Share

Pronostic pentru Ryan James Storrie - Mario Vilella Martinez, ITF Spania F9, 17.04.2018

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

16 Apr 2018 23:40 292 0
Logo Ryan James Storrie
Logo Mario Vilella Martinez
Ryan James Storrie
Mario Vilella Martinez
VS
11:00 17 Aprilie 2018
ITF Spania F9

Analiză și informații pentru Ryan James Storrie v Mario Vilella Martinez

Turneul ITF Spania F9 are loc în Madrid, capitala țării, iar în această analiză voi detalia partida dintre Ryan James Storrie și Mario Vilella Martinez, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Madrid este o metropolă de peste 6 milioane de locuitori, fiind al treilea oraș ca mărime din Uniunea Europeană, un centru financiar și cultural situat pe cursul râului Manzanares. Și evident, despre Madrid se poate vorbi la nesfârșit, printre atracțiile sale numărându-se Palatul Regal, Librăria Națională sau Teatrul Regal, iar pe plan sportiv aici fiind două mari echipe de fotbal, Real Madrid și Atletico Madrid. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Club de Tenis Chamartin, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Marti, Giustino, Martinez sau Diez. 

Ryan James Storrie: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î Î V Î

Ryan James Storrie este un britanic de 20 de ani, clasat pe locul 638 ATP. 
Și chiar dacă James nu a fost vreodată în topul 500 ATP, mi se pare unul dintre cei mai promițători tineri din Albion, el crescând mult recent, mai ales dacă ne gândim că anul trecut pe vremea aceasta nu avea clasament. 
În 2017 are semifinale la ITF Turcia F18, finală la ITF Irlanda F1, sferturi de finală la ITF Irlanda F2 și sferturi de finală la ITF Egipt F32. 
Deși Storrie îmi pare un all rounder, el este la bază un tensimen specializat pe hard. 
În 2018 are semifinale la ITF Turcia F1 și sferturi de finală la ITF Turcia F13, ultima competiție disputată. 
Jocul său nu a fost rău, însă pe zgură aproape tot timpul când a întâlnit oponenți superiori a cedat, exemplu fiind ultimul său meci, un 1-6 7-5 4-6 cu Statzberger (locul 502 ATP). 

Mario Vilella Martinez: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V Î

Mario Vilella Martinez este un spaniol de 22 de ani, clasat pe locul 325 ATP. 
Iar Martinez este momentan unul dintre cei mai buni tenismeni din circuitul ITF, un talent de necontestat, el fiind de trei ani în topul 500 ATP. Iar ascensiunea sa cred că va continua la fel de pronunțat și pe viitor, Vilella deja participând la turnee challenger. 
În 2017 are semifinale la ITF Kazakhstan F4, finală la ITF Kazakhstan F5, sferturi de finală la ITF Suedia F2, finală la ITF Turcia F22, sferturi de finală la ITF Turcia F23, semifinale la ITF Turcia F24, sferturi de finală la ITF Sri Lanka F2, sferturi de finală la ITF Spania F29, optimi de finală la challengerul de la Cali, finală la ITF Egipt F36, finală la ITF Egipt F37 și titlu la ITF Egipt F38. 
Un palmares ideal, tot ce am enumerat fiind pe zgură, suprafața sa preferată. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Tunisia F4 și sferturi de finală la challengerul de la Alicante. 
Deși startul de sezon a fost foarte lent, cu niște înfrângeri surprinzătoare, Martinez pare că și-a revenit, la Alicante arătând un tenis de top și trecând de Viola (locul 266 ATP) sau Cachin (locul 304 ATP). 

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Cote pentru Ryan James Storrie v Mario Vilella Martinez

Pont Ryan James Storrie vs Mario Vilella Martinez: Mario Vilella Martinez castiga

Mario Vilella Martinez este în momentul de față unul dintre cei mai buni tenismeni din circuitul ITF, un sportiv de top pe zgură care a început să evolueze și în turnee challenger. El de altfel vine după un astfel de turneu, la Alicante, unde a ajuns în sferturile de finală, trecând de Giannessi, Viola sau Cachin. Ryan James Storrie este un sportiv cu o creștere interesantă în ultimul an, și care are valoare de top 500, unde sunt sigur că va și ajunge în viitorul apropiat. Însă pe zgură are niște dezavantaje, asta văzându-se în săptămânile precedente când a pierdut cu Ilhan sau Statzberger. Consider astfel că Martinez este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Mario Vilella Martinez castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici