Share

Pronostic pentru Raul Brancaccio - Mathieu Perchicot, ITF Tunisia F38, 08.12.2017

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

07 Dec 2017 18:32 299 0
Logo Raul Brancaccio
Logo Mathieu Perchicot
Raul Brancaccio
Mathieu Perchicot
VS
10:30 08 Decembrie 2017
ITF Tunisia F38

Analiză și informații pentru Raul Brancaccio v Mathieu Perchicot

Turneul ITF Tunisia F38 are loc în Hammamet, oraș situat în nordul țării, iar în această analiză voi detalia partida dintre Raul Brancaccio și Mathieu Perchicot, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Hammamet este de fapt o stațiune turistică la malul Marii Mediterane, având o populație destul de redusă, de 100.000 de locuitori, însă având un număr foarte mare de turiști, care vin aici în mod constant datorită climei perpetuu estivale și pentru a face o imersiune în cultura magrebiană. 
Turneul de aici însă este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis, însă după cum știți foarte bine organizat. 
Gazda este hotelul Sentido Phenicia, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber, clima fiind rareori potrivnică, plouând de exemplu doar 6 zile în ultimele luni. 
Tabloul de concurs este puternic, având în această fază nume precum Oliveira, Bortolotti sau Bensoussan. 

Raul Brancaccio este un italian de 20 de ani, clasat pe locul 619 ATP și aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. 
Specialist pe zgură, ca majoritatea tenismenilor ieșiți din școala peninsulară, Raul chiar are un sezon reușit, precedentele fiind mai mult de acomodare cu profesioniștii. Însă acum Brancaccio și-a găsit o constanță în joc, și asta se vede cel mai evident în rezultate. 
Astfel, în 2017 el are semifinală la ITF Spania F11, semifinală la ITF Spania F18, sferturi de finală la ITF Spania F23, sferturi de finală la ITF Maroc F5, sferturi de finală la ITF Maroc F6, și finală la ITF Tunisia F37, chiar săptămâna trecută. 
Asadar forma sa este de top, acolo trecând de Gil (locul 517 ATP), fost tenismen de top 100, însă mai ales de Nino Serdarusic (locul 3012 ATP), un sportiv extrem de talentat.
Aici:

- 6-2 6-0 cu Seateun (locul 1530 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvata)
- 6-2 6-4 cu Dougaz (locul 803 ATP), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 78% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)

Mathieu Perchicot este un francez de 24 de ani, clasat pe locul 1323 ATP. 
Iar Perchicot este destul de modest, el neajungând vreodată în prima mie mondială, deși evoluează de multă vreme la profesionisti. 
Totusi, din cauza unor probleme medicale a fost nevoit să ia o pauză de aproape 2 ani din circuit, în 2016 de exemplu disputând doar o competiție. 
Iar în 2017 s-a întors în tenis abia în octombrie, evident, luând parte la foarte puține turnee, și anume 4. 
Rezultatele au fost neașteptat de bune, de exemplu la ITF Tunisia F30 ajungând până în sferturile de finală, trecând de Ghedin (locul 809 ATP), după un joc surprinzător de solid. 
Inclusiv la ITF Tunisia F33 mi s-a părut destul de în formă, acolo spre marele său merit luându-i un set lui Monteiro (locul 248 ATP). 
Aici:

- 6-3 6-0 cu Ianni (tenismen fără clasament), câștigând 66% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)
- 6-1 6-0 cu Munafo (tenismen fără clasament), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Pont Raul Brancaccio vs Mathieu Perchicot: Raul Brancaccio castiga

Raul Brancaccio este într-o creștere evidentă în acest sezon, fiind aproape chiar de topul 500, iar forma de moment este iarăși extrem de bună, venind după o finală la ITF Tunisia F37, acolo trecând printre alții de Nino Serdarusic. Aici nu a pierdut set, și mi s-a părut foarte sigur pe armele sale. Mathieu Perchicot nu a cedat la rândul său set, însă trebuie menționat că a întâlnit doi oponenți fără clasament, așadar a avut un parcurs foarte lejer. Francezul nu mi se pare slab, însă faptul că a absentat din circuit 2 ani, până în octombrie 2017, l-a afectat, și este foarte greu să-și mai găsească ritmul. Consider astfel că Brancaccio este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Raul Brancaccio castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

35

Castigate:

25

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pontul pentru Serbia - Muntenegru
Cota: 1.75 17 Noi 2018 16:00 0
Pariul pentru România - Lituania
Cota: 1.95 17 Noi 2018 21:45 0