Share

Pont Robin Haase vs Thiemo de Bakker, ATP Rotterdam: Duel 100% olandez la Rotterdam

Tenis

Cota: 1.73

Adaugat de: Robert_Cristian

14 Feb 2018 03:49 583 0
Logo Robin Haase
Logo Thiemo de Bakker
Robin Haase
Thiemo de Bakker
VS
13:30 14 Februarie 2018
ATP Rotterdam

Analiză și informații pentru Robin Haase v Thiemo de Bakker

Cel de-al doilea meci al zilei de pe arena centrală de la Rotterdam, cu începere de la ora 13:30, ne propune un duel 100% olandez ce-i va avea ca protagoniști de Robin Haase și Thiemo de Bakker, o partidă pe care o anticipez mai disputată decât o arată cotele oferite de bookmakeri și pentru care am pregătit un pronostic pe care urmează să îl detaliem în rândurile următoare

Poate mai puțin cunoscut publicului larg, Thiemo de Bakker are o poveste foarte interesantă în spate și o carieră plină de suișuri și coborâșuri.

Olandezul în vârstă de 29 de ani este un tenismen care a avut rezultate excelente în perioada junioratului și era considerat în urmă cu ceva mai bine de 10 ani unul dintre cei mai promițători tineri jucători ai momentului și un viitor mare star al tenisului olandez. De Bakker este fost campion la Wimbledon în proba de juniori în 2006, dar, a acces și până în semifinale turneului de la Roland Garros destinate jucătorilor sub 18 ani în același sezon. În 2010, olandezul atingea și cea mai înaltă treaptă a carierei, poziția a 40-a în lume.

În urmă cu aproape 8 ani de zile, tatăl lui Thiemo de Bakker a decedat, iar acest eveniment tragic din viața sa a părut să îi schimbe cariera la 180 de grade. De Bakker își pierduse, parcă, pasiunea pentru tenis, iar în presa olandeză se vehiculau tot mai multe scandaluri legate de viața dezordonată pe care De Bakker începuse să o ducă, performanțele sportive trecând pe plan secund. Problemele pe care De Bakker se vehiculează că le-ar fi avut atât cu băutura cât și cu jocurile de noroc l-au făcut să-și piardă fanii, sponsorii și antrenorul, iar cariera sa nu se îndrepta decât pe o pantă descendentă. Mai mult decât atât, olandezul nu a fost ferit nici de accidentări, și chiar în momentul în care părea să-și pună cariera la punct, o accidentare la umăr l-a făcut să lipseasca multă vreme de pe terenul de tenis, astfel a ajuns în afara primilor 600 de jucători ai lumii acum mai puțin de 12 luni.

Deși, actualmente, încă se află în afara top 350 și încearcă să-și regăsească forma în turneele ITF, căpitanul nejucător de Cupa Davis, Paul Haarhuis, l-a convocat pe De Bakker pentru disputa împotriva Franței de acum două saptămâni, iar acesta nu a dezamăgit, reușind o mare surpriză, învingându-l în minimum de seturi pe Adrian Mannarino, într-un meci disputat în fața a peste 6000 de francezi. De Bakker a avut o evoluție foarte solidă pe toata durata partidei, servind 15 ași, cu o eficiență de 75% în ceea ce privește punctele jucate cu primul serviciu și pierzându-și doar o singură dată serviciul pe durata a trei seturi. Grație acelui rezultat bun, De Bakker a primit un Wild Card din partea organizatorilor, aceasta urmând a fi cea de-a noua sa prezența pe tabloul principal de la Rotterdam.

De cealaltă parte, Robin Haase, actualmente pe poziția a 42-a în ierarhia mondială, este cel mai bine clasat jucător olandez din circuitul ATP. Haase este din aceeași generație cu adversarul său din această după amiază, fiind cu un an și jumătate mai în vârstă decât De Bakker. Haase și-a demonstrat încă o dată inconstanța și în acest debut de sezon, olandezul reușind evoluții bune în primele două săptămâni cu sfert de finală la Chennai, respectiv semifinale la Auckland, după care a înregistrat patru înfrângeri consecutive, cu Lorenzo Sonego în primul tur la Australian Open (un italian debutant pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam), cu Richard Gasquet respectiv Adrian Mannarino în disputa de Cupa Davis contra Franței și cu Marius Copil în primul tur de la Sofia.

Haase și De Bakker se cunosc foarte bine atât pe teren cât și în afara lui și au o istorie bogată în ceea ce privește meciurile directe, cei doi întâlnindu-se de nu mai puțin de 9 ori în carieră în toate competițiile, cu Haase câștigând în 6 rânduri. Totuși, este interesant faptul că trei dintre aceste întâlniri s-au disputat în competiții neoficiale ITF sau ATP, atunci când vine vorba de turneele oficiale, bilanțul meciurilor directe fiind egal, 3-3 Cea mai recentă dispută s-a consumat în turneul challenger de la Scheveningen, din Olanda, atunci când De Bakker se impunea oarecum surprinzător în două seturi, scor 7-6 6-4. Pe hard, cei doi s-au întâlnit o singură dată în carieră într-o competiție oficială, în 2010, la Chennai, atunci când De Bakker se impunea în minimum de seturi, scor 6-3 6-4

Pont Robin Haase vs Thiemo de Bakker: Peste 21.5 game-uri

Robin Haase și Thiemo De Bakker sunt doi tenismeni care se cunosc foarte bine unul pe celălalt, doi jucători din aceeași generație care se pot lăuda că au istorie în spate atunci când vine vorba de întâlnirile directe. Așa cum menționam și în avancronică, De Bakker este un fost mare talent încă din perioada junioratului și, deși poate că este un pic cam târziu să vorbim de o redresare în ceea ce privește tenisul de performanță, el încă nu și-a pierdut pasiunea pentru acest sport, iar acest lucru l-a demonstrat în meciurile de Cupa Davis atât acum două săptămâni împotriva Franței, cât și în toamna anului precedent împotriva Cehiei. De Bakker a demonstrat că este capabil să evolueze umăr la umăr cu jucători de top 50 și chiar să-i învingă atunci când are încredere în jocul său. Tocmai datorită acestor aspecte, sub nicio formă nu cred că De Bakker este victimă sigură în acest duel, ba chiar dimpotrivă. Mă aștept la un meci echilibrat între cei doi compatrioți, fie cu seturi strânse, fie la un meci care va avea nevoie de set decisiv, astfel că voi merge pe "over 21.5 game-uri" la o cotă de 1.73 oferită de Betano.ro

Pont pariuri: Peste 21.5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Robert_Cristian

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Robert_Cristian

Ponturi:

13

Castigate:

11

Pierdute:

2

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici