Share

Pont Roger Federer vs Ruben Bemelmans, ATP Rotterdam: Elvețianul joacă la Rotterdam pentru ocuparea fotoliului de lider

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Robert_Cristian

14 Feb 2018 05:06 1,1k 0
Logo Roger Federer
Logo Ruben Bemelmans
Roger Federer
Ruben Bemelmans
VS
20:30 14 Februarie 2018
ATP Rotterdam

Analiză și informații pentru Roger Federer v Ruben Bemelmans

Meciul vedetă al zilei a treia de concurs de la Rotterdam va fi duelul în care va fi implicat marele Roger Federer în disputa sa cu Ruben Bemelmans, o partidă ce va începe undeva în jurul orei 20:30, ora României, și pentru care am pregătit un pronostic pe care urmează să îl detaliem în momentele următoare

Roger Federer, proaspătul câștigător de la Australian Open, și-a trecut în palmares cel de-al 20-lea turneu de Grand Slam din carieră și, se pare, urmărește în această săptămână să scrie încă o pagină de istorie pentru "sportul alb": ocuparea primei poziții în ierarhia mondială la vârsta de 36 de ani și 6 luni, încercând astfel să devină cel mai în vărstă lider mondial din istoria tenisului. Pentru a realiza acest lucru, Federer trebuie să acceadă cel puțin până în faza semifinalelor turneului de la Rotterdam.

Elvețianul a acceptat un Wild Card din partea organizatorilor și, se pare că, în cursul serii de mâine, 15.000 de oameni vor umple până la refuz arena Ahoy din Rotterdam pentru a-l vedea la lucru pe maestrul elvețian.

Turneul de 500 de puncte de la Rotterdam are o istorie îndelungată, prima ediție a turneului datează înca din anul 1974, de atunci și până în prezent, câteva dintre cele mai mari nume ale tenisului mondial, cum ar fi: Jimmy Connors, Arthur Ashe, Boris Becker, Stefan Edberg, Bjorn Borg, Yevgeny Kafelnikov, Lleyton Hewitt, Andy Murray și, desigue, Roger Federer, având numele inscripționate pe trofeu. Federer a participat de 8 ori în carieră la Rotterdam în perioada 1999-2013, reușind să-și adjudece trofeul în 2005, respectiv 2012.

Elvețianul vine la Rotterdam după 11 victorii consecutive în acest an, 4 în cupa Hopman, alături de cele 7 obținute la Melbourne.

Primul adversar al elvețianului din această săptămână este Ruben Bemelmans, un belgian în vârstă de 30 de ani aflat la prima prezență pe tabloul principal al acestui turneu. Bemelmans a mai participat în două rânduri în calificări, fără a reuși să ajungă pe tabloul principal de concurs, în 2012, respectiv 2017.

Și la ediția din acest an Bemelmans a fost nevoit să treacă de calificări, acolo unde l-a învins pe uzbecul Denis Istomin, scor 6-4 6-4 și pe olandezul Tim Van Rijthoven, scor 6-4 6-3. Bemelmans este un jucător de mână stângă căruia îi priesc astfel de condiții, hardul indoor și gazonul fiind suprafețele sale favorite din circuit. Belgianul preferă de cele mai multe ori să adopte un stil oarecum "old school", cu un joc tacticizat dar și frecvente urcări la fileu.

În 12 ani la profesioniști, Bemelmans nu a reușit să câștige vreun turneu ATP, cele mai bune rezultate din carieră înregistrându-le la Viena în 2013 și la Montpellier în 2016, atunci când ajungea până în faza sferturilor de finală

Aceasta va fi prima întâlnire directă între Roger Federer și Ruben Bemelmans

Pont Roger Federer vs Ruben Bemelmans: Roger Federer sub 12.5 game-uri câștigate în meci

La fel ca și în sezonul precedent, Roger Federer a debutat excelent în noul an competițional și pare să își domine rivalii, iar următorul obiectiv pe care îl are în vizor este ocuparea poziției de lider la finalul acestei săptămâni și doborârea unui nou record în istoria tenisului. Federer se află într-o formă de zile mari, o formă pe care a arătat-o și la Australian Open și pe care cred că o va continua și în această săptămână. Condițiile de joc îi sunt mai mult decât prielnice elvețianului, hardul indoor rapid, precum cel de la Rotterdam, fiind o suprafață pe care Federer se simte în largul său și o suprafață prielnică jocului său agresiv. Cred că Bemelmans nu va avea prea multe șanse în schimburile lungi de mingi cu Federer, astfel că, mă aștept ca belgianul să încearcă să surprindă cu veniri ceva mai dese la fileu, și consider că și în acest caz Bemelmans va avea o misiune aproape imposibilă în condițiile în care Federer este unul dintre cei mai buni din lume și când vine vorba de passing shoturi. Chiar dacă Bemelmans vine din calificări și are avantajul celor două meciuri în picioare, acest detaliu cred că va fi unul nesemnificati având în vedere diferența de valoare dintre cei doi jucători cât și capacitatea elvețianui de a se adapta rapid la condițiile de joc. Mă aștept la o victorie lejeră din partea lui Federer în minimum de seturi fără prelungiri la o cotă de 1.50 oferită de Betano.ro

Pont pariuri: Roger Federer sub 12.5 game-uri câștigate în meci

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Robert_Cristian

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Pont Roger Federer vs Ruben Bemelmans: Total gameuri sub 20,5

FedEX revine în circuit după o pauză de mai bine de două săptămâni. Câștigătorul de la Melbourne vine aici cu un obiectiv clar și anume acela de a rămâne pe prima poziția în ierarhia ATP. O prezență în semifinale i-ar asigura elvețianului nr 1 mondial, însă după cum îl știm pe Federer, acesta nu va juca doar pentru poziție, ci va dori să se impună. Cum bine specifica și colegul meu Robert Cristian, turneul de la Rotterdam se desfășoară în condițiile favorite a campionului elvețian, iar astfel cred că sunt șanse mari ca FedEX să își treacă în vitrină un nou turneu, fie el și de 500 de puncte. Primul adversar e un jucător modest, zic eu. Chiar dacă Roger nu a mai jucat de peste 15 zile, nu cred ca va avea nici o problemă în această seară. Totuși, zic să fiu precaut și să merg pe un număr total de maxim 20 de gameuri, deși personal nu văd să fie un meci deloc lung. Betano oferă o cotă ok la acest pariu, care completează pontul zilei de astăzi.

Pont pariuri: Total gameuri sub 20,5

Miza: 10/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Robert_Cristian

Ponturi:

13

Castigate:

11

Pierdute:

2

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici