Share

Pont Garin - Haase. ATP Hertogenbosch 12.06.2019

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Gabriel Morariu

12 Iun 2019 00:25 640 0
Logo Robin Haase
Logo Christian Garin
Robin Haase
Christian Garin
VS
15:30 12 Iunie 2019
ATP Hertogenbosch

Analiză și informații pentru Robin Haase v Christian Garin

În turul 2 pe iarba de la Hertogenbosch se vor întâlni favoritul gazdelor, Robin Haase, și tânărul chilian Christian Garin. Meciul este programat pe arena centrală, nu mai devreme de ora 15:30. În continuare puteți citi prezentarea lui, iar la final veți găsi recomandarea mea.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Robin Haase: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î Î V

Olandezul de 32 de ani pornește mereu cu speranțe la turneul organiazat în țara natală. El are amintiri plăcute de aici, unde mereu reușește să treacă de rundele inaugurale. În 2015 a ajuns chiar în semifinale, susținut din plin de fanii din tribune. Sportiv cu o înâlțime de 1,90 metri, Robin are un serviciu bun, iar la fileu se descurcă mai mult decât decent. Pe iarbă, armele sale îi aduc mai multe puncte decât pe suprafețele mai lente. El a jucat un meci de infarct în primul tur, cu Ugo Humbert de care a trecut cu 5-7, 7-6, 7-6. Ocupantul locului 67 în lume și-a trecut anul trecut 4 victorii în cont pe iarbă, din cele 8 meciuri disputate. Cu peste un deceniu în top 100, Robin are experiența necesară încât să joace atent momentele importante - aceasta a fost cheia succesului de luni în fața tânărului francez.

Christian Garin: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î V

Garin și-a dovedit mereu calitatea pe zgură, suprafață pe care a impresionat și în acest an. Fost campion la Roland Garros în competiția juniorilor, el a avut o așteptare de 5 ani pentru a-și trece în cont un succes pe tabloul principal al unei competiții ATP (de la Vina del Mar 2014 până la Buenos Aires 2019). A fost boost-ul moral de care avea nevoie, iar de acolo lucrurile au luat-o într-o accentuată pantă ascendentă. El a făcut mai întâi finală la Sao Paulo, apoi a cucerit primele titluri ale carierei - la Houston și Munchen. Cu multă presiune pe umerii săi, Christian a clacat în meciul din turul 2 de la Roland Garros, când a câștigat doar 5 game-uri în fața lui Stan Wawrinka. Iarba nu este printre suprafețele sale favorite, dar totuși s-a calificat în ultimii doi ani la Wimbledon, de fiecare dată a pierdut în runda inaugurală. Pentru a ajunge în turul 2 la Hertogenbosch, chilianul de 23 de ani a trecut de Salvatore Caruso (6-1, 6-4).

Statistica meciurilor directe Robin Haase v Christian Garin

Este primul meci direct între cei doi jucători. 

Cote pentru Robin Haase v Christian Garin

Chilianul este considerat favorit în acest meci, dar eu nu voi merge pe mâna lui. Pentru o miză moderată puteți încerca și victoria lui Haase, la o cotă de 2,40. 

Pont Robin Haase vs Christian Garin: Robin Haase câștigă cel puțin un set

Olandezul are de partea sa atât experiența sporită pe iarbă, cât și susținerea publicului. Haase servește bine, iar dacă va avea un procentaj ridicat, Garin nu va avea cum să își pună în aplicare jocul variat care îi aduce atâtea satisfacții pe zgură. Consider că Haase are armele necesare încât să rupă des ritmul și să vină la fileu peste adversarul său. Cota pentru cel puțin un set adjudecat de Haase este una de care trebuie să profitați!

Pont pariuri: Robin Haase câștigă cel puțin un set

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

11

Castigate:

6

Pierdute:

4

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici