Share

Pont Federer - Zverev. Revenirea lui Roger în circuitul ATP la Stuttgart

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Admin

13 Iun 2018 01:08 1,0k 0
Logo Roger Federer
Logo Mischa Zverev
Roger Federer
Mischa Zverev
VS
16:00 13 Iunie 2018
ATP Stuttgart

Analiză și informații pentru Roger Federer v Mischa Zverev

În a treia partidă a zilei de pe centralul de la Stuttgart, nu mai devreme de ora 16:00, Roger Federer îl întâlnește pe Mischa Zverev, în tentativa sa de a reveni cu o victorie în circuitul ATP. În continuare puteți citi analiza confruntării, iar la final veți găsi pontul oferit. 

Roger Federer: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î V V V

După ce a stat bine ascuns de confruntările pe zgură cu Rafael Nadal, Roger Federer revine în circuitul ATP la Stuttgart, unde anul trecut a pierdut neașteptat cu Tommy Haas. Acum pare dispus să trateze serios acest turneu, mai ales că la finalul lui poate redeveni primul jucător al lumii, cu condiția să ajungă în finala competiției din Germania. Roger a declarat că această primă poziție în ierarhia mondială reprezintă o motivație în plus, iar competiția din această săptămână este prima după o pauză de două luni și jumătate. După 17 victorii la rând în circuitul ATP, elvețianul a pierdut în finala de la Indian Wells, iar apoi și în primul tur de la Miami, cu Thanasi Kokkinakis. Despre performanțele și jocul extraordinar pe iarbă pentru Federer nu mai trebuie spus nimic, deoarece sunt ele ultra cunoscute. 

Mischa Zverev: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V V Î

Mischa Zverev este clasat pe locul 54 ATP, o poziție pe care eu o consider mult peste ceea ce propune tenisul său, unul liniar. În afara unui serviciu bun și a unor voleuri inspirate, mai are un slice cu care își deranjează unii adversari. Jucătorul în vârstă de 30 de ani are un an șters, cu bilanț negativ până acum: 11 victorii și 17 înfrângeri. În condițiile în care Federer a avut liber primul tur, pentru a ajunge în runda inaugurală Zverev a avut nevoie de o victorie în fața lui Youzhny. Veteranul rus nu mai are cum să țină pasul, iar Mischa s-a impus cu 7-6 6-3. La Roland Garros a reușit un surprinzător tur 3, după un tablou destul de norocos, în care a trecut de Florian Mayer și Stakhovsky - a cedat în 4 seturi cu Kevin Anderson. Acum are de înfruntat un rival în fața căruia a dezvoltat un adevărat complex.

Statistica meciurilor directe Roger Federer v Mischa Zverev

Este a 6-a partidă directă între cei doi jucători, iar scorul general este de 5-0 pentru Roger Federer. 

Cote pentru Roger Federer v Mischa Zverev

Roger Federer este mare favorit la câștigarea partidei cu Mischa Zverev, iar noi vom merge pe mâna elvețianului. Pentru o miză moderată puteți încerca și varianta de -4,5 game-uri, la o cotă apetisantă de 2,05. 

 

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Roger Federer vs Mischa Zverev: Victorie Federer 2-0 la seturi

Cu un joc variat, în același timp unul perfect pliat pentru iarbă, Federer nu va avea probleme cu Mischa Zverev. L-a intalnit de 5 ori în carieră, cel mai recent anul trecut la Wimbledon și l-a învins în 3 seturi: 7-6, 6-4, 6-4. Trei dintre duelurile lor au avut loc pe iarbă, iar la Halle în 2013 Roger s-a impus cu 6-0 6-0. În total, cei doi au jucat 12 seturi, iar Zverev nu a izbutit să îi fure nici măcar unul fostului lider mondial. Neamțul este un jucător vulnerabil, are un serviciu bunicel, dar vine foarte des la fileu, iar Federer este foarte bun când vine vorba de passing shot. Mă aștept ca duelul lor din acest an de la Stuttgart să nu facă notă discordantă, iar Federer să profite de complexul dezvoltat de Mischa și să-l învingă cu 2-0 la seturi. Pontul face parte din proiectul zilnic Cota2!

Pont pariuri: Victorie Federer 2-0 la seturi

Miza: 9/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

15

Castigate:

10

Pierdute:

3

Anulate:

0

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Inter vs PSV. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.70 11 Dec 2018 22:00 0