Share

Pronostic pentru Roman Safiullin - Vladimir Korolev, ITF Rusia F3, 13.03.2018

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Mar 2018 16:30 292 0
Logo Roman Safiullin
Logo Vladimir Korolev
Roman Safiullin
Vladimir Korolev
VS
09:00 13 Martie 2018
ITF Rusia F3

Analiză și informații pentru Roman Safiullin v Vladimir Korolev

Turneul ITF Rusia F3 are loc în Kazan, cel mai mare oraș al Republicii Tatarstan, iar în această analiză voi detalia partida dintre Roman Safiullin și Vladimir Korolev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Kazan este o localitate de peste 1 milion de locuitori, situată pe malul fluviului Volga, fiind nu doar un centru industrial, însă în special unul turistic, peste 2 milioane de oameni vizitând anual această zona. Și este de înțeles de ce, printre atracții numărându-se citadela Kazan Kremlin, construită de însuși Ivan cel Groaznic.
Pe lângă acestea, Kazan este supranumit și "Capitala Sportivă a Rusiei", aici având loc Universiada, Campionate Mondiale de Înot, iar în vară Campionatul Mondial de Fotbal. 
Turneul acesta este însă mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este Kazan Tennis Academy, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Gabashvili, Shyrmont, Shyla sau Kotov. 

Roman Safiullin este un rus de 20 de ani, clasat pe locul 463 ATP. 
Iar Roman este foarte talentat și totodată promițător, un sportiv care deja este constant în topul 500 ATP, la 18 ani el fiind chiar și pe locul 314 ATP. Iar aceste performanțe sunt de apreciat, mai ales dacă ne gândim că Safiullin are deja 11 titluri, lucru foarte greu de obținut la o asemenea vârstă. 
În 2017 el are sferturi de finală la ITF Turcia F16, sferturi de finală la challengerul din Praga, optimi de finală la challengerul din Liberec, optimi de finală la challengerul de la Istanbul, semifinale la ITF Egipt F33 și titlu la ITF Egipt F34. 
Foarte solid în special pe hard, suprafața sa preferată, având pe lângă titlu și niște meciuri spectaculoase, fiind la un game să-l învingă de exemplu pe Istomin (locul 87 ATP). 
În 2018 are deja sferturi de finală la ITF Kazakhstan F1 și sferturi de finală la ITF Kazakhstan F2, jucând destul de bine la ambele competiții. 
Săptămâna trecută din păcate, la ITF Rusia F2, s-a văzut eliminat chiar din primul tur de Boborykin (tensimen fără clasament), servind modest. 

Vladimir Korolev este un rus de 22 de ani, clasat pe locul 1145 ATP. 
Iar Korolev este destul de modest, un tenismen care nu a fost niciodată în prima mie mondială, deși evoluează de mult timp la profesioniști. 
În 2017 el are optimi de finală la ITF Rusia F1, optimi de finală la ITF Rusia F3, optimi de finală la ITF Rusia F4, sferturi de finală la ITF Rusia F5 și optimi de finală la ITF Turcia F47. 
Destul de bine, rezultatele venind în special pe teren propriu, cum este des cazul pentru astfel de sportivi. 
În 2018 însă forma sa pare slabă. 
El vine aici după două turnee indoor tot pe teren propriu, la ITF Rusia F1 pierzând în primul tur 3-6 1-6 cu Matsukevitch (locul 799 ATP), pentru ca săptămâna trecută să nu treacă nici măcar de calificări la ITF Rusia F2, fiind învins de Borisiouk (tensimen fără clasament). 
Aici:

- 6-1 6-0 cu Malyshev (tenismen fără clasament)
- 6-1 2-0 cu Arkhipov (locul 1433 ATP, scor la care acesta s-a retras)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont Roman Safiullin vs Vladimir Korolev: Roman Safiullin castiga

Roman Safiullin este un sportiv foarte talentat, care este deja de 3 ani în primii 500 ATP, având 11 titluri la nivel de ITF și jucând cu succes și în circuitul challenger. În 2018 forma sa pare bună, având deja două sferturi de finală, trecând de Sultanov sau Sabanov. Săptămâna trecută însă a clacat, fiind învins chiar în primul tur la ITF Rusia F2 de un sportiv net inferior. Totuși, consider că acum se va concentra altfel, fiind pus în gardă de acel rezultat. Vladimir Korolev este modest, un tenismen care niciodată nu a fost în prima mie mondială. Aici a trecut ușor de calificări, însă săptămâna trecută a pierdut cu un Borisiouk fără clasament, iar acum două săptămâni când a întâlnit un oponent de talia lui Safiullin, pe Matsukevitch, s-a văzut învins 3-6 1-6. Consider astfel că Roman este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Roman Safiullin castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

29

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0