Share

Ponturi pariuri tenis: Opelka - Mannarino, meci fără multe breakuri la New York

Tenis

Cota: 1.80

Adaugat de: Marian Cioată

11 Feb 2019 07:27 626 0
Logo Reilly Opelka
Logo Adrian Mannarino
Reilly Opelka
Adrian Mannarino
VS
17:00 12 Februarie 2019
ATP New York

Analiză și informații pentru Reilly Opelka v Adrian Mannarino

Marți, 12 februarie 2019, este programat meciul din turul inaugural al ATP New York, între americanul Reilly Opelka (98 ATP) și francezul Adrian Mannarino (46 ATP). Pronosticul recomandat este unul special, preluat din oferta Betano.ro

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Reilly Opelka : Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V Î

Uriașul de 2.11 metri vine după o semifinală în sală, la Challengerul de la Dallas, unde a demonstrat o bună dispoziție de joc, cu victorii la Choinski, Bellucci și Koepfer. 

Anterior, sportivul de 21 ani, originar din Michigan, a ajuns în turul secund pe tablourile principale de la Sydney și Australian Open. A totalizat 7 victorii din 11 partide oficiale în 2019. 

Este lesne de înțeles că jocul acestui tenismen înalt se bazează pe serviciul foarte puternic, care atinge constant viteze de peste 220 kilometri pe oră. Pe de altă parte, din cauza segmentelor lungi, el nu are o coordonare care să îi permită lovituri de calitate din mișcare, de aceea nu are multe reușite în game-uril de retur. 

Adrian Mannarino: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Mannarino (30 ani) traversează un moment nefast în debutul noului sezon competițional, fiind fără victorie după 5 meciuri. Mai mult decât atât, Adrian nu a luat decât 2 seturi din 13 jucate. 

Cu toate acestea, francezul este desemnat cap de serie numărul 5 la New York, într-un turneu la care anul trecut ajungea în careul de ași. Atunci, el era eliminat după un set decisiv de către favoritul gazdelor - Sam Querrey. 

Spre deosebire de majoritatea conaționalilor săi, Mannarino este un tenismen care evoluează foarte slab pe zgură și preferă suprafețele rapide și foarte rapide. Cele mai bune rezultate din carieră le-a obținut în competițiile de pe iarbă și de pe ciment. 

Statistica meciurilor directe Reilly Opelka v Adrian Mannarino

Va fi primul duel direct dintre cei doi tenismeni, în circuitul ATP.

Cote pentru Reilly Opelka v Adrian Mannarino

Pe lângă pronosticul de bază propus, puteți încerca și varianta unui tiebreak în meci, la cota de 1.44 sau chiar over 22.5 game-uri @ 1.57, opțiuni preluate din oferta celor de la Betano.ro.100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Reilly Opelka vs Adrian Mannarino: 3-3 Scorul după 6 game-uri (Set 1)

Recomand cu mare căldură acest pont oferit de Betano.ro. Personal, nu cred că se vor face breakuri în primele șase game-uri ale meciului dintre Opelka și Mannarino. Chiar dacă pe hârtie americanul are rezultate recente mai promițătoare, experiența francezului nu trebuie trecută cu vederea. Anticipez game-uri de servicii luate lejer în startul partidei, cu puține retururi în teren, din partea ambilor, mai ales pe prima minge.

Pont pariuri: 3-3 Scorul după 6 game-uri (Set 1)

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Reilly Opelka vs Adrian Mannarino: Reilly Opelka castiga

Reilly Opelka este într-o formă de joc destul de bună în acest an, deși evident are și înfrângeri la tenismeni modești. Acum vine după semifinale la challengerul din Dallas, trecând de Bellucci și Koepfer, fiind însă dominat clar de Dominik. Chiar și așa, avantajul lui este serviciul și faptul că indoor poate să-și câștige foarte ușor meciurile cu această armă, și chiar dacă joacă prost să aibă șanse în tie-break. Adrian Mannarino este într-o formă foarte jos, cu 5 înfrângeri din 5 meciuri în acest an. Ultimele două au venit chiar indoor, la Madden și Rodionov, în ambele servind foarte slab și cu prima servă, oferind în total 18 mingi de break, foarte mult pentru aceste condiții. Consider astfel că Opelka este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Efortuna.

Pont pariuri: Reilly Opelka castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

16

Castigate:

11

Pierdute:

3

Anulate:

0

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici