Share

Pont Ram/Salisbury - Dodig/Polasek. Turneul Campionilor 12.11.2019

Tenis

Cota: 1.58

Adaugat de: Gabriel Morariu

12 Noi 2019 01:15 572 0
Logo Salisbury/Ram
Logo Dodig/Polasek
Salisbury/Ram
Dodig/Polasek
VS
14:00 12 Noiembrie 2019
ATP - Turneul Campionilor

Analiză și informații pentru Salisbury/Ram v Dodig/Polasek

În a doua etapă a grupei Jonas Bjorkman, față în față se vor afla echipele care au pierdut în prima zi - Dodig/Polasek și Ram/Salisbury. Partida este programată marți, de la ora 14:00. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit.

Încasează la Fortuna pachetul de bun venit de 100% până la 500RON!

Salisbury/Ram: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V V

Ram și Salisbury s-au calificat de pe locul 4 în ATP Race. Ei au câștigat 39 de meciuri împreună, iar în 2019 se pot lăuda cu titlurile de la Dubai și Viena. În primul meci disputat la Turneul Campionilor, echipa americano-britanică a fost învinsă de Raven Klaasen/Michael Venus cu 3-6, 4-6. Rajeev se simte bine în O2 Arena, acolo unde a făcut finala în 2016, alături de Raven Klaasen. Partenerul lui Ram este britanicul Joe Salisbury - el este la debutul în competiția finalului de sezon. Mai mult, Joe este primul jucător născut în Londra care ia startul la Turneul Campionilor organizat în O2 Arena. Serviciul lui Ram reprezintă un mare avantaj, în timp ce Joe are un procentaj foarte bun în preajma fileului.

Dodig/Polasek: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V V

Dodig și Polasek s-au clasat pe locul 9 în ierarhia ATP Race și au intrat direct în competiție grație retragerii perechii americane Bob/Mike Bryan. Ivan și Filip au început să joace doar de la mijlocul anului, dar au avut rezultate remarcabile: 26 de victorii și doar 10 înfrângeri. Cei doi au reușit să cucerească titlurile de la Cincinnati și Beijing, iar la Wimbledon s-au oprit în semifinale. La cel mai recent turneu, cel de la Paris, Dodig și Polasek au fost eliminați în penultimul act de rușii Karen Khachanov/Andrey Rublev. În primul meci de la O2 Arena, echipa croato-slovacă a jucat bine în fața lui Kubot și Melo, dar până la urmă au cedat cu 6-4, 4-6, 5-10. Dodig și-a dovedit valoarea cu mai mulți jucători de top, fiind un dublist de carieră. Polasek are de partea sa calitățile fizice (1.96 m înălțime) și un serviciu năpraznic.Dodig și Polasek s-au clasat pe locul 9 în ierarhia ATP Race și au intrat direct în competiție grație retragerii perechii americane Bob/Mike Bryan. Ivan și Filip au început să joace doar de la mijlocul anului, dar au avut rezultate remarcabile: 26 de victorii și doar 10 înfrângeri. Cei doi au reușit să cucerească titlurile de la Cincinnati și Beijing, iar la Wimbledon s-au oprit în semifinale. La cel mai recent turneu, cel de la Paris, Dodig și Polasek au fost eliminați în penultimul act de rușii Karen Khachanov/Andrey Rublev. În primul meci de la O2 Arena, echipa croato-slovacă a jucat bine în fața lui Kubot și Melo, dar până la urmă au cedat cu 6-4, 4-6, 5-10. Dodig și-a dovedit valoarea cu mai mulți jucători de top, fiind un dublist de carieră. Polasek are de partea sa calitățile fizice (1.96 m înălțime) și un serviciu năpraznic.

Statistica meciurilor directe Salisbury/Ram v Dodig/Polasek

Va fi al doilea meci direct. Dodig și Polasek au câștigat cu 6-3, 6-7, 10-7 confuntarea de pe 1 noiembrie 2019, din sferturile de finală de la ATP Paris-Bercy.

Cote pentru Salisbury/Ram v Dodig/Polasek

Meciul se anunță unul echilibrat, asta se poate vedea și din cote. În afara pontului oferit, puteți încerca și o victorie pentru Dodig și Polasek, la o cotă de 1,90.

Salisbury/Ram vs Dodig/Polasek Pont: Peste 20.5 Game-uri in meci

Se anunță o partidă pe muchie de cuțit - cine pierde este aproape sigur scos din calculele calificării în semifinale. Cele două formații s-au aflat față în față în urmă cu mai puțin de două săptămâni și au avut nevoie de act decisiv pentru a stabili cine se impune. Cred că vom avea din nou un duel strâns, iar baremul oferit de Efortuna (20,5 game-uri) ar trebui să fie depășit fără probleme. Succes!

Pont pariuri: Peste 20.5 Game-uri in meci

Miza: 10/10

Cota: 1.58

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

2

Castigate:

2

Pierdute:

0

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici