Share

Pont ITF Feminin - Egipt, Sandra Samir - Viktoriia Dema, egipteanca este cap de serie 1.

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Daniel Anghel

06 Dec 2018 20:52 269 0
Logo Sandra Samir
Logo Viktoriia Dema
Sandra Samir
Viktoriia Dema
VS
10:00 07 Decembrie 2018
ITF Feminin - Egipt

Analiză și informații pentru Sandra Samir v Viktoriia Dema

Partidă din sferturile de finală ale turneului ITF pe zgură din Cairo, Egipt. Turneu cu premii totale de $15,000 USD. Meciul dintre Sandra Samir - Viktoriia Dema este primul al zilei programat pe terenul trei. Partida este programată după ora 10:00, ar putea să apară întârzieri. În continuare puteți citi analiza partidei. La final veți găsi și pontul oferit.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Sandra Samir: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Sandra Samir este o egipteancă de 21 născută la Giza, este cap de serie 1 la acest turneu de zgură. Locul 393 în prezent, însă a fost clasată și mai sus pe locul 361 în acest sezon. Egipteanca are 8 titluri ITF în proba de simplu dintre care 4 obținute în acest an și 3 dintre ele aici pe zgură în Egipt.

Săptămâna trecută a câștigat acest turneu, s-a impus în finală la Michele Alexandra Zmau 6-2, 3-6, 6-3. În precedentele 4 dispute de la acel turneu nu pierduse set. Luna trecută a mai evoluat tot în Egipt, însă pe hard la turneele de la Sharm El Sheikh, un sfert de finală și o semifinală disputată acolo.

O jucătoare care evoluează mai des în țara sa natală, obișnuită cu terenurile de aici de joc. S-a impus aici în primele două tururi cu Catherine Chantraine din Belgia, adversara a abandonat la 3-6 0-2 și apoi cu Joelle Lilly Sophie Steur 6-3 6-7(3) 6-0, o junioare din Germania destul de talentată cu 6 din 9 partide câștigate la nivelul ITF.

Viktoriia Dema: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î

Viktoriia Dema din Ucraina nu este cap de serie aici în Egipt,  a fost însă nevoită să evolueze în calificări. Are doar 18 ani, la junioare se află pe locul 21 în lume, a fost și pe locul 19 în luna Septembrie. Din 2015 a evoluat la nivelul futures la senioare, puține partide pentru ea și niciun titlu ITF câștigat în carieră. Este totuși o jucătoare promițătoare, cu ceva potențial.

Are sfert de finală la junioare la Wimbledon pe iarbă în acest sezon, la Paris doar turul doi pentru ea. În luna Septembrie evolua în primul tur la US Open, pierdea în primul tur la americanca Emma Jackson 3-6 3-6.

Au urmat pentru ea aceste două turnee din Egipt, nevoită să dispute calificările. Pierdea la finalul lunii trecute în turul doi la Joanne Zuger 6-4, 2-6, 6-4, adversara din Elveția doar 18 ani și ea cu doar 16 victorii în carieră.

Și-a făcut practic încălzirea aici în primul tur de calificare cu Lana Sipek din Croația 6-0 6-0, au urmat apoi încă trei dispute câștigate tot în minimum de seturi, însă să recunoaștem în fața unor adversare modeste.

Are 20 de partide pe zgură și până acum niciodată nu trecuse de rundă a doua pe tabloul principal, deja acest sfert de finală este o premieră pentru ea.

Statistica meciurilor directe Sandra Samir v Viktoriia Dema

Cele două jucătoare se vor afla față în față pentru prima oară.

Cote pentru Sandra Samir v Viktoriia Dema

Nu sunt prea multe opțiuni de pariere la acest meci dar partida se găsește în oferta Betano. Sandra Samir că se impune și în primul set are o cotă de 1,62. O victorie a sa în minimum de seturi este cotată cu 2,30 tot la Betano.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Sandra Samir vs Viktoriia Dema: Sandra Samir se impune.

Egipteanca este cap de serie unu la acest turneu, să nu uităm că săptămâna trecută s-a impus aici în finala turneului în fața italiencei Michele Alexandra Zmau, jucătoare care este destul de bine clasată la nivelul ITF, 570. Diferența dintre cele două este destul de mare ca experiență cu toate că sunt doar 3 ani diferența, cunoaște foarte bine terenurile de jocSamir și este familiarizată cu ele, joacă acasă egipteanca. Ucraineanca a disputat 4 partide la acest nivel, chiar dacă s-a impus în minimum de seturi în fiecare poate să resimtă ceva oboseală azi. Mă bazez pe experiența egiptencei, ucraineanca poate pune probleme, nu exclud nici setul decisiv. Test dificil azi pentru tânăra jucătoare, are în față o jucătoare de calibru, Sandra Samir este la cel mai bun sezon al carierei pe zgură. Mult mai bună pe suprafețele rapide ucraineanca, pe zgură Samir pornește cu prima șansă.

Pont pariuri: Sandra Samir se impune.

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

29

Castigate:

16

Pierdute:

9

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Basilashvili - Gojowczyk. 25.04.2019
Cota: 1.51 25 Apr 2019 14:50 0