Share

Pont Johnson - Sinner. 12.05.2019

Tenis

Cota: 1.52

Adaugat de: Gabriel Morariu

12 Mai 2019 02:09 520 0
Logo Steve Johnson
Logo Jannik Sinner
Steve Johnson
Jannik Sinner
VS
15:00 12 Mai 2019
ATP Roma

Analiză și informații pentru Steve Johnson v Jannik Sinner

În primul tur al competiției Masters de la Roma se vor afla față în față Steve Johnson și Jannik Sinner. Partida este programată duminică, a treia pe terenul central, undeva în jurul orei 15:00. În continuare puteți citi analiza confruntării, iar la final veți găsi și recomandarea mea.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Steve Johnson: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î Î V

Americanul de 29 de ani are un start șters de an: a câștigat doar 4 din cele 13 partide disputate. El se păstrează pe locul 59 grație punctelor câștigate în a doua parte a sezonului precedent, în special la turneele din țara natală. De la Indian Wells încoace nu a mai câștigat vreun meci. Mai mult, la cele două turnee disputate pe zgură, Steve a pierdut de fiecare dată cu 0-2 la seturi: la Houston cu Daniel Elahi Galan, iar la Madrid cu John Millman. Johnson este jucător de hard, cu serviciu puternic și un forehand cu care poate să își construiască bine venirile la fileu. Pe zgură performanțele sale sunt palide tocmai pentru că nu are anduranță în schimburile lungi de pe linia de fund.

Jannik Sinner: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V V

Jannick este un tânăr foarte talentat jucător din Italia. De acest lucru și-au dat seama și conducătorii federației de la Roma, astfel că i-au acordat un Wild Card pe tabloul principal al competiției de la Foro Italico. El a câștigat deja 29 de partide în acest an, iar săptămâna trecută a ajuns în finala de la Ostrava. Pe parcurs, puștiul de doar 17 ani a dispus de jucător cu nume precum Jiri Vesely sau Steven Diez. Debutul pe tabloul principal al unei competiții ATP și l-a făcut în urmă cu o lună, la Budapesta, unde a ajuns în turul 2. Sinner a avut și anul trecut rezultate foarte bune pe zgură, obținând 13 victorii prin circuitul ITF. Bine format din punct de vedere fizic, italianul are în spate câteva meciuri bune câștigate în acest an și va avea parte de susținerea publicului.

Statistica meciurilor directe Steve Johnson v Jannik Sinner

Este primul meci între cei doi jucători. 

Cote pentru Steve Johnson v Jannik Sinner

Chiar dacă Johnson este considerat ușor favorit, eu înclin spre adversarul său. În afara pontului oferit, pentru o miză moderată puteți încerca victoria lui Sinner, la o cotă de 2,20.

Steve Johnson vs Jannik Sinner Pont: Minim un set Sinner

Consider că meciul este unul mult mai echilbrat decât pare la prima vedere. Chiar dacă are doar 17 ani, Jannick a demonstrat că se poate bate de la egal la egal cu adversari mult mai mari ca el. Johnson este un sportiv bun mai ales pe hard și iarbă, dar cu excepția turneului de la Houston, el nu a avut vreodată rezultate bune pe zgură. Mai mult, americanul nu a mai învins pe nimeni de mai bine de două luni de zile, în timp ce încrederea italianului este la cote ridicate. Din avântul debutului pe tabloul de la Roma consider că Sinner nu va rata șansa de a câștiga măcar un set în fața unui oponent care evoluează pe cea mai slabă suprafață a sa!

Pont pariuri: Minim un set Sinner

Miza: 9/10

Cota: 1.52

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici