Share

Pont Stefanos Tsitsipas - Roger Federer, Elvețianul își continuă parcursul bun pe zgură

Tenis

Cota: 2.12

Adaugat de: Burlacu Ștefan

17 Mai 2019 04:21 1,1k 0
Logo Stefanos Tsitsipas
Logo Roger Federer
Stefanos Tsitsipas
Roger Federer
VS
17:00 17 Mai 2019
ATP Roma

Analiză și informații pentru Stefanos Tsitsipas v Roger Federer

Turneul de la Roma a a ajuns în faza sferturilor de finală, iar noi venim cu un pont de la partida dintre grecul Stefanos Tsitsipas și elvețianul Roger Federer, meci ce este al 3-lea programat pe arena centrală și va începe după ora 17 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Stefanos Tsitsipas: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Stefanos Tsitsipas vine după 2 săptămâni fantastice. Grecul a câștigat turneul de la Estoril și a ajuns în finala competiției de la Madrid, unde a cedat în fața lui Djokovic. Poate că oboseala și-a spus cuvântul în partida contra sârbului, Stefanos cedând mai ușor decât se anticipa. Oricum rămâne un parcurs senzațional pentru Tsitsipas, care a demonstrat încă o dată că zgura rămâne una din suprafețele sale favorite. 

Nici la Roma nu pare să fie obosit tânărul grec, care a ajuns în sferturi, după 2 meciuri disputate ieri, contra a doi dintre favoriții gazdelor de la Foro Italico. Bine, primul dintre ei un no name, care nu i-a pus nici un fel de probleme grecului. Se anticipa un meci mai dificil contra lui Fognini, însă Stefanos a dispus de Fabio mult mai ușor, iar scorul este mai mult decât relevant: 6-4, 6-3. 

Bine, Fognini e și genul de de jucător care nu este constant și oricând poate trece de la un nivel la altul. Adevărata provocare din capitala Italiei vine abia în sferturi, acolo unde tenismenul în vârstă de 20 de ani va da peste Federer. Va fi cel mai dificil meci de până acum de la Roma și chiar dacă pleacă cu prima șansă, Tsitsipas va avea mult de tras pentru a accede în penultimul act al competiției.

Roger Federer: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Roger Federer a revenit bine pe zgură. Deși nu mai evoluase din 2016 pe această suprafață, elvețianul s-a acomodat rapid pe suprafața roșie și a făcut un turneu reușit la Madrid. Elvețianul a cedat în sferturi contra lui Thiem, după ce a avut 1-0 la seturi și a ratat mai multe șanse de meci în actul secund. Una peste alta, rămâne un turneu bun făcut de FedEX în capitala Spaniei, iar premisele nu sunt decât îmbucurătoare în perspectiva Openului Franței. 

În capitala Italiei, Federer a început la fel de bine turneul. Elvețianul a câștigat primele 2 partide, ambele disputate ieri, contra a doi jucători buni pe această suprafață. Joao Sousa nu a reușit să îi pună probleme nr 3 mondial, însă Coric a fost un adevărat test pentru Federer. FedEX a reușit să revină de la 0-1 la seturi, impunându-se în tie-breakul setului decisiv. 8 șanse de break a oferit elvețianul, dintre care 5 salvate. Nici cifrele la serviciu nu au fost prea bune, Roger având un procentaj de 57% al primului serviciu și doar 63% de puncte câștigate pe serviciul întâi. În condițiile date, nici nu e de mirare că elvețianul s-a chinuit contra lui Coric.

Partida din sferturi se anunță mai grea decât cea contra croatului, dar dacă Federer își va îmbunătăți cifrele la serviciu, atunci clar are șanse bune să ajungă în semifinale. Plus experiența este de partea sa și va cântări mult într-un eventual set decisiv.

Statistica meciurilor directe Stefanos Tsitsipas v Roger Federer

De 3 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de partea elvețianului, care conduce cu 2-1. Ultima întâlnire directă a avut loc anul acesta, în finala turneului de la Dubai, unde Federer s-a impus cu 2-0 la seturi. 

Cote pentru Stefanos Tsitsipas v Roger Federer

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge pe over 21,5 gameuri, la o cotă de 1,50 sau o victorie la H de 1,5 gameuri a elvețianului, la o cotă de 2,35.

Stefanos Tsitsipas vs Roger Federer Pont: Roger Federer câștigă meciul

Mă aștept la un meci foarte spectaculos. Ambii jucători și-au câștigat partidele disputate ieri, însă grecul a avut parte de două succese mult mai ușoare. Pe de altă parte, Tsitsipas vine după aproape 3 săptămâni încarcate, în care a evoluat în nu mai puțin de 11 partide. Elvețianul a evoluat doar la Madrid și a arătat un joc bun. Chiar dacă a avut destul de multe probleme în partida împotriva lui Coric, sunt sigur că elvețianul poate evolua la un nivel mult mai ridicat, mai ales dacă nu va mai face greșelile din meciul cu Borna. Drept urmare aleg să merg pe mâna maestrului, la o cotă excelentă.

Pont pariuri: Roger Federer câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 2.12

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

33.3%

Nu 2

66.7%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

9

Castigate:

2

Pierdute:

6

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici