Share

Pont Tsitsipas - Anderson. ATP Toronto 11.08.2018

Tenis

Cota: 1.61

Adaugat de: Admin

11 Aug 2018 05:22 1,1k 0
Logo Stefanos Tsitsipas
Logo Kevin Anderson
Stefanos Tsitsipas
Kevin Anderson
VS
22:00 11 August 2018
ATP Toronto

Analiză și informații pentru Stefanos Tsitsipas v Kevin Anderson

Stefanos Tsitsipas și Kevin Anderson se vor afla față în față în prima semifinală de la Mastersul Canadian. Partida va avea loc la ora 22:00, în continuare puteți citi analiza ei. La final veți găsi și recomandarea noastră. 

Unibet - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

Stefanos Tsitsipas: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V Î

Grecul de doar 20 de ani a făcut un turneul formidabil, eliminându-i în ultimele două partide pe Djokovic și Zverev, doi dintre marii favoriți la calificarea în finală. Tsitsipas servește foarte bine, ajutat și de calitățile fizice: 1,93 metri înălțime și o alonjă impresionantă. Stefanos are 39 de meciuri câștigate în acest an și chiar dacă este la o vârstă fragedă, de luni va fi între primii 20 de jucători din clasamentul ATP. Tsitsipas se simte bine pe hard - vine la Toronto după semifinala de săptămâna trecută de la Washington, unde a fost învins de Zverev. În această săptămână, grecul a servit la un nivel ridicat, iar în duelul cu Djokovic a avut cifre impresionante 46/55 puncte câștigate cu prima minge (84%). Stilul său este unul agresiv, cu un forehand foarte bun, care vine în completarea serviciului.

Kevin Anderson: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V Î V

Kevin Anderson continuă forma bună: după finala disputată la Wimbledon, sud-africanul a ajuns pentru prima dată în semifinalele turneului din Canada. Tenisul său a crescut de la meci la meci: a trecut cu mare dificultate de Donskoy (4-6 6-2 7-6), apoi l-a eliminat pe Ivashka (7-5 6-3), pentru ca în sferturile de finală să îi aplice o corecție lui Grigor Dimitrov (6-2 6-2). În game-urile de serviciu, Kevin a fost expeditiv: 12 ași, 22/27 puncte câștigate pe prima minge și 0 șanse de break oferite bulgarului. În momentele în care servește atât de bine, Anderson devine un rival de temult pentru orice adversar. În cazul în care se califică în finala de la Toronto, Anderson este sigur de faptul că va fi pe locul 5 în lume, iar dacă va pune mâna pe trofeu, va urca pe poziția 4 (care ar fi career high). Ajutat un serviciu foarte bun, Kevin a câștigat deja 32 de meciuri în 2018 și dispută a 6-a semifinală a anului după Pune, New York, Acapulco, Madrid și Wimbledon.

Statistica meciurilor directe Stefanos Tsitsipas v Kevin Anderson

Va fi al doilea meci direct. Pe primul și l-a adjudecat Stefanos cu 6-7 6-3 6-3, pe zgura de la Estoril. 

Cote pentru Stefanos Tsitsipas v Kevin Anderson

Partida se anunță una echilibrată, cu puține break-uri atât de o parte, cât și de cealaltă. În afara pontului oferit, puteți încerca și o variantă de peste 22,5 game-uri, la o cotă de 1,70. 

Unibet - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Stefanos Tsitsipas vs Kevin Anderson: Tiebreak în meci DA

Se vor afla față în față doi jucători cu servicii foarte puternice. Doi jucători înalți, care vin bine la fileu și care nu sunt angrenați în schimburi lungi de mingi. Forma arătată în această săptămână la Toronto a fost una impresionantă, atât de o parte cât și de cealaltă, astfel că este de așteptat un meci echilibrat. Șansele de break vor fi puține, acest lucru consemnându-se și în singura partidă directă. Chiar dacă ei au evoluat pe zgură, acolo unde nu se pot baza atât de mult pe servicii, tot au disputat un tiebreak. Suprafața rapidă de la Toronto este propice jocului în forță, iar între cei doi jucători există toate condițiile să apară cel puțin un set decis cu 7-6. Pontul face parte din proiectul zilnic Cota2!

Pont pariuri: Tiebreak în meci DA

Miza: 10/10

Cota: 1.61

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 4

100%

Nu 0

0%

Pont Stefanos Tsitsipas vs Kevin Anderson: Kevin Anderson câștigă partida

Avem parte de o primă semifinală foarte interesantă la Toronto. Tsitsipas și Anderson se vor bate pentru un loc în marea finală, iar disputa se anunță extrem de spectaculoasă. Cred eu însă ca la acest nivel și mai ales într-o asemene fază a unei competiții, experiența poate face diferența. Iar la acest capitol, domină din plin sud-africanul, care are multe meciuri jucate la nivel înalt. Pentru grec, e prima semifinală de masters din carieră și acest lucru s-ar putea simț în jocul său. Plus oboseala acumulată din meciurile cu Djokovic și Zverev. Cred astfel că Anderson, dacă va avea din nou un serviciu la cote înalte, va avea câștig de cauză. Merg pe victoria simplă a sud-africanului, care are o cotă decentă.

Pont pariuri: Kevin Anderson câștigă partida

Miza: 10/10

Cota: 1.54

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

15

Castigate:

10

Pierdute:

5

Anulate:

0

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Inter vs PSV. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.70 11 Dec 2018 22:00 0