Share

Pont Tsitsipas - De Minaur. Reeditarea finalei Next Gen 2018

Tenis

Cota: 1.60

Adaugat de: Gabriel Morariu

30 Oct 2019 23:39 753 0
Logo Stefanos Tsitsipas
Logo Alex de Minaur
Stefanos Tsitsipas
Alex de Minaur
VS
15:00 31 Octombrie 2019
Tenis ATP - BNP Paribas Open

Analiză și informații pentru Stefanos Tsitsipas v Alex de Minaur

În turul 3 de la ATP Paris Bercy, Alex De Minaur încearcă să ducă mai departe seria pozitivă din ultima vreme. Misiunea lui va fi una dificilă. în condițiile în care a fost învins mai mereu de viitorul adversar - Stefanos Tsitsipas. Partida este programată a treia pe Court 1, undeva în jurul orei 15:00. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit.

Deschide cont la Betano și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Stefanos Tsitsipas: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Grecul de 21 de ani este calificat pentru Turneul Campionilor și vine după 3 turnee consistente: la Beijing a fost învins în ultimul act de Dominic Thiem, iar la Shanghai și Basel s-a oprit în penultimul act. Săptămâna trecută la întrecerea din Elveția a cedat în fața lui Roger Federer (4-6, 4-6). Tsitsipas a început bine competiția din Franța, iar miercuri l-a învins cu 7-6, 6-3 pe Taylor Fritz. Pentru Stefanos este o îmbunătățire față de anul trecut, când era învins în turul 2 la Paris-Bercy. Condițiile în sală îi sunt prielnice elenului, care are un serviciu puternic și poate încheia punctele rapid cu forehandul. Bilanțul său pe hard indoor în acest an este de 10/3. În aceleași condiții, tot în sală în Franța, Tsitsipas a cucerit primul titlu ATP al anului, la Marseille. 

Alex de Minaur: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Australianul continuă seria bună a rezultatelor pe final de an. Alex a cucerit titlul de la Zhuhai, iar săptămâna trecută a ajuns în finala de la Basel. Asemenea viitorului său adversar, a fost învins tot de Roger Federer, cel care și-a trecut în cont al 10-lea trofeu la întrecerea de acasă. Anul lui De Minaur a fost unul excelent, cu 3 titluri ATP și cu pătrunderea în premieră între primii 20 de jucători ai lumii. El este clasat în această săptămână pe locul 18, cea mai bună poziție a carierei. Jocul său variat de pe linia de fund și deplasarea excelentă i-au adus 34 de victorii în acest an. Două dintre ele au venit la Paris-Bercy - în primul tur a trecut de Laslo Djere, iar miercuri l-a eliminat pe Roberto Bautista Agut. Bilanțul lui Alex pe hard indoor în acest an este de 6/1, unica înfrângere fiind cea cu Federer de la Basel.

Statistica meciurilor directe Stefanos Tsitsipas v Alex de Minaur

Tsitsipas conduce cu 4-1 la capitolul meciuri directe - și le-a adjudecat pe ultimele 3. Cel mai recent a avut loc în finala de la ATP Next Gen de la Milano de anul trecut, când Stefanos a învins cu 3-1 la seturi.

Cote pentru Stefanos Tsitsipas v Alex de Minaur

Jucătorul grec pornește cu prima șansă, iar eu voi merge pe mâna lui. Pentru o miză moderată puteți încerca și varianta de 2-0 la seturi, la o cotă de 2,30. 

Stefanos Tsitsipas vs Alex de Minaur Pont: Victorie Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas l-a dominat pe De Minaur în partidele precedente, iar asta contează mult la acest nivel. Cei doi jucători se cunosc foarte bine din perioada junioratului, se anunță doi dintre sportivii care se vor bate în viitor pentru cele mai importante trofee. Grecul are totuși un nivel peste adversarul său de joi. Stefanos stă mai bine la capitolul serviciu, iar forța imprimată loviturilor este una net superioară. Merg pe mâna lui Tsitsipas, la o cotă excelentă! Succes!

Pont pariuri: Victorie Stefanos Tsitsipas

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

2

Castigate:

2

Pierdute:

0

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici