Share

Pont Roberto Bautista Agut - Borna Coric, Își continuă ibericul forma incredibilă ?!

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Burlacu Ștefan

12 Mar 2018 14:47 801 0
Logo Roberto Bautista-Agut
Logo Borna Coric
Roberto Bautista-Agut
Borna Coric
VS
23:00 12 Martie 2018
Indian Wells

Analiză și informații pentru Roberto Bautista-Agut v Borna Coric

Un alt pont din tenis vine de la meciul dintre ibericul Roberta Buatista Agut și croatul Borna Coric, tot din cadrul turului 3 de la Indian Wells, meci ce e al 3-lea programat pe terenul 2 și va începe în jurul ore 23 00, ora României. Mai multe date, dar și pariul nostru, în rândurile ce urmează. 

Roberto Bautista Agut - Borna Coric 

Un meci interesant din cea de-a 5 zi de la Indian Wells e confruntarea dintre Bautista și Coric. Ambii jucători au arătat foarte bine până acum și ne așteptăm la o partidă pe cinste. Ibericul traversează o formă de invidiat. Roberto a venit în America după cel mai mare succes al său din carieră, titlul câștigat la Dubai, turneu pe care l-a câștigat cedând doar un singur set! De-a dreptul impresionant. Dacă unii se așteptau ca Bautista să fie obosit în California, iată că s-au înșelat. Spaniolul nu i-a dat nici o șansă în runda trecută americanului Jared Donaldson, jucător de altfel peste media din circuit. A fost un 6-4, 6-2 pentru Agut, care în ritmul acesta, poate forța chiar și intrarea în top 10. Greu, însă nu imposibil, ținând cont de forma arătată de iberic. Pentru Bautista, debutul de an a fost foarte bun, succesul de la Dubai fiind al doilea din acest sezon, după titlul de la Auckland. E adevărat că Roberto a dezamăgit la Melbourne, însă e greu să menții un nivel înalt multe săptămâni consecutive. Și în această seară pornește favorit spaniolul, numai că va întâlni un jucător ce și el la rândul lui traversează o perioadă bună.

 

Borna Coric a avut un start de turneu mai mult decât bun. Croatul a trecut în minim de seturi în primele 2 runde, iar adversarii nu au fost chiar de mâna a doua. Young, dar mai ales Ramos, sunt jucători ce pot etala un nivel înalt. Nu și în fața lui Coric, care a fost foarte solid și nu le-a dat prea multe șanse. Coric care de altfel venea după un alt turneu bun, la Dubai, acolo unde s-a oprit în sferturi, fiind eliminat chiar de către adversarul din această seară. Și greu a cedat croatul în fața lui Bautista. Se pare că hardul îi priește lui Borna, jocul său pliindu-se foarte bine pe această suprafață. Un aspect interesant e că la fel ca și la Dubai, până la întâlnirea cu ibericul, Coric nu cedat set și la fel, adversarii nu au fost deloc modești. Are acum forța Borna să treacă de iberic? Să profite de croatul de oboseala acumultă de Agut? Rămâne de văzut. Serviciul a mers aproape perfect pentru jucătorul în vârstă de 21 de ani, atât la Dubai, cât și în California. Mă aștept la o nouă replică solidă din partea croatului și repet, nu e exclus să asistăm la o nouă surpriză.

După victoria de la Dubai, scorul a devenit 4-1 în favoarea ibericului în întâlnirile directe.

 

Pont Roberto Bautista-Agut vs Borna Coric: Total gameuri peste 20,5

Meciul se anunță spectaculos. Coric și Bautista sunt în mare formă și cred că vom avea parte de puncte extrem de disputate. Eu cred totuși că, pe alocuri, oboseala se va simți în jocul spaniolului. Depinde acum și cât de mult va opune rezistență croatul, pentru că în perspectiva unui meci de 3 seturi, atunci poate apărea surpriza. Chiar și la nivelul bun arătat de spaniol în primul meci de aici, tot cred că tânărul jucător croat îi va face față lui Agut. De aceea voi merge pe un număr de gameuri, la o linie deloc înaltă și care poate fi atinsă și din 2 seturi. Cota este ok și poate fi luată lejer într-un combo cu pontul zilei.

Pont pariuri: Total gameuri peste 20,5

Miza: 10/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Roberto Bautista-Agut vs Borna Coric: Victorie Bautista

Chiar dacă tânărul jucător croat are multă calitate în lovituri, în continuare îi lipsește calmul pe teren, se avântă prea des în situații cu un risc ridicat. La fel s-a întâmplat și în urmă cu doar două săptămâni, în partida lor directă de la Dubai, câștigată de spaniol în doar două seturi. Forma arătată de Roberto este una uluitoare, șase victorii la rând în circuitul de simplu, și una la dublu. Alături de David Ferrer, Bautista a produs surpriza și i-a eliminat pe Kubot și Melo, echipa care a terminat pe primul loc sezonul 2017. Tenisul propus de pe Bautista este unul variat, cu schimbări inspirate atât de înălțime, cît și de efect. Acest lucru l-a deranjat mereu pe Coric, care a reușit să câștige o singură dată în cinci partide directe. Moralul este unul excelent la jucătorul spaniol, care avantajat de ultimele rezultate va reintra între primii 15 jucători din clasamentul mondial. Merg din nou pe o victorie a lui Roberto, la fel cum s-a întâmplat și în urmă cu două săptămâni. Succes!

Pont pariuri: Victorie Bautista

Miza: 9/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

31

Castigate:

16

Pierdute:

15

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0