Share

Pronosticuri pariuri WTA: Sofia Kenin - Kaia Kanepi, americanca nu se descurcă prea bine pe zgura roșie europeană

Tenis

Cota: 5.00

Adaugat de: Marian Cioată

12 Mai 2018 03:41 884 0
Logo Sofia Kenin
Logo Kaia Kanepi
Sofia Kenin
Kaia Kanepi
VS
11:00 12 Mai 2018
WTA Roma

Analiză și informații pentru Sofia Kenin v Kaia Kanepi

Prima serie de meciuri din calificările turneului WTA de la Roma, va începe sâmbătă de la orele 11.00, în complexul de la Foro Italico. Partida asupra căreia ne vom concentra atenția este cea dintre americanca Sofia Kenin (90 WTA) și Kaia Kanepi (60 WTA) din Estonia, iar pontul recomandat este favorabil sportivei mai bine clasate.

Sofia Kenin: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V Î

Americanca de 19 ani este la cel mai bun sezon din cariera profesionistă. Ea a intrat în top 100, stabilizându-și poziția după evoluțiile foarte solide de la Miami și Indian Wells. 

Pe zgură însă, Sofia nu a excelat niciodată, fiind suprafața ei de joc mai puțin potrivită cu stilul ei de joc. Kenin este mai degrabă o tenismenă de contră pe hard, cu un joc de regularitate de pe linia de fund, constantă și cu dreapta și cu reverul, cu o bună deplasare pe teren și spirit de anticipație. 

Anul acesta a pierdut 3 din cele 5 meciuri disputate pe zgură, iar cu Barty și Duque Marino a cedat la mare handicap de game-uri.

În 2017, puștoaica a avut nu mai puțin de 7 dueluri pierdute pe această suprafață, la 7 sau mai multe game-uri diferență.

Kaia Kanepi: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î Î

Jucătoarea de 32 ani din Estonia s-a dovedit a fi redutabilă pe zgură de-a lungul anilor, fiind de două ori sfert-finalistă la Roland Garros. 

Kanepi a revenit anul trecut la un nivel excelent, pornind din circuitul ITF, iar recordul ei pe zgură a fost de 10 victorii din 11 apariții. În 2018 a câștigat 2 din cele 3 confruntări, toate în calificările de la WTA Stuttgart, pe zgura din sala germană. 

Kaia este o tenismenă masivă, agresivă, cu lovituri de o putere peste media circuitului feminin, în special cu forehandul și serviciul. 

Cote pentru Sofia Kenin v Kaia Kanepi

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Sofia Kenin vs Kaia Kanepi: Kaia Kanepi Câștigă la 7+ games - Marja victoriei

Optez pentru o cotă foarte atractivă preluată din oferta celor de la Betano.ro, pentru succesul categoric al favoritei din Estonia. Kanepi mă aștept să fie în controlul acestui duel, prin loviturile sale mai impetuoase, din spatele terenului. Dacă va fi la un nivel fizic decent, Kaia cred că poate să învingă clar o rivală de genul Sofiei Kenin, mai puțin experimentată pe suprafața roșie. Tânăra americancă a pierdut la mare scor multe meciuri pe zgură în ultimul an și jumătate, contra unor nume sub potențialul balticei, iar o nouă corecție drastică primită ar putea aduce de 5 ori miza investită.

Pont pariuri: Kaia Kanepi Câștigă la 7+ games - Marja victoriei

Miza: 8/10

Cota: 5.00

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

41

Castigate:

25

Pierdute:

12

Anulate:

2

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici