Share

Pont Challenger - Nottingham, Ryan Peniston - Brydan Klein, duel între doi britanici.

Tenis

Cota: 1.85

Adaugat de: Daniel Anghel

10 Iun 2019 23:35 604 0
Logo Ryan Peniston Ryan Peniston
Logo Brydan Klein Brydan Klein
VS
15:10 11 Iunie 2019
Challenger - Nottingham

Analiză și informații pentru Ryan Peniston v Brydan Klein

Partidă din primul tur al turneului Challenger pe iarba de la Nottingham.  Meciul dintre  Ryan Peniston - Brydan Klein este  programat  după ora 15:10, pe terenul șapte, este al treilea meci al zilei care se va disputa pe acest teren. Un turneu cu premii totale de €137,560 + ospitalitate.  În continuare puteți citi analiza partidei. La final veți găsi și pontul oferit.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Ryan Peniston: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Ryan Peniston este un jucător britanic clasat pe locul 681 ATP, a fost și pe 572 la finalul sezonului precedent, cel mai bun al carierei. Un jucător de 23 de ani, care luna trecută a câștigat două turnee ITF pe hard la Cancun în Mexic. Totuși britanicul a întâlnit și jucători destul de modești, clasați dincolo de locul 600 sau chiar fără clasament.

Atunci când a întâlnit jucători mai buni în clasament a avut probleme britanicul. La începutul acestei luni a jucat pe iarba de la Surbiton Challenger, pierdea în primul tur cu Daniel Brands 6-3, 3-6, 6-3. A fost și prima sa partidă pe această suprafață de joc din ultimele 4 sezoane. Aici la Nottingham Challenger a fost nevoit să joace în calificări, a trecut de Luke Saville cu 6-4 6-3, adversarul din Australia este mai bine clasat, însă trece printr-o perioadă destul de proastă ca joc. A servit destul de bine Peniston aici, 5 ași pentru el și un procentaj de 29/35 (83%) la punctele câștigate cu primul serviciu.

Britanicul este un jucător care preferă suprafețele rapide de joc, însă pe iarbă nu are prea mare experiență. În ultimele 3 sezoane a început să evolueze mai mult, are toate șansele să urce în primii 500 de jucători ai lumii, însă mai are de pus la punct deplasarea în teren și venirea la fileu. Se bazează mai mult pe servă și loviturile sale puternice.

Brydan Klein: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î Î

Brydan Klein din Marea Britanie nu este nici el cap de serie la acest turneu, nevoit să dispute un tur de calificare. Locul 354 pentru el la cei 29 de ani, a fost și pe 169 acum 4 sezoane. La începutul acestei luni a evoluat la Surbiton Challenger tot pe iarbă, a pierdut în turul secund cu Brayden Schnur din Canada, adversar clasat totuși pe locul 106 mondial. Klein a trecut aici de alt britanic în calificări, Lloyd Glasspool 7-6(5) 6-2.

Pe iarbă în acest an stă destul de bine britanicul, a câștigat un turneu ITF în Australia la Albury și o finală la Mildura, tot în Australia. Un jucător cu aproape 100 de victorii în carieră pe iarbă, să nu uităm că la juniori a disputat un sfert de finală la Wimbledon în 2007.

Și el un jucător mai mult de hard, cu ceva rezultate bune și pe iarbă. Cel mai bun rezultat din acest sezon este un sfert de finală la Chennai Challenger în India, pe hard.

Britanicul evoluează mai mult la turneele challenger și la ITF, nu a reușit să mai revină la turneele importante ATP.

Statistica meciurilor directe Ryan Peniston v Brydan Klein

Este prima confruntare între cei doi.

Cote pentru Ryan Peniston v Brydan Klein

Brydan Klein are o cotă de 1,85 la Betano că se impune în primul set. O dispută în două seturi câștigate de Klein aduce o cotă de 3,05 tot la Betano pentru cei curajoși.

Ryan Peniston vs Brydan Klein Pont: Brydan Klein se impune

Dispută între doi jucători britanici, unul mai tânăr și celălalt cu ceva mai multă experiență. Mult mai bun pe iarbă Klein care a câștigat și un titlu ITF în acest sezon pe această suprafață de joc. Să nu uităm că Brydan Klein a câștigat în primul tur de la Challenger - Nottingham cu Lloyd Glasspool, jucător care l-a învins pe Ryan Peniston la un turneu ITF din USA, Bakersfield în luna Martie. Peniston are și el ceva partide câștigate în acest sezon, însă multe dispute cu jucători dincolo de locul 500 mondial sau fără clasament. Sunt șanse să vedem o dispută echilibrată, ambii jucători sunt puternici și servesc destul de bine, un procentaj de 36/42 (86%) la punctele câștigate de Klein la acest turneu. Merg cu ceva încredere pe jucătorul mai experimentat pe această suprafață de joc, un test dificil azi pentru Peniston.

Pont pariuri: Brydan Klein se impune

Miza: 10/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Pierdut

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici