Share

Pronostic pentru Riccardo Bonadio - Walter Trusendi, ITF Italia F27, 13.09.2018

Tenis

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Sep 2018 22:24 504 0
Logo Riccardo Bonadio
Logo Walter Trusendi
Riccardo Bonadio
Walter Trusendi
VS
15:00 13 Septembrie 2018
ITF Italia F27

Analiză și informații pentru Riccardo Bonadio v Walter Trusendi


Turneul ITF Italia F27 are loc în Santa Margherita, oraș din sudul țării, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Riccardo Bonadio și Walter Trusendi, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Santa Margherita este una dintre cele mai importante stațiuni turistice din Italia, poziționată în Sardinia destul de aproape de Cagliari și având deschidere la Marea Mediterana. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Asd Forevillage, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Wessels, Chazal, Bonadio sau Bensoussan. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Riccardo Bonadio: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î V V V

Riccardo Bonadio este un italian de 25 de ani, clasat pe locul 548 ATP. 
Iar Riccardo mi s-a părut foarte bun în ultimii doi ani, într-o permanentă evoluție ca joc deși în clasament stagnează. Însă evoluțiile sale sunt foarte solide, și cel mai important Bonadio a început să lege victorii peste victorii în turneele challenger, unde evident este foarte greu de realizat acest lucru. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Turcia F15, sferturi de finală la ITF Turcia F17, sferturi de finală la ITF Italia F17 și semifinale la ITF Italia F24. 
În special în circuitul challenger s-a remarcat, deși nu a ajuns în fazele finale. 
Însă are victorie cu Dimitar Kuzmanov (locul 282 ATP) la challengerul de la Caltanissetta, victorie cu Souza (locul 407 ATP) la challengerul din L'Aquila, victorie cu Bague (locul 378 ATP) la San Benedetto sau victorie cu Eriksson (locul 455 ATP) la Cordenons. 
Aici:

- 6-4 6-2 cu Loccisano (locul 1541 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)
- 6-0 6-1 cu Ceppellini (locul 923 ATP), câștigând 89% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Walter Trusendi: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Walter Trusendi este un italian de 33 de ani, clasat pe locul 891 ATP. 
Această poziție nu este caracteristică pentru Walter, el fiind unul dintre tenismenii buni din ultimii ani, fiind chiar și pe locul 299 în lume, având prezențe încununate de succes și în circuitul challenger. 
Acum însă este pe final de carieră iar rezultatele nu se mai leagă, deși jocul său a rămas bun. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Tunisia F2, sferturi de finală la ITF Italia F2, sferturi de finală la ITF Italia F19 și sferturi de finală la ITF Italia F24. 
Aici:

- 7-5 6-1 cu Fellin (locul 1257 ATP), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-4 6-3 cu Crepatte (locul 429 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)

Statistica meciurilor directe Riccardo Bonadio v Walter Trusendi

În întâlnirile directe scorul este 4-1 pentru Trusendi. Ultima însă, cea de acum 3 săptămâni, s-a încheiat cu victoria clară a lui Bonadio, 6-4 6-1. 

Cote pentru Riccardo Bonadio v Walter Trusendi

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Riccardo Bonadio vs Walter Trusendi: Riccardo Bonadio castiga

Riccardo Bonadio a ajuns la vârsta în care teoretic s-a maturizat sportiv, iar în continuare ar trebui să urmeze cei mai performanți ani din cariera sa. Iar acest lucru deja se vede, Bonadio având foarte multe victorii în circuitul challenger la sportivi de top precum Souza, Ejupovic, Eriksson, Bague sau Kuzmanov. Mai mult, chiar și când a întâlnit oponenți precum Gombos s-a descurcat, jucând de la egal la egal în multe momente cu acesta. Cu oponentul de astăzi avea mari probleme, pierzând patru partide din patru, însă acum 3 săptămâni a trecut peste acest complex, câștigând în două seturi scurte în care nu și-a pierdut serviciul. Walter Trusendi este bun, un tenismen care în trecut a fost în topul 300 ATP. Însă acum este pe final de carieră, aproape să iasă din prima mie mondială, iar rezultatele pozitive sunt foarte rare. Aici însă a jucat bine, așadar nu poate fi considerat victima sigură. Consider totuși că Bonadio este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Riccardo Bonadio castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

27

Castigate:

18

Pierdute:

2

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici