Share

Pont Ryan Harrison - Marin Cilic, Croatul debutează pe zgura de la Roma

Tenis

Cota: 1.86

Adaugat de: Burlacu Ștefan

15 Mai 2018 16:33 1,0k 0
Logo Ryan Harrison
Logo Marin Cilic
Ryan Harrison
Marin Cilic
VS
16:00 16 Mai 2018
ATP Roma

Analiză și informații pentru Ryan Harrison v Marin Cilic

Un alt meci care ne-a atras atenția, dar care are șanse mari să fie amânat pe mâine, e cel dintre americanul Ryan Harrison și croatul Marin Cilic, meci programat inițial ultimul pe arena centrală și ce trebuia să înceapă după ora 22 00. Dacă vrmea va ține, e posibil să înceapă după miezul nopții, dacă nu, mâine, în funcție de reporgramare. Mai mule detalii, în cele ce urmează.

 

Ryan Harrison: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V Î V

Ryan Harrison e un jucător de suprafețe rapide. Nu a excelat până acum pe suprafața roșie, chiar dacă în acest sezon a arătat că se mișcă mai bine față de anii trecuți. Americanul se bazează mult pe primul serviciu și are probleme pe a doua minge, chiar și pe hard. Bine, în fața anumitor jucători. Sezonul acesta a disputat doar 5 meciuri pe suprafața roșie, iar adversarii întâlniți nu a fost nici unul de calibru sau top. La Madrid, primul masters pe zgură la care a luat parte, Ryan a cedat în 2 tie-breakuri, în fața conaționalului Isner, iar la Roma, în turul întâi, a trecut de japonezul Sugita, dar nu foarte ușor. Cu Cilic va fi altceva și dacă va dori să aibă vreo șansă în fața uriașului din Croația, Harrison va trebui să joace fără greșeală.

Marin Cilic: Forma jucatorului, știri și statistici

Cilic se descurcă bine pe zgură, chiar dacă în acest sezon nu a mai excelat ca anul trecut. Croatul nu și-a mai apărat titlul cucerit sezonul trecut la Istanbul și a spus pas mastersului de la Madrid, la fel ca și turneului de la Barcelona, unul destul de important în circuitul ATP. La prima participare la un masters pe zgură în acest an, Cilic a atins sferturile de finală, fiind învins în principat de finalistul ediției de anul acesta, Kei Nishikori. Ultimul meci jucat a fost la Istanbul, dar prestația de acolo trebuie uitată cât mai repede de Marin. La Roma croatul are amintiri plăcute, anul trecut ajungând până în sferturi, după ce a cedat în fața lui Isner. Anul acesta debutează în fața altui american, jucător pe care l-a învins categoric atât anul trecut aici, cât și cu alte ocazii. Dacă serviciul va funcționa, la fel ca și dreapta si deplasarea, eu cred că nici de această dată Cilic nu va sta prea mult la discuții cu Harrison.

Statistica meciurilor directe Ryan Harrison v Marin Cilic

Cilic conduce în meciurile directe cu un scor de tenis, 6-1, singura dată când americanul s-a impus în fața croatului fiind în urmă cu 2 ani, la Acapulco. Ultima întâlnire între cei doi jucători a avut loc chiar anul acesta, la Melbourne, când Marin a câștigat în minim de seturi, iar pe zgură, sigura confruntare a fost tot la Roma, anul trecut, Cilic având câștig de cauză și în acel meci, tot în 2 seturi.

Cote pentru Ryan Harrison v Marin Cilic

Cota lui Cilic e una ok la victorie și chiar vă îndemn să o luați pe un combo de 2 sau 3 evenimente. Pe lângă pariul propus, mai poate fi luat la acest meci și un over de 19,5, la o cotă decentă.

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Ryan Harrison vs Marin Cilic: Scor corect: 2-0 Marin Cilic

Marin are o cotă bună la victorie, însă asta doar datorită faptului ca nu a mai evoluat la același nivel în actualul sezon pe zgură. Cilic rămâne însă un jucător ce se simte bine pe suprafața roșie și cred că va încerca să spele rușinea de la Istanbul. Harrison nu excelează pe zgură și nu cred că va face excepție nici anul acesta. Sigur, se poate ține mai bine în duelurile cu jucătorii de top și poate da o replică mai bună, dar doar cam atât. Eu cred că Marin va juca foarte concentrat încă din primul său meci din capitala Italiei și va obține o victorie fără prea multe probleme. Merg astfel pe un succes în minim de seturi pentru croat, la o cotă bună oferită de Unibet.

Pont pariuri: Scor corect: 2-0 Marin Cilic

Miza: 10/10

Cota: 1.86

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

23

Castigate:

12

Pierdute:

10

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici