Share

Pariuri tenis,WTA Wimbledon, Serena Williams - Barbora Strycova

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

11 Iul 2019 08:26 1,6k 0
Logo Serena Williams
Logo Barbora Strycova
Serena Williams
Barbora Strycova
VS
17:00 11 Iulie 2019
WTA Wimbledon

Analiză și informații pentru Serena Williams v Barbora Strycova

În semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, se întâlnesc Serena Williams și Barbora Strycova, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Serena este în căutarea titlului de Gran Slam cu numărul 24, în timp ce Strycova se află în premieră într-o fază atât de avansată. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Serena Williams: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

La aproape 38 de ani, Serena Williams are, din nou, șansa de a o egala la titluri de Grand Slam pe Margaret Court. Serena are 23 și poate reveni în finală la Wimbledon, unde a pierdut anul trecut cu Kerber. Jocul ei a fost din ce în ce mai bun pe măsură ce a avansat în turneu și a cedat doar două seturi până acum. În sferturi, a pierdut actul al doilea cu Riske și a fost condusă cu break în setul al treilea, dar și-a reglat serviciul la timp și a închis meciul fără complicații. A servit 19 ași, a comis doar 2 duble și și-a cedat seviciul de cinci ori. Serena a câștigat ultimele 10 semifinale la Wimbledon, la care a participat. 

Barbora Strycova: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Barbora Strycova cocheta cu gândul retragerii, dar, la 33 de ani, a reușit să ajungă în prima ei semifinală de Grand Slam. Strycova se descurcă foarte bine pe iarbă și are o semifinală la Birmingham anul acesta, pierdută cu Barty. Jocul ei creativ, variat a fost prea mult pentru jocul liniar al Johannei Konta, pe care a eliminat-o în două seturi. Strycova a reușit trei ași și a oferit doar douîă mingi de break, din care a salvat una. În optimi, a fost condusă cu set și 5-2 de Elise Mertens, dar a întors meciul de o manieră spectaculoasă. Strycova a declarat că a reușit să-și controleze mai bine emoțiile și acesta este rezultatul unei munci de ani de zile cu un mental coach. 

Statistica meciurilor directe Serena Williams v Barbora Strycova

Este 3-0 pentru Serena, dar ultimul meci a avut loc în 2017, pe hard, la Melbourne. Pe iarbă, au jucat la Wimbledon în 2012, iar Serena s-a impus cu 6-2, 6-4.

Cote pentru Serena Williams v Barbora Strycova

Ponturile pe acest meci merg în direcția Serenei. Pentru o partidă echilibrată, dar care nu va avea mai mult de 20 de game-uri, avem o cotă de 1,75. Pentru un succes clar al Serenei, la cel puțin 6 game-uri, avem o cotă de 2,1. 


Pont Serena Williams vs Barbora Strycova: Serena Williams se impune cu h (-4,5) la game-uri

Serena Williams are o experiență imensă în această fază a competiției și se va folosi de ea pentru a o domina pe Barbora. Strycova va încerca să nu-i dea ritm Sereni, dar nu are arme reale pentru a se feri de forța acesteia. Serena este foarte hotărâtă și joacă din ce în ce mai bine, de aceea mă aștept la o prestație mai bună decât în partida cu Riske. Văd o victorie clară, cu cel puțin un set în care Serena va face legea și câștigat la o diferență mare.

Pont pariuri: Serena Williams se impune cu h (-4,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

25%

Nu 3

75%

Pont Serena Williams vs Barbora Strycova: Serena Williams sub 3.5 duble greseli

Serena Williams este marea favorită să câștige Wimbledon, jocul său arătând din ce în ce mai bine. A avut și destul de mult noroc cu faptul că Barty sau Kerber au fost eliminate timpuriu, însă oricum pe această suprafață le putea învinge. Serviciul său merge ca de obicei bine, iar ca duble greșeli este destul de atentă, având aici 2 cu Gatto, 5 cu Juvan, 0 cu Georges, 1 cu Navarro și 2 cu Riske. Așadar a depășit această linie o singură dată. Barbora Stryvova este talentată și merită să fie într-o semifinală de grand slam, însă nu cred că poate să îi facă față Serenei și să ia set. Consider astfel că Williams va comite sub 4 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Serena Williams sub 3.5 duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.66

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

25%

Nu 3

75%

Pont Serena Williams vs Barbora Strycova: Serena câștigă cu 2-0 la seturi

Americanca a slăbit destul de mult și a arătat o formă foarte bună la acest tuneu, se mișcă bine pe teren, chiar dacă gabaritul ei rămâne impresionant. N-ar trebui să aibă probleme în fața Strycovei, jucătoare aflată la cea mai înaltă performanță a carierei. E deja un nivel prea ridicat pentru cehoaică și cred că aceasta va ceda în două seturi, oricât de multă ambiție ar avea și oricât s-ar opune valoroasei ei adversare. În primul rând, va fi foarte greu să-i facă break Serenei, iar apoi va ceda aproape sigur ghemuri pe serviciu, în fața retururilor uneori devastatoare ale fostului număr 1 mondial.

Pont pariuri: Serena câștigă cu 2-0 la seturi

Miza: 7/10

Cota: 1.77

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

9

Castigate:

3

Pierdute:

6

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici