Share

Pont Sam Querrey - Kei Nishikori, Niponul își continuă forma bună

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Burlacu Ștefan

10 Oct 2018 23:33 573 0
Logo Sam Querrey
Logo Kei Nishikori
Sam Querrey
Kei Nishikori
VS
11:00 11 Octombrie 2018
ATP Shanghai

Analiză și informații pentru Sam Querrey v Kei Nishikori

Primul pont din tenis de joi vine de la meciul dintre americanul Sam Querrey și japonezul Kei Nishikori, din cadrul optimilor de finală de la Shanghai, meci ce este al 3-lea programat pe arena SHOW COURT 3 și care va începe după ora 11 00, ora României. Mai multe date, dar și pronosticul gândit la această partidă, în cele ce urmează.

Net Bet – primul pariu fără risc până la 500 Ron

Sam Querrey: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î V V

Sam Querrey s-a descurcat bine în această săptămână. Americanul a evoluat solid în cele 2 meciuri jucate până acum și a cedat doar un singur set. Chiar contra compatriotului Fritz, în fața căruia mai pierduse în urmă cu 2 săptămâni. Sam e recunoscut pentru serviciul său, iar atunci când pune prima minge în teren, americanul e greu de învins. Sigur, în fața unor jucători de top, nu e suficient să ai doar un serviciu bun și mai ai nevoie și de alte lovituri. Iar Nishikori e unul din acei jucători, iar japonezul excelează la retur. Querrey a oscilat în ultima perioadă, alternând meciurile bune cu cele în care aproape a fost de nerecunoscut. E clar că împotriva japonezului va trebui să joace foarte solid și să își pună în aplicare toate armele pe care le are în arsenal. Serviciul nu îi va fi de ajuns americanului, iar dacă nici această armă nu va fi la cel mai înalt nivel, atunci Kei are cale liberă spre sferturi. 

Kei Nishikori: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V Î V

Kei Nishikori traversează o perioadă bună. Japonezul vine după un eșec surprinzător suferit în finala de la Tokyo, chiar în fața propriilor suporteri. Kei a cedat în fața lui Medvedev, fără să câștige set și a comis o serie de erori total atipice. Se mai întâmplă ca și jucătorii de calibrul nipoului să mai prindă o zi mai slabă, însă e clar că Nishikori e unul din cei mai buni la ora actuală. Japonezul a depășit cu bine perioada după accidentare și rămâne în cursa pentru Turneul Campionilor. Aici, în primul tur a avut ceva probleme, contra unuia din favoriții gazdelor, Yibing Wu, un tenismen ce nu a împlinit nici 19 ani. A fost doar un simplu foc de paie din partea chinezului, care după ce a câștigat primul set cu 6-3, a cedat categoric următoarele 2 acte. Pe locul 12 în acest moment, Kei poate urca și mai sus, dacă ajunge cel puțin până în semifinale. Meciul se anunță unul de luptă contra americanului, dar Kei are la el toate armele pentru a se impune  a 6-a oară în fața lui numărului 57 ATP.

Statistica meciurilor directe Sam Querrey v Kei Nishikori

Ce doi jucători s-au mai întâlnit de de 9 ori până acum, iar raportul este în favoarea japonezului, care conduce cu 5-4. Ultima întâlnire a avut loc acum 2 ani și jumătate, în cadrul turneului de la Acapulco, când americanul s-a impus cu 2-0 la seturi.

Cote pentru Sam Querrey v Kei Nishikori

Pe lângă pontul oferit, se mai poate juca victorie la H de 2,5 gameuri Nishikori, la o cotă de 1,80 sau cu o miză mai mică, merită încercat chiar și un 2-0 Kei, la o cotă de 2,20.

Pont Sam Querrey vs Kei Nishikori: Kei Nishikori câștigă meciul

Se anunță un meci interesant. Mai ales dacă americanul va juca la un nivel ridicat și va servi bine. Kei însă așa cum am zis, are multe arme și cu siguranță știe cum să îl contracareze pe Sam. Cum am specificat deja, dacă Querrey nu va servi la un nivel înalt, atunci nu îl văd cum să îi facă față niponului, care se descurcă de minune la retur. Fără să mă complic prea mult, voi recomanda victoria simplă a japonezului, la o cotă destul de decentă. Nu e exclus ca Nishikori să se impună chiar și în 2 seturi.

Pont pariuri: Kei Nishikori câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Celtic - Salzburg. 13.12.2018
Cota: 1.47 13 Dec 2018 22:00 0