Share

Pont Roberto Bautista Agut - Matteo Berretini, Meci disputat pentru un loc în sferturi

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Burlacu Ștefan

09 Oct 2019 18:40 381 0
Logo Roberto Bautista-Agut
Logo Matteo Berrettini
Roberto Bautista-Agut
Matteo Berrettini
VS
09:00 10 Octombrie 2019
Ponturi tenis ATP - Shanghai Rolex Masters

Analiză și informații pentru Roberto Bautista-Agut v Matteo Berrettini

Am ajuns în faza optimilor la masterstul de la Shanghai, iar noi venim cu un prim pont de la partida dintre ibericul Roberto Bautista Agut și italianul Matteo Berretini, meci ce este al doilea al zilei programat pe Show Court 3 și care va începe după ora 09 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul oferit, în cele ce urmează.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Roberto Bautista-Agut: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î Î V

Roberto Bautista Agut vine după o perioadă mai puțin fastă. Ibericul e la al treilea turneu asiatic, după participările de la Zhuhai și Beijing. Doar că în ambele competiții parcursul spaniolului nu a fost prea bun. Dacă la ediția inaugurală a competiției de la Zhuhai Roberto a ajuns până în sferturi, fiind învins de către un Alex De Minaur în mare formă, în capitala Chinei, la Beijing, Agut s-a retras în primul meci la scorul de 0-1 în fața americanului Sam Querrey. 

Se pare că accidentarea nu a fost una gravă, ibericul revenind pe teren odată cu mastersul de la Shanghai, iar debutul la ediția din acest an a fost unul mai mult decât bun. Spaniolul s-a impus în primul meci contra unui jucător ce traversa o perioadă bună, Reilly Opelka, pe care l-a învins în minimum de seturi. Mai mult decât atât, în afara victoriei, una importantă de altfel, jocul ibericului a fost unul solid și dătător de speranțe. 

Cel puțin în perspectiva finalului de sezon, când mai sunt de disputat câteva turnee importante în circuit. Însă cel mai important meci momentan pentru Agut e disputa de mâine dimineată pentru un loc în sferturile mastersului din China. Meciul va fi unul foarte greu, contra unui jucător în fața căruia a mai cedat în acest sezon. Totuși, la cum a arătat Bautista în partida cu Opelka, cred că spaniolul are șanse bune de a merge mai departe. Cert e că partida va fi una foarte disputată.

Matteo Berrettini: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V V

Matteo Berrettini traversează o perioadă foarte bună la Shnaghai. Italianul vine după 2 victorii categorice, obținute în fața unor jucători buni pe hard sau care erau și ei în formă, Struff și Garin. Matteo e un jucător ce a crescut foarte mult ca joc în ultimul an și jumătate, reușind să se apropie la doar 3 lungimi de top 10. Semifinala de la US Open este fără doar și poate cel mai bun rezultat obținut de italian în 2019.

După turneul de la New York, Matteo a mai participat la 2 turnee, unul în sală și săptămâna trecută la Beijing, dar la nici unul nu a reușit vreun rezultat notabil. Jocul însă nu a fost rău, Berrettini fiind eliminat de fiecare dată după meciuri pierdute doar la tie-break. Și atât Egor Gerasimov, cât și Andy Murray au jucat foarte bine, fiind în creștere de formă amândoi. 

Victoriile concludente de la Shanghai sunt pe deplin meritate, dar nu cele mai relevante, pentru că ambii adversari învinși au evoluat la capacitate redusă. Meciul contra lui Roberto Bautista va fi net mai dificil, ibericul având și o revanșă de luat în fața italianului după ultimul meci direct. Cred că șansele de victorie sunt de 50-50 și inspirația de moment va face diferența.

Statistica meciurilor directe Roberto Bautista-Agut v Matteo Berrettini

Deși este jucătorul mai tânăr și implicit mai puțin experimentat, Berrettini conduce cu 2-1 raportul disputelor directe. Ambele victorii ale italianului au venit pe suprafața preferată a spaniolului, zgura. În ambele partide Matteo s-a impus în 2 seturi. Ultimul meci direct a avut loc anul acesta, la Munich, când italianul s-a impus în minimum de seturi.

Cote pentru Roberto Bautista-Agut v Matteo Berrettini

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria italianului, la o cotă de 1,80 sau un over mai mare, 22,5, la o cotă de 1,83.

Pont Roberto Bautista-Agut vs Matteo Berrettini: Total gameuri - peste 20,5

Se anunță un meci mai mult decât disputat. Ambii jucători sunt în formă și cred că meciul va fi decis de execuțiile individuale ale celor doi jucători. Berrettini impresionează prin serviciul său, dar și prin dreapta sau lovitura de rever, dar spaniolul stă foarte bine la retur, dar și la deplasarea în teren. Tocmai de aia cred că meciul va fi unul pe contre și mizez pe un meci disputat. Merg cu încredere pe minimum 21 de gameuri, la o cotă mică, însă cu șanse foarte bune de reușită.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 20,5

Miza: 10/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

28

Castigate:

15

Pierdute:

11

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici