Share

Pronostic pentru Raul Brancaccio - Aziz Dougaz, ITF Tunisia F38, 07.12.2017

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

06 Dec 2017 18:12 457 0
Logo Raul Brancaccio
Logo Aziz Dougaz
Raul Brancaccio
Aziz Dougaz
VS
11:00 07 Decembrie 2017
ITF Tunisia F38

Analiză și informații pentru Raul Brancaccio v Aziz Dougaz

Turneul ITF Tunisia F38 are loc în Hammamet, stațiune turistică importantă de pe coasta Marii Mediterane, iar în această analiză voi detalia partida dintre Raul Brancaccio și Aziz Dougaz, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Hammamet este unul dintre cele mai frumoase orașe din nordul Africii, având o populație destul de mică, de aproximativ 100.000 de locuitori, însă beneficiind de foarte mulți turiști pe toată perioada anului, în special deoarece clima este ideală, perpetuu estivală. 
Acest lucru ajută și sportul, tenis jucându-se aici aproape în fiecare saptamână. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis, însă important. 
Gazda este hotelul Sentido Phenicica, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber, oferind multe alte facilități tenismenilor, de exemplu ei fiind cazați aici uneori luni în șir. 
Tabloul de concurs este interesant, cu nume precum Oliveira, Bortolotti și Bensoussan. 

Raul Brancaccio este un italian de 20 de ani, clasat pe locul 612 ATP, și aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. 
Iar Brancaccio este foarte talentat, făcând parte dintr-o generație italiană foarte bună care îi cuprinde pe Baldi, Carli sau Moroni, toți specialiști pe zgură cu rezultate de top recente. 
Raul nu se lasă mai prejos, deși el nu a fost până acum în topul 500 ATP. 
Chiar și așa, în doar un an a urcat aproape 400 de poziții, și asta pe fondul unui joc constant bun. 
Astfel, în 2017 el are semifinală la ITF Spania F11, semifinală la ITF Spania F18, sfert de finală la ITF Spania F23, sfert de finală la ITF Maroc F5, sfert de finală la ITF Maroc F6, plus săptămâna trecută finală la ITF Tunisia F37. 
Consistent, deși în prima parte a sezonului a evoluat modest și nu a acces în fazele finale. Recent însă, forma sa este bună, și ca exemplu este finala de duminica trecută. 
Ar fi un risc oboseala acumulată, însă trebuie luat în considerare faptul că acolo a jucat doar 2 meciuri întregi, în rest oponenții săi retrăgându-se, așadar nu poate fi epuziat, nici măcar mental. 
Aici:

- 6-2 6-0 cu Seateun (locul 1521 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvata)

Aziz Dougaz este un tunisian de 20 de ani, clasat pe locul 798 ATP. 
Iar Aziz este talentat, un tenismen de mână stângă care are potențial, și care cu un joc inteligent le pune probleme multor adversari. 
Dougaz mi se pare solid încă din anul trecut, când tot așa era în jurul poziției 700 ATP, și avea un joc spectaculos. 
Anul 2017 a fost deasemenea bun, tunisianul având sfert de finală la ITF Tunisia F23, sfert de finală la ITF SUA F26, sfert de finală la ITF Belgia F10, sfert de finală la ITF Tunisia F26, și finală la ITF Tunsiia F29. 
Iar recent forma sa mi s-a părut bună. A pierdut de două ori în fața unor oponenți de calibrul lui Brancaccio, însă le-a pus probleme, cu Baldi (locul 369 ATP), câștigând primul set iar împotriva lui Carli (locul 508 ATP), pierzând doar în tie-breakul setului decisiv. 
De atunci a suferit două accidentări, una care l-a ținut pe tușă o lună, iar asta se pare că l-a afectat. 
Aici:

- 7-6 6-3 cu Jover (tenismen fără clasament), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 13 mingi de break (11 salvate)

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Deschide cont utilizând codul ”FCSB” și pariază pe minim un gol înscris de FCSB!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

 

Deschide cont utilizând codul ”ZFBN91” și pariază pe victoria FCSB-ului la o cotă mărită de 6.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții tentante pe Europa League!

Pont Raul Brancaccio vs Aziz Dougaz: Raul Brancaccio castiga

Raul Brancaccio a crescut foarte mult în ultima vreme, fiind aproape de topul 500 ATP, și arătând un joc solid pe zgură. Forma de moment este la cote înalte, venind aici după o finală săptămâna trecută la ITF Tunisia F37. Iar acolo deși a pierdut cu Oliveira, cumva firesc, în semifinale trecuse de Nino Serdarusic, un croat extrem de valoros. Aziz Dougaz este talentat și evoluează acasă, însă după accidentare pare că și-a pierdut puțin din formă. Fiindcă ieri în primul său meci, cu un tenismen de 17 ani fără clasament, Jover, s-a chinuit mult, fiind la un pas să piardă primul set, și oferind multe mingi de break: 13. Consider astfel că Brancaccio este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Raul Brancaccio castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

35

Castigate:

25

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pontul pentru Serbia - Muntenegru
Cota: 1.75 17 Noi 2018 16:00 0
Pariul pentru România - Lituania
Cota: 1.95 17 Noi 2018 21:45 0