Share

Pont Giraldo - Kwiatkowski. 16.04.2019

Tenis

Cota: 1.49

Adaugat de: Gabriel Morariu

15 Apr 2019 01:03 582 0
Logo Santiago Giraldo
Logo Thai Kwiatkowski
Santiago Giraldo
Thai Kwiatkowski
VS
18:30 16 Aprilie 2019
Sarasota Challenger

Analiză și informații pentru Santiago Giraldo v Thai Kwiatkowski

În primul tur al competiției Challenger de la Sarasota (SUA) se vor afla față în față Santiago Giraldo și Thai Kwiatkowski. Competiția din Florida este dotată cu premii totale de 108 320 $ și se dispută pe zgură verde. Meciul este programat al patrulea pe terenul 1, se va disputa undeva după ora 18:30. În continuare puteți citi analiza lui, iar la final veți găsi recomandarea mea. 

Încasează un pariu fără risc de 300RON

Santiago Giraldo: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V Î

În vârstă de 31 de ani, Santiago a revenit pe finalul anului trecut după o accidentare. Din această cauză, clasamentul său este acum unul slab, doar locul 224. Calitatea din jocul columbianul este cu siguranță una mult superioară poziției pe care se află. La un moment dat pe 28 ATP, Santiago este nevoit acum să își croiască loc prin tururile de califiări. Săptămâna trecută la ATP Houston a câștigat două meciuri în calificări (Ward și Eubanks), iar apoi l-a învins pe tabloul principal pe Bradley Klahn. Giraldo părea că poate să ajungă în sferturi, dar a cedat dramatic, după peste două ore și jumătate de joc, contra lui Jordan Thompson - australianul s-a impus cu 4-6, 7-6, 7-5. Deplasarea în teren este una bună în continuare pentru Giraldo, care se menține cu ușurință în schimburile lungi de mingi.

Thai Kwiatkowski: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î Î

Americanul de 24 de ani este pe locul 260 în lume, cea mai bună poziție a carierei. În startul anului a avut două turnee solide pe hard, la Noumea și  Da Nang, ambele întreceri de nivel Challenger. Acolo a obținut în total 6 victorii, însă după aceea lucrurile nu au mai mers așa cum și-ar fi dorit. Thai Kwiatkowski a pierdut 5 din următoarele 6 partide. La singura întrecere disputată pe zgură, în Franța la Sophia Antipolis, Thai a pierdut în runda a 3-a cu neamțul Rudolf Molleker. În general, Kwiatkowski este jucător de hard - pe zgură, el a câștigat doar 3 meciuri în 2017 și niciunul în 2018. Jucător înalt de 1,88 metri, el se află la debutul pe tabloul principal de la Sarasota.

Statistica meciurilor directe Santiago Giraldo v Thai Kwiatkowski

Este primul meci direct între cei doi jucători. 

Cote pentru Santiago Giraldo v Thai Kwiatkowski

Columbianul a arătat un tenis de bună calitate în primele 3 luni ale anului, iar eu voi merge pe mâna lui. Pentru o miză moderată puteți încerca și varianta de 2-0 la seturi în favoarea lui Santiago, la o cotă de 2,25. 

Pont Santiago Giraldo vs Thai Kwiatkowski: Victorie Santiago Giraldo

Santiago Giraldo este mult mai experimentat în comparație cu adversarul său. Columbianul a arătat un tenis de bună calitate la Houston, iar de atunci a avut timp să se acomodeze cu suprafața puțin mai rapidă de la Sarasota. Thai va încerca să scurteze punctele, bazându-se pe serviciu, dar pe măsură ce ele se vor lungi, șansele lui Giraldo vor crește simțitor. Casele de pariuri partenere oferă cote bune pentru victoria columbianului, iar eu voi merge pe mâna lui. Succes!

Pont pariuri: Victorie Santiago Giraldo

Miza: 10/10

Cota: 1.49

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Gabriel Morariu

Ponturi:

16

Castigate:

7

Pierdute:

6

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici