Share

Pont Radu Albot - Diego Schwartzman, Argentinianul se mișcă bine și pe hard

Tenis

Cota: 1.64

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Aug 2019 08:09 582 0
Logo Radu Albot
Logo Diego Schwartzman
Radu Albot
Diego Schwartzman
VS
21:00 14 August 2019
Ponturi tenis ATP - Western & Southern Open

Analiză și informații pentru Radu Albot v Diego Schwartzman

Primul pont din tenis de astăzi vine de la partida dintre moldoveanul Radu Albot și argentinianul Diego Schwartzman, meci ce este programat al 3-lea pe terenul cu numărul8 și care va începe după ora 21 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul propus, în cele ce urmează.

Primul pariu fără risc până la 500 Ron la NetBet

Radu Albot: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î V

Radu Albot traversează o perioadă bună. Moldoveanul a revenit bine pe hard și a reușit câteva partide solide, în care a arătat că nu întâmplător a urcat așa mult în acest an în ierarhia ATP. Chiar dacă rezultatele nu au fost extraordinare, Radu are semifinală la Los Cabos, acolo unde a fost eliminat de către Taylor Fritz. 

Parcursul bun din Mexic a fost cel mai bun turneu făcut pe hard de moldovean, de la revenirea pe această suprafață. La Atlanta, Albot a fost eliminat în turul secund, de către Daniel Evans, în timp ce săptămâna trecută la Montreal, tot în runda secundă părsea competiție Radu, după ce era învins de compatriotul adversarului din seara asta, Guido Pella.

Albot se simte bine pe hard, care în acest an a și câștigat un turneu pe această suprafață. În februarie, la Delray Beach,moldoveanul se impunea în singurul său turneu din carieră, după îl învingea pe Daniel Evans. A fost de altfel și singura finală ATP disputată de Radu în cariera sa. Jocul tenismenului de peste Prut a crescut mult în acest an, iar intrarea în top 40 nu este deloc întâmplătoare. 

Aici, la Cincinnati, Albot l-a eliminat pe Cilic în turul 1, unul din capii de serie ai competiției, impunându-se în fața croatului, în minim de seturi. A fost una din victoriile importante ale moldoveanului, care ușor, ușor începe să aibă succese și în fața tensimenilor de top. Meciul din runda secundă se anunță la fel de dificil precum cel contra uriașului din Croația, astfel că Albot trebuie să evolueze la fel de solid, pentru a spera că poate furniza o nouă surpriză. 

Diego Schwartzman: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Diego Schwartzman traversează și el o perioadă bună. Sud-americanul și-a trecut în cont și un titlu de la revenirea pe hard, astfel că argentinianul e la un nivel mai mult decât ridicat. Hardul e suprafața a doua pe care a obținut cele mai bune rezultate, după ce s-a remarcat pe zgură și și-a făcut un nume în tenisul mondial.

Micuțul argentinian s-a impus la Los Cabos, acolo unde s-a impus în ultimul act în fața americanului Taylor Fritz, în minim de seturi și la capătul unui meci foarte solid făcut de Diego. Succesul din Mexic a fost cel de-la 3-lea din carieră pentru sud-american, care mai are și alte 3 finale disputate pe lângă aceste titluri. Cum vă ziceam, hardul e una din suprafețele preferate ale argentinianului, care în 2017 făcea poate cel mai bun turneu pe această suprafață, la US Open, atunci când reușea să ajungă până în sferturile de finală ale competiției.

Iar rezultatele nu au fost singulare, argentinianul tot având prestații constante. De altfel, Diego a fost chiar aproape de intrarea în top 10, anul trecut ocupând locul 11 în ierahia ATP. Și cu siguranță Schwartzman are forța să revină în apropierea primelor 10 locuri din clasament și de ce nu, să intre în acel top top select. Săptămâna trecută la Montreal, argentinianul a făcut doar un tur 2, fiind eliminat de către Bautista Agut, unul din cei mai în formă jucători.

Aici, Diego a trecut în primul tur de sârbul Laslo Djere, destul de greu, însă cu siguranță argentinianul poate să crească și mai mult nivelul jocului. Sud-americanul are un tenis variat, iar deplasarea în teren e una excelentă. Partida contra lui Albot se anunță disputată, dar Schwartzman are toate armele necesare pentru a ieși învingător.

Statistica meciurilor directe Radu Albot v Diego Schwartzman

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători.

Cote pentru Radu Albot v Diego Schwartzman

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 21,5 gameuri, la o cotă de 1,77 sau victorie Schwartzman la H de 2,5 gameuri, la o cotă de 1,91. 

Pont Radu Albot vs Diego Schwartzman: Diego Schwartzman câștigă meciul

Se anunță un meci disputat. Radu Albot a furnizat una din surprizele primului tur, după ce l-a eliminat pe Cilic și speră la un nou rezultat mare, în fața numărului 24 mondial. Doar că meciul va fi unul foarte greu pentru moldovean, care îl va avea în față pe unul din cei mai mobili jucători din circuit. Schwartzman are o deplasare foarte ună în teren, excelează la retur, iar în schmburi este foarte solid. Cred că toate aceste atuuri îl vor ajuta pe argentinian să se impună în această seară, în fața unui jucător care la ora actuală se află sub Diego ca valoare. Cota este una decentă!

Pont pariuri: Diego Schwartzman câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.64

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

28

Castigate:

13

Pierdute:

10

Anulate:

2

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Atalanta vs SPAL, Serie A
Cota: 2.05 20 Ian 2020 21:45 0