Share

Pronosticuri tenis ATP Londra - Federer vs Berrettini, meci decisiv la Turneul Campionilor

Tenis

Cota: 1.87

Adaugat de: Marian Cioată

12 Noi 2019 07:22 1,0k 0
Logo Roger Federer
Logo Matteo Berrettini
Roger Federer
Matteo Berrettini
VS
16:00 12 Noiembrie 2019
ATP - Turneul Campionilor

Analiză și informații pentru Roger Federer v Matteo Berrettini

Marți, 12 noiembrie, după orele 16.00, este programat cel de-al treilea meci din cadrul Grupei Bjorn Borg, între elvețianul Roger Federer (3 ATP) și italianul Matteo Berrettini (8 ATP). Pontul recomandat vizează numărul total de breakuri obținute de către outsiderul întâlnirii.

Deschide cont la Betano și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Roger Federer: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V V

Roger (38 ani) a declarat după înfrângerea contra lui Dominic Thiem, scor 5-7 5-7, că nu este foarte nemulțumit de prestația sa, iar micile detalii au fost cele care au făcut diferența. Așadar, elvețianul este optimist că poate reveni și se poate califica, acum turneul devenind unul obișnuit pentru el, în sensul în care nu își mai poate permite un nou eșec, deoarece ar echivala cu eliminarea din competiție. 

Federer are o tradiție destul de fastă împotriva unor jucători de tipul lui Berrettini, care servesc foarte puternic, dar se deplasează mai lent, datorită segmentelor lungi. Din punct de vedere tactic, este de așteptat ca elvețianul să domine categoric acest meci, la fel cu a făcut-o în vară la Wimbledon, când s-a impus într-o oră și 14 minute, după 3 seturi foarte scurte!

Matteo Berrettini: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î V V

Matteo (23 ani) este unul dintre cei mai slab cotați jucători calificați la Turneul Campionilor, în ultima decadă. El a avut multă șansă pe final de sezon, rivalii săi în cursa pentru Londra împiedicându-se incredibil. 

Forma recentă a lui Berrettini este modestă, cu 3 eșecuri consecutive în ultimele 3 apariții pe hard indoor, la Viena, Paris și în primul meci din faza grupelor, scor 2-6 1-6 versus Novak Djokovic. 

Pe hard indoor are un record bun, 60 victorii și doar 28 eșecuri în carieră, 8-6 în 2019. Totuși, cel mai bine a performat pe suprafețele lente.

La 1.96 metri și peste 90 kilograme, sportivul originar din Roma este foarte puternic din punct de vedere fizic, însă nu la fel de mobil și de rapid precum majoritatea rivalilor săi de la această competiție de elită.

Statistica meciurilor directe Roger Federer v Matteo Berrettini

Federer conduce cu 1-0 la confruntările directe, după victoria incontestabilă cu scorul de 6-1 6-2 6-2, din optimile Wimbledon 2019.

Cote pentru Roger Federer v Matteo Berrettini

Pe lângă acest pariu, puteți încerca și victoria cu 2-0 la seturi din partea favoritului, la o cotă de 1.60 oferită de Betano.ro.

Roger Federer vs Matteo Berrettini Pont: Under (Handicap: +1.5) - Matteo Berrettini Total break-uri

Mizez cu maximă încredere pe un meci în care Federer nu își va pierde serviciul mai mult de o dată. Berrettini este un jucător redutabil pe propriul serviciu, dar nu are o agilitate ieșită din comun, fiind un sportiv masiv și relativ greoi. Roger are calitatea de a servi foarte variat, atât ca plasament cât și ca alternanță a efectelor, vine des la fileu în urma unor servicii eficiente. Diferența de intuiție la retur s-a văzut și în precedentul duel dintre cei doi, tot de aici de la Londra, dar de pe gazonul de la Wimbledon, atunci când Matteo și-a creat o singură șansă de break și aceea salvată de veteranul elvețian.

Pont pariuri: Under (Handicap: +1.5) - Matteo Berrettini Total break-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Roger Federer vs Matteo Berrettini Pont: Roger Federer 2-0 seturi

Roger Federer e obligat sa câștige astăzi pentru a mai rămâne in cărțile calificării. Eleveținul a cedat surprizător în meciul cu Thiem și în după amiaza asta are nevoie de o victorie categorică pentru a rămâne cu șanse reale în joc. Berrettini a resimțit din plin emoțiile debutului la Turneul Campionilor și cred ca și în după amiaza va avea ceva trac. Merg pe tresărirea de orgoliu al elvețianului, dar și calitatea și experiența net superioară și voi miza pe succesul lui FedEx in minimum de seturi.

Pont pariuri: Roger Federer 2-0 seturi

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

14

Castigate:

6

Pierdute:

7

Anulate:

1

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici