Share

Pronostic pentru Sebastian Fanselow - Matias Zukas, ITF Italia F18, 12.07.2018

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

11 Iul 2018 23:35 446 0
Logo Sebastian Fanselow
Logo Matias Zukas
Sebastian Fanselow
Matias Zukas
VS
14:00 12 Iulie 2018
ITF Italia F18

Analiză și informații pentru Sebastian Fanselow v Matias Zukas

Turneul ITF Italia F18 are loc în Casinalbo, oraș din centrul țării, iar în această analiză voi detalia partida din sferturi dintre Sebastian Fanselow și Matias Zukas, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Casinalbo este o localitate de 6.000 de locuitori, fiind recunoscută deoarece aici se produce oțet balsamic și Parmigiano Reggiano. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Club La Meridiană care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Chazal, Sels, Fanselow și Olivieri. 

Wimbledon - primeşti banii înapoi dacă pariul e necâştigător - Detalii aici

Sebastian Fanselow: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î V V

Sebastian Fanselow este un german de 26 de ani, clasat pe locul 413 ATP. 
Însă această poziție, una destul de bună în sine, mi se pare înșelătoare, Fanselow ajungând la un nivel foarte înalt de performanță, el părându-mi-se bun chiar și în turnee challenger. 
El de trei ani gravitează în jurul locului 500 ATP, însă acum mi se pare că a evoluat și consider că îl vom vedea și pe scene mari. 
În 2017 are semifinale la ITF Germania F11 și sferturi de finală la challengerul din Fairfield. 
Foarte solid atât pe hard cât și pe zgură, Sebastian fiind versatil. Iar jocul său mi s-a părut constant sus, printre învinșii săi numărându-se Mmoh (locul 119 ATP). 
În 2018 are finală la ITF SUA F9 și titlu la ITF Cehia F1. 
Forma sa este astfel foarte bună, acel turneu din Cehia fiind complet dominat de el, nepierzând set. 
Iar apoi Fanselow a jucat în circuitul challenger, cu mult succes, trecând de Montana (locul 391 ATP) sau Vera (locul 351 ATP), de fiecare dată pe zgură. 
Aici:

- 6-3 6-3 cu Leonardi (locul 642 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 25% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-1 6-2 cu Frigerio (locul 653 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (toate salvate)

Matias Zukas: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î V V

Matias Zukas este un argentinian de 22 de ani, clasat pe locul 605 ATP. 
Și evident Zukas este talentat la rândul său, fiind în trecut în topul 500 ATP, în plus aflându-se de la 18 ani în prima mie mondială. Pe lângă toate acestea, Zukas are și trei titluri în circuitul ITF, o performanță bună. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Austria F5, sferturi de finală la ITF Turcia F30, semifinale la ITF Bolivia F1, sferturi de finală la ITF Bolivia F2, sferturi de finală la ITF Bolivia F3, sferturi de finală la ITF SUA F35, sferturi de finală la ITF Chile F3 și titlu la ITF Peru F2. 
Iar în 2018 are sferturi de finală la ITF Argentina F1 și sferturi de finală la ITF Argentina F2. 
Forma sa nu este chiar bună, Matias venind după înfrângeri cu Taverna (locul 724 ATP) sau cu Ciurletti (locul 1398 ATP). 
Aici:

- 3-6 6-3 6-4 cu Malla (locul 762 ATP), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (3 salvate)
- 6-1 6-7 6-5 cu Sant'anna (locul 439 ATP), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (3 salvate)

Statistica meciurilor directe Sebastian Fanselow v Matias Zukas

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Sebastian Fanselow v Matias Zukas

Wimbledon – profit crescut la pariurile live - Detalii aici

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Sebastian Fanselow vs Matias Zukas: Sebastian Fanselow castiga

Sebastian Fanselow este foarte solid, un tenismen foarte bun și în circuitul challenger, el venind pe zgură după victorii cu Musialek, Vera sau Montana. Iar aici a impresionat, nepierzând set, mai mult, cedându-și serviciul o singură dată în două meciuri. Matias Zukas este bun, însă în formă destul de modestă. Iar aici s-a chinuit, venind după două partide de 3 seturi, ieri stând aproape 3 ore pe teren cu Sant'anna, putând să se resimtă. Consider astfel că Fanselow este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Sebastian Fanselow castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

29

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0