Share

Pont Errani - Babos. WTA Roma 15.05.2018

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Admin

15 Mai 2018 01:04 935 0
Logo Sara Errani
Logo Timea Babos
Sara Errani
Timea Babos
VS
12:00 15 Mai 2018
WTA Roma

Analiză și informații pentru Sara Errani v Timea Babos

În prima partidă a zilei de pe terenul central de la Roma, Sara Errani și Timea Babos încearcă să ajungă în turul 2 la Foro Italico. Meciul are loc la 12:00, în continuare puteți citi analiza, iar la final veți găsi pontul oferit. 

Sara Errani: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V V Î V

Sara Errani a revenit după o lungă perioadă de suspendare. Ieșită dintre primele 100 de jucătoare ale lumii, sportiva din Italia a început cu tururile de calificări la mai multe turnee, iar acum a ajuns pe locul 75 WTA. Jucătoare cu reale calități pe zgură, fostă finalistă la Roland Garros, Sara se deplasează excelent pe întreaga lungime a liniei de fund. Uneori, italianca pare un perete în mișcare, care își duce la exasperare adversarele prin defensiva feroce. Deși scundă ca înălțime, Errani are o excelentă varietate în joc, găsește unghiuri dificile și alternează înălțimea mingilor. Încurajată de conaționalii din tribune, jocul Sarei prinde parcă altă dimensiune atunci când evoluează la Foro Italico. Aici se simte excelent, a bifat în trecut prezența în finală, fiind învinsă de Serena Williams. Are deja 22 de victorii obținute în 2018, un start excelent de sezon.

Timea Babos: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î Î V V

Sportiva din Ungaria a intrat într-un con de umbră după pierderea finalei de la Monterrey.  Acolo a jucat de la egal la egal timp de două ore cu Garbine Muguruza, dar până la urmă a cedat în setul decisiv. Următoarele două turnee au consemnat eliminări în primul tur, atât la Rabat cu Alexandra Dulgheru, dar și cu Goerges la Madrid. Ambele competiții au avut loc pe zgură, suprafața cea mai slabă pentru Timea. Răbdarea nu este punctul forte pentru Babos, care e tipul de sportivă agresivă, care vrea să încheie punctele în forță. La dublu a avut performanțe mai bune, alături de Mladenovic cucerind titlul de la Australian Open si pierzând finala la Madrid.

Statistica meciurilor directe Sara Errani v Timea Babos

Este a cincea partidă directă dintre cele două jucătoare, fiecare a reușit să se impună de câte două ori. 

Cote pentru Sara Errani v Timea Babos

Toate casele de pariuri partenere o văd ușor favorită pe jucătoarea din Italia. Noi vom merge pe mâna ei, la victorie simplă, în timp ce alt pont care poate fi jucat pentru o suma moderată este cel de peste 20,5 game-uri. 

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Sara Errani vs Timea Babos: Victorie Errani

Este prima partidă jucată de Errani și Babos pe zgură, iar stilul de joc al Sarei este mai potrivit pe această suprafață lentă. Eliminată rapid de la Madrid, italianca a avut suficient timp de acomodare cu noua suprafață de la Roma. În comparație, Timea a ajuns în capitala Italiei doar în cursul zilei de duminică. Condițiile între cele două turnee sunt diferite, cu o altă săritură a mingii. Babos va încerca să atace, să încheie rapid punctele, iar Errani va fi la post și va respinge în cele mai multe dintre situații. Publicul va fi de partea fostei ocupante a locului 5, italianca va fi mult mai montată decât adversara sa. Recomand victoria Sarei la o cotă foarte bună oferită de Unibet. Pontul face parte din proiectul zilnic Cota2! Succes!

Pont pariuri: Victorie Errani

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

13

Castigate:

7

Pierdute:

4

Anulate:

2

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici