Share

Pronostic pentru Pietro Rondoni - Joao Souza, ITF Italia F22, 10.08.2018

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

09 Aug 2018 22:51 410 0
Logo Pietro Rondoni
Logo Joao Souza
Pietro Rondoni
Joao Souza
VS
15:00 10 August 2018
ITF Italia F22

Analiză și informații pentru Pietro Rondoni v Joao Souza

Turneul ITF Italia F22 are loc în Cornaiano, localitate din nordul țării, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Pietro Rondoni și Joao Souza, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Cornaiano este un sat de 1.500 de locuitori fiind însă poziționat foarte bine din punct de vedere turistic, lângă Alpi, în plus fiind recunoscut pentru producția de vin. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Tennis Club Rungg, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde în această fază pe Ficovich, Reboul, Souza și Rondoni. 

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

Pietro Rondoni: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V V V

Pietro Rondoni este un italian de 24 de ani, clasat pe locul 426 ATP. 
Iar Rondoni este talentat, un sportiv care se află în prima mie mondială încă de la 19 ani și care a crescut destul de constant în fiecare sezon, acum fiind la maximul său. Chiar și așa, Pietro poate crește în continuare, el trecând spre circuitul challenger însă unde momentan nu are performanțe. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Italia F26, sferturi de finală la ITF Italia F29, sferturi de finală la ITF Turcia F43 și semifinale la ITF Turcia F44. 
Iar în 2018 are sferturi de finală la ITF Qatar F1, finală la ITF Qatar F3, finală la ITF Italia F11, sferturi de finală la ITF Italia F12, titlu la ITF Italia F15 și titlu la ITF Italia F17. 
Așadar sezon solid, Pietro având deja două titluri. 
Aici:

- 6-3 6-2 cu Summaria (locul 915 ATP), câștigând 61% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)
- 6-3 6-4 cu Weis (locul 905 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 6-3 6-2 cu Galoppini (locul 535 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 73% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (toate salvate)

Joao Souza: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V

Joao Souza este un brazilian de 30 de ani, clasat pe locul 458 ATP. 
Însă Souza este foarte solid, unul dintre tenismenii de top ai generației sale, el fiind în trecut chiar în prima sută mondială, până pe locul 69 în 2015. În plus Souza se poate mândri cu prezențe pe tabloul principal la toate turneele de grand slam, plus alte multe performanțe în circuitul ATP. Acum a mai scăzut însă nu înseamnă că are un joc modest, dimpotrivă, fiind iar pe un trend pozitiv.
În 2017 are sferturi de finală la challengerul Floridablanca și finală la ITF Brazilia F4. 
Iar în 2018 are finală la ITF Germania F8 și titlu la ITF Italia F21, săptămâna trecută.
Joao joacă predominant în circuitul challenger, însă în ultima vreme nu a mai avut succes și de aceea încearcă o revenire în turnee ITF. 
Forma sa este foarte sus, venind după 8 victorii consecutive, majoritatea la oponenți foarte solizi. 
Aici:

- 6-4 6-2 cu Sant'Anna (locul 407 ATP), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 7-6 4-6 6-0 cu Bonadio (locul 573 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-3 6-4 cu Ejupovic (locul 396 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 83% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Statistica meciurilor directe Pietro Rondoni v Joao Souza

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Pietro Rondoni v Joao Souza

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Pietro Rondoni vs Joao Souza: Joao Souza castiga

Joao Souza este un tenismen de top, fost în prima sută mondială, participant la toate cele 4 turnee de grand slam, având o carieră așadar reușită. În plus aici este în formă bună, venind după 8 victorii consecutive și un titlu săptămâna trecută la ITF Italia F21. Acum a servit foarte bine, pierzându-și acest atuu o singură dată tot turneul, mai mult, având două partide în care nu a oferit mingi de break. Pietro Rondoni este bun la rândul său, un tenismen care are în ultima vreme două titluri ITF, și care aici nu a pierdut set. Însă mi s-a părut mai vulnerabil, pe serviciul său oferind destul de multe oportunități. Consider astfel că Souza este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Joao Souza castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

15

Pierdute:

5

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Inter vs PSV. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.70 11 Dec 2018 22:00 0