Share

Pronostic pentru Sergio Gutierrez Ferrol - Sebastian Korda, ITF Spania F11, 18.05.2018

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Mai 2018 21:14 622 0
Logo Sergio Gutierrez-Ferrol
Logo Sebastian Korda
Sergio Gutierrez-Ferrol
Sebastian Korda
VS
12:00 18 Mai 2018
ITF Spania F11

Analiză și informații pentru Sergio Gutierrez-Ferrol v Sebastian Korda

Turneul ITF Spania F11 are loc în Valldoreix, entitate municipală descentralizată, iar în această analiză voi detalia partida dintre Sergio Gutierrez Ferrol și Sebastian Korda, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Valldoreix este foarte mic, de fapt fiind parte a orașului Sant Cugat del Valles, din regiunea Catalunia. 
Turneul acesta este deasemenea mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Club Esportiu Valldoreix, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Bague, Ferrol, Montana sau Cosano. 
 

Sergio Gutierrez-Ferrol: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Sergio Gutierrez Ferrol este un spaniol de 29 de ani, clasat pe locul 270 ATP. 
Iar cariera lui Ferrol este foarte interesantă, însă și destul de presărată cu părți negative. Fiindcă Sergio, un talent imens al tenisului iberic, locul 173 ATP în 2012 și un sportiv care țintea prima sută mondială, a trecut printr-o serie de accidentări, între 2013 și 2017 luând parte la doar 4 turnee, și astfel evident pierzând toate punctele, trebuind să înceapă practic de la zero. 
Astfel, dintr-un sportiv ce ajungea în sferturile de finală ale turneului ATP de la Casablanca, el a trebuit să înceapă de la cel mai jos nivel, însă acum este într-o urcare pronunțată, și consider că mai are mulți ani de activitate în față. 
În 2017 are semifinale la ITF Spania F13, sferturi de finală la ITF Spania F14, titlu la ITF Tunisia F24, finală la ITF Spania F21, sferturi de finală la ITF Portugalia F14, titlu la ITF Portugalia F15, sferturi de finală la ITF Spania F28, titlu la ITF Spania F31, semifinale la ITF Spania F33 și semifinale la ITF Tunisia F34. 
Toate acestea, inclusiv cele 3 titluri, obținute pe zgură, suprafața sa preferată. 
În 2018 are titlu la ITF Tunisia F1, finală la ITF Tunisia F2, titlu la ITF Tunisia F3, titlu la ITF Spania F4, semifinale la ITF Spania F5, semifinale la ITF Portugalia F1, semifinale la ITF Spania F6 și sferturi de finală la challengerul de la Braga. 
Deja un an la cote înalte, cu 3 titluri și meciuri bune în circuitul challenger, având de exemplu recent victorie cu Andujar (locul 137 ATP). 
Aici:

- 6-2 6-3 cu Chepelev (locul 893 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)
- 6-2 6-2 cu Mikhail Korovin (locul 731 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Sebastian Korda: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î Î V V

Sebastian Korda este un american de 17 ani, clasat pe locul 871 ATP. 
Iar Korda este probabil viitorul număr 1 mondial, el fiind un junior de excepție, numărul 1 în acel clasament. 
Iar Sebastian se poate laudă cu mult mai multe decât acest loc de lider mondial, el recent câștigând Australian Open junior, fiind pur și simplu spectaculos. Însă trebuie să ținem cont de faptul că este foarte tânăr, mai are multe de acumulat și este destul de oscilant. 
În 2017 la profesioniști are finală la ITF SUA F33. 
Korda este specialist pe hard, suprafața sa preferată, însă consider că este destul de solid și pe zgură. 
În 2018 nu are performanțe, luându-i totuși un set lui Berlocq (locul 139 ATP). 
Aici:

- 6-4 7-5 cu Luz (locul 663 ATP), câștigând 61% mingi cu primul serviciu, 51% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (8 salvate)
- 6-3 6-2 cu Vives (locul 1768 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Statistica meciurilor directe Sergio Gutierrez-Ferrol v Sebastian Korda

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Cote pentru Sergio Gutierrez-Ferrol v Sebastian Korda

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Sergio Gutierrez-Ferrol vs Sebastian Korda: Sergio Gutierrez-Ferrol castiga

Sergio Gutierrez-Ferrol era un sportiv de top 100 ATP, cu multe trofee obținute pe zgura, dacă nu lipsea 4 ani din circuit. Având aceste probleme, evident, Sergio nu a putut să ajungă atât de sus, însă este în continuare un tenismen de top care doar în ultima vreme are victorii cu Andujar, Nagal sau Sakharov în circuitul challenger. Iar aici nu a avut nicio problemă. Sebastian Korda este numărul 1 mondial la juniori, și câștigătorul Australian Open. Evident, el este un tenismen senzațional, însă foarte tânăr, el încercând să sară peste etape și să joace direct în ATP, având însă eșecuri cu Dancevic sau Mmoh. Aici a fost bun pe zgură, deși nu este chiar suprafața sa preferată. Consider însă că Ferrol este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Sergio Gutierrez-Ferrol castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

27

Castigate:

18

Pierdute:

2

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici