la cota de 2.10 oferită de casa de pariuri online Betfair.ro.

Pont pariuri: Johnson nu va reuși niciun break în setul 1

Miza: 7/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Steve Johnson vs Reilly Opelka : Reilly Opelka peste 5.5 gameuri in primul set

Steve Johnson a arătat destul de bine în ultima perioadă, pe iarbă trecând de Kohlschreiber, punându-i mari probleme lui Monfils însă și pierzând cu Alexander Zverev fără să reușească vreun break. Reilly Opelka este poate cel mai bun jucător de serviciu din lume, având 2.11m înălțime și având deja partide în care a trimis peste 40 de ași. Chiar dacă acum este la primul meci pe iarbă din an deci nu există puncte de reper cred că în general va servi foarte bine, iar în acest meci vom avea minim un tie-break. Consider astfel că Opelka poate câștigă 6 gameuri în primul set, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Reilly Opelka peste 5.5 gameuri in primul set

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

13

Castigate:

5

Pierdute:

6

Anulate:

0

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Nice vs PSG. Meci tare în Ligue 1
Cota: 1.62 18 Oct 2019 21:45 0