Share

Pont Roberto Bautista Agut - Karen Khachanov, Ibericul conduce în întâlnirile directe

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Mai 2019 01:53 689 0
Logo Roberto Bautista-Agut
Logo Karen Khachanov
Roberto Bautista-Agut
Karen Khachanov
VS
13:30 14 Mai 2019
ATP Roma

Analiză și informații pentru Roberto Bautista-Agut v Karen Khachanov

Ultimul masters pe zgură își continuă programul cu ziua de marți, unde avem programate multe meciuri, iar noi venim cu un pont de la disputa dintre ibericul Roberto Bautista Agut și rusul Karen Khachanov, meci programat al doilea pe terenul 1 și care va începe după ora 13 30, ora României. Mai multe amănunte, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Roberto Bautista-Agut: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V V

Roberto Bautista Agut nu traversează cea mai bună perioadă. Deși e un specialist pe zgură, spaniolul nu a făcut meciuri prea bune în ultima perioadă. Sigur,ibericul nici nu a luat partea la prea multe turnee pe suprafața roșie, dar per total evoluțiile sale au fost sub așteptări. 

La Monte Cartlo, Roberto a fost eliminat încă din primul meci, e adevărat, de către Rafa Nadal. La Munchen a făcut ce-i drept semifinale, dar modul în care a pierdut cu Berrettini cu siguranță nu îl reprezintă pe spaniol. Apoi eliminare în primul tur la Madrid, chiar în fața conaționalului David Ferrer. Așadar meciuri mai puțin reușite de către spaniol, care însă cu siguranță are forța de a ridica nivelul jocului și de a fi la un nivel optim la startul celui de-al doilea Grand Slam al anului. 

În primul tur în capitala Italiei Agut a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de unul din favoriții gazdelor, Andreas Seppi. Italianul nu e chiar un adversar slab, dar ținând cont de diferența de valoare dintre cei doi jucători, Bautista nu ar fi trebuit să cedeze set. E adevărat, că ibericul s-a impus categoric în cele 2 seturi câștigate, ambele cu 6-1. 

Meciul cu Khachanov va fi însă mult mai solicitant. Chiar dacă are avantajul moral al întâlnirilor directe, Bautista va avea de tras pentru a ajunge în turul 3. Cert e că partida va fi una mai mult decât echilibrată.

Karen Khachanov: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î Î

Nici Karen Khachanov nu e într-o perioadă mai bună. Rusul a oscilat în ultima vreme, alternând meciurile bune cu cele mai puțin reușite. Săptămâna trecută la Madrid, Karen a arătat un nivel bun de joc, având multe lovituri extrem de spectaculoase. Din păcate, rusul a cedat în fața ibericului Fernando Verdasco, după un meci foarte echilibrat și disputat, în care însă a evoluat la un ritm ridicat. 

Asta după ce anterior Khachanov fusese eliminat, tot greu și după un meci bun făcut de rus de către Kohlschreiber, la Munchen. E clar că zgura e una din suprafețele pe care Karen se simte bine. De fapt rusul evoluează bine pe toate suprafațele, locul 12 ocupat la ora actuală nefiind deloc întâmplător. În primul tur în capitala Italiei rusul a avut ceva de muncă contra unuia dintre favoriții gazdelor de la Foro Italico, Lorenzo Sonego. Karen a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de italian, însă victoria a fost una pe deplin meritată. 

Oricum Sonego nu e un adversar deloc slab și nu oricine poate să îl învingă pe tenismenul italian. Asta în ciuda poziției din ierarhia ATP.  Meciul cu Bautista va fi mult mai greu și chiar dacă pleacă cu șansa a doua, cred că rusul poate să iasă a doua oară învingător în fața spaniolului.

Statistica meciurilor directe Roberto Bautista-Agut v Karen Khachanov

De 4 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de 3-1 în favoarea ibericului. Ultima confruntare directă a avut loc anul acesta, la Openul Australiei, iar Agut s-a impus în minim de seturi. 

Cote pentru Roberto Bautista-Agut v Karen Khachanov

Pe lângă pontul propus, se mai poate merge și pe victoria rusului, la o cotă de 2,25 sau un over mai mare, 23,5, la o cotă de 2,00.

Pont Roberto Bautista-Agut vs Karen Khachanov: Total gameuri - peste 21,5

Se anunță un meci foarte disputat. Ambii jucători se simt bine pe zgură, în special spaniolul, iar confruntarea va fi decisă de detalii. Serviciile vor fi la înălțime în acest meci și tocmai de aia cred că gameurile se vor derula oarecum rapid. Nu sunt excluse breakurile, dar nu cred că vor fi prea multe. Spaniolul are prima șansă, dar va trebui să tragă pentru a ieși învingător din nou în fața tânărului rus. Eu am să merg pe over și recomand minim 22 de gameuri disputate, la o cotă ok oferită de Betano.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 21,5

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

45

Castigate:

28

Pierdute:

14

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici