Share

Pont Chardy - Gasquet. 13.05.2019

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Gabriel Morariu

12 Mai 2019 21:56 814 0
Logo Richard Gasquet
Logo Jeremy Chardy
Richard Gasquet
Jeremy Chardy
VS
20:00 13 Mai 2019
ATP Roma

Analiză și informații pentru Richard Gasquet v Jeremy Chardy

Duel 100% francez în primul tur al turneului Masters de la Roma. Richard Gasquet îl întâlnește pe conaționalul Jeremy Chardy, într-o partidă care este programată luni la Foro Italico. Câștigătorul va avansa în turul secund și acolo îl va întâlni pe deținătorul titlului, Rafael Nadal. În continuare puteți citi analiza partidei, iar la final veți găsi recomandarea mea.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Richard Gasquet: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î V Î

Talentatul jucător francez a revenit în circuit după o pauză de aproape jumătate de an. Turneul de la Madrid a fost primul disputat în 2019, după ce și-a revenit în urma unei accidentări la cot. Gasquet a trecut de Davidovich Fokina, dar în turul 2 la Caja Magica nu a avut ce să îi facă lui Roger Federer. Revenit la Roma, Gasquet se pregătește pentru Roland Garros, iar zgura este o suprafață care îi convine. Jocul său de pe linai de fund este unul variat, reușește să alterneze bine înălțimea loviturilor și efectele. Anul trecut, Gasquet a câștigat 13 meciuri pe zgură, iar cele mai importante performanțe pe această suprafață au fost finala pierdută cu Fognini la Bastad și semifinala de la Marrakech. În carieră, Richard a disputat 9 finale ATP pe zgură. 

Jeremy Chardy: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

Jeremy are 32 de ani și este clasat pe locul 47 în lume. El se bazează în special pe serviciu și forehand, iar la Madrid a reușit să treacă două tururi. După victoriile cu Ramos Vinolas și Schwatzmann, a dat peste "coșmarul" Novak Djokovic. Chardy a pierdut pentru a 13-a oară la rând în fața liderulu mondial, cu 1-6, 6-7. Mai mult, sportivul din Hexagon nu a reușit niciodată să câștige măcar un set în fața lui Nole. Zgura este suprafața care îi aduce cele mai puține satisfacții. Până acum, în 2019 a câștigat 3 din cele 7 partide disputate, iar bilanțul sezonului este unul negativ: 11-13. Cea mai bună performanță a venit în startul anului - semifinală pe hardul de la Brisbane, învins de Nishikori. De obicei, Chardy are mari dificultăți pe zgură, deoarece nu poate închide punctele din câteva execuții, astfel că adversarii au șanse bune de passing.

Statistica meciurilor directe Richard Gasquet v Jeremy Chardy

Richard a câștigat 5 din cele 6 meciuri directe cu Chardy. Singurul duel pe zgură a fost adjudecat de Gasquet la Monte Carlo, cu 6-4, 7-6. 

Cote pentru Richard Gasquet v Jeremy Chardy

Chardy este ușor favorit în acest meci, dar eu nu voi merge pe mâna lui. Cred că Gasquet are o bună șansă să obțină victoria, astfel că vă recomand să mergeți pe mâna lui la o cotă de 2,30.

Pont Richard Gasquet vs Jeremy Chardy: Minim un set Richard Gasquet

Richard Gasquet are avantajul moral asupra adversarului său pe care l-a învins aproape cu fiecare ocazie (5 din 6). Motivul pentru care Richard are cota mai mare la victorie este absența din circuit, însă la Madrid s-a mișcat bine, iar la Roma a avut timp de acomodare cu suprafața. Chardy își folosește bine armele pe hard și iarbă, dar pe zgură are reale dificultăți în a închide punctul. Consider că Gasquet va da o bună replică și va câștiga cel puțin un set. Cota oferită de Unibet este una atractivă, iar eu vă recomand să nu o ratați! Succes!

Pont pariuri: Minim un set Richard Gasquet

Miza: 9/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont Richard Gasquet vs Jeremy Chardy: Richard Gasquet victorie

Richard Gasquet a revenit bine in circuit după accidentare și chiar dacă nu a făcut decât un tur 2 la Madrid, jocul său a fost unul solid. Chardy s-a mișcat și el bine la Madrid, fiind eliminat de Djokovic. Se anunță un meci disputat, dar zgura rămâne suprafața pe care Gasquet se simte mai bine. Cota la victoria lui Richard este una foarte bună și putem profita de ea.

Pont pariuri: Richard Gasquet victorie

Miza: 10/10

Cota: 2.30

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

21

Castigate:

10

Pierdute:

9

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici