Share

Pont Stefanos Tsitsipas - Novak Djokovic, Cât de mult va rezista grecul în fața sârbului ?!

Tenis

Cota: 1.58

Adaugat de: Burlacu Ștefan

09 Aug 2018 11:46 623 0
Logo Stefanos Tsitsipas
Logo Novak Djokovic
Stefanos Tsitsipas
Novak Djokovic
VS
19:30 09 August 2018
Rogers Cup

Analiză și informații pentru Stefanos Tsitsipas v Novak Djokovic

Unul din cele mai atractive meciuri de astăzi de la Rogers Cup e confruntarea dintre grecul Stefanos Tsitsipas și sârbul Novak Djokovic, meci din cadrul optimilor de finală ale competiței și de care noi venim cu un pont. Partida e a doua programată pe arena centrală și va începe după ora 19 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

Net Bet - deschide cont și profită de o ofertă diversă de pariuri!

Stefanos Tsitsipas: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Stefanos Tsitsipas traversează o formă foarte bună. După semifinalele de la Washington, grecul își continuă forma bună și la Toronto, acolo unde nu a cedat încă set. Tsitsipas a câștigat în minim de seturi primele 2 partide de la Rogers Cup, iar adversarii nu au fost slabi. Ci din contră chiar. Dzumhur și Thiem sunt chiar jucători buni sau chiar de top, cum e cazul austriacului. În fiecare din cele 2 meciuri, grecul a avut nevoie de câte un tie-break pentru a se impune. Stefanos a fost însă foarte solid pe propriul serviciu, oferind doar o minge de break în cele 2 meciuri jucate. De-a dreptul impresionant. Iar ieri, în meciul cu Thiem, grecul a servit 13 ași. De arma sa principală va avea nevoie și în partida cu Djokovic, care  e unul din cei mai buni jucători la retur din circuit. Dar dacă grecul va juca la fel ca în precedentele partide, are șanse bune să ajungă măcar în tie-break cu fostul lider mondial.

Novak Djokovic: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V

Novak Djokovic pare să își fi revenit total. Dacă după pauza în urma triumfului de la Wimbledon erau unele semne de întrebare cu privire la acomodarea sârbului la suprafața dură, acum nu mai e nici un dubiu. Fostul lider mondial și-a făcut încălzirea în primele 2 runde și pare hotărât să își treacă în cont încă un trofeu important. Sigur, primii doi adversari au fost mai mult decât modeși, Basic și Polansky, dar cum am zis ceva mai sus, meciurile au fost perfecte pentru acomodare. Astăzi va avea un duel mult mai dificil, contra unui jucător aflat în mare formă și cu multe clase peste tenismenii învinși până acum la turneul de la Toronto. Nu știu dacă Nole va ceda set în partida din seara asta, dar cu siguranță va trebui să se întrebuințeze mai mult pentru a se impune. Sunt șanse însă ca să asistăm la un tie-break. De altfel, sârbul a mai jucat un tie-break la acest turneu, în meciul inaugural cu Mirza Basic. Văd un duel spectaculos, în care Tsitsipas se va ține scai de fostul lider mondial.

Statistica meciurilor directe Stefanos Tsitsipas v Novak Djokovic

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători.

Cote pentru Stefanos Tsitsipas v Novak Djokovic

Nole are o cotă mică la victorie, 1,25,  însă se poate merge și pe victoria sa, într-o eventuală triplă pentru o cotă de 2. Un alt pariu ce merită ce încercat e tot pe numărul de gameuri, dar la o linie mai înaltă, over 22,5, la o cotă de 2.05.

Net Bet - deschide cont și profită de o ofertă diversă de pariuri!

Pont Stefanos Tsitsipas vs Novak Djokovic: Total gameuri - peste 20,5

Vom avea parte de un meci spectaculos, cred eu. Grecul a învățat din greșelile făcute în partida cu Zverev, un alt greu al circuitului și va aborda altfel meciul cu Nole. Dacă contra neamțului a fost copleșit și de unele emoții, acum Tsitsipas va fi mult mai dezinvolt și va încerca să își facă jocul său obișnuit. Novak are de partea sa vasta experiența și va decide meciul în momentele cheie. Totuși, dacă grecul va servi ca în precedentele 2 meciuri, chiar și sârbului îi va fi greu să facă break. Merg așadar pe un pariu pe număr de gameuri, la o linie deloc înaltă și care poate ieși lejer și din doar 2 seturi. Cota nu este prea mare, dar are șanse bune de reușită.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 20,5

Miza: 10/10

Cota: 1.58

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

31

Castigate:

16

Pierdute:

15

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0