Share

Pont Tsitsipas - Struff. Meci tare în turul 2 la Cincinnati

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

14 Aug 2019 01:38 551 0
Logo Stefanos Tsitsipas
Logo Jan-Lennard Struff
Stefanos Tsitsipas
Jan-Lennard Struff
VS
19:30 14 August 2019
ATP Cincinnati

Analiză și informații pentru Stefanos Tsitsipas v Jan-Lennard Struff

În turul 2 de la Cincinnati se vor afla față în față Jan-Lennard Struff și Stefanos Tsitsipas. Partida este programată miercuri în complexul din Ohio, în continuare puteți citi analiza ei. La finalul articolului veți găsi și recomandarea mea. 

Încasează la Fortuna pachetul de bun venit de 100% până la 500RON!

Stefanos Tsitsipas: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V V

Tsitsipas are cel mai bun an al carierei, iar la Cincinnati vine odihnit după eliminarea timpurile de la Montreal. Grecul de 21 de ani a căzut pe locul 7 ATP după ce nu și-a apărat finala de anul trecut din Canada. El a cedat cu polonezul Hubert Hurkacz, în 3 seturi. De la începutul anului, Tsitsipas a strâns nu mai puțin de 39 de meciuri câștigate. El a cucerit titlurile de la Marseille și Estoril, iar la Madrid și la Dubai a cedat în finală. În primul turneu jucat în US Open Series, Stefanos a ajuns în semifinale la Washington, unde a fost eliminat dramatic, cu 7-6 în setul 3, de Nick Kyrgios. Serviciul lui Tsitsipas ar trebui să funcționeze excelent pe hardul rapid de la Cincinnati, una dintre cele mai rapide arene din lume. 

Jan-Lennard Struff: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î Î

Jan-Lennard Struff a avut o primă parte bună de sezon, însă în ultima vreme rezultatele au întârziat să apară. Masivul german de 29 de ani a trecut în primul tur de la Cincinnati de Ivo Karlovic (7-5, 7-6). A fost doar al doilea meci câștigat în 3 turnee disputate pe hard în această vară de Struff. El se poate lăuda cu o semifinală la Auckland și una la Stuttgart, iar la Wimbledon a fost eliminat în mod dezamăgitor în turul 3 de Mikhail Kukushkin. 27 de victorii și 20 de înfrângeri are Jan-Lennard în acest an și începe turneul din Statele Unite pe locul 36 ATP. El este calificat pentru prima dată în turul 2 la Cincy Tennis.

Statistica meciurilor directe Stefanos Tsitsipas v Jan-Lennard Struff

Tsitsipas conduce cu 2-1 la capitolul meciuri directe. În acest an, grecul s-a impus la Sofia, iar Struff a făcut-o pe zgura de la Barcelona. 

 

Cote pentru Stefanos Tsitsipas v Jan-Lennard Struff

Grecul este ușor favorit, iar eu voi merge pe mâna lui. Pentru o miză moderată puteți încerca și un 2-0 la seturi, la o cotă de 2,40. 

Pont Stefanos Tsitsipas vs Jan-Lennard Struff: Victorie Stefanos Tsitsipas

Tsitsipas are un joc mai bun decât Struff de pe linia de fund. Constanța în evoluțiile grecului este remarcabilă, iar odată cu înfrângerea de la Montreal nu cred că va mai apărea o eliminare atât de rapidă. Tsitsipas știe ce are de făcut pentru a-l învinge pe Struff, de care a trecut în startul acestui an, tot pe suprafață rapidă. Cota oferită pentru victoria lui Stefanos este una foarte bună, pe care nu trebuie să o ratați.

Pont pariuri: Victorie Stefanos Tsitsipas

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

1

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Lazio vs Juventus, Serie A
Cota: 1.64 07 Dec 2019 21:45 0