Share

Pont Herbert - Kohlschreiber. Meci pentru sferturile de finală la Indian Wells

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Admin

14 Mar 2018 06:25 860 0
Logo Pierre-Hugues Herbert
Logo Philipp Kohlschreiber
Pierre-Hugues Herbert
Philipp Kohlschreiber
VS
22:00 14 Martie 2018
ATP Indian Wells

Analiză și informații pentru Pierre-Hugues Herbert v Philipp Kohlschreiber

În cadrul turneului de la Indian Wells, Pierre-Hugues Herbert și Philipp Kohlschreiber se luptă pentru calificarea în sferturile de finală.  În continuare puteți citi analiza partidei, iar la final pontul oferit. 

Philipp Kohlschreiber a fost unul dintre performerii acestui turneu în condițiile în care l-a eliminat pe ocupantul locului 3 și finalistul de la Australian Open, Marin Cilic. Germanul a servit foarte bine, a avut 76% puncte câștigate cu prima minge și nu i-a cedat nici măcar un break croatului care impresionase până acum în 2018. Prin calificarea în turul 4, Philipp și-a egalat cea mai bună performanță la Indian Wells. Fost ocupant al locului 16 în lume, Kohlschreiber are un serviciu bun, o varietate în joc de pe fundul terenului și un backhand foarte plăcut ochiului. În afara părții estetice, reverul este și foarte eficient, el fiind lovit atât plat, cât și cu mult topspin. După un început mai slab de sezon, germanul a jucat bine la Rotterdam unde a fost eliminat doar de Federer, pe care l-a chinuit în cele două seturi disputate: 7-5, 7-6 pentru liderul mondial. Urmează meciul cu Herbert, jucător cu care are un head-to-head favorabil. 

Pierre-Hugues Herbert a fost unul dintre ultimii jucători care și-au asigurat prezența pe tabloul principal de la Indian Wells. Francezul de 27 de ani este clasat pe locul 93 ATP și a reușit să facă 3 victime cu nume: Gilles Simon, Gilles Muller și Gael Monfils. Această listă poate crea fiori la prima vedere, însă luxemburghezul este total ieșit din formă, iar Simon a declarat că nu poate controla sub nicio formă mingea în deșertul de la Indian Wells. Apoi Monfils, deși părea favorit, a fost nevoit să abandoneze după ce accidentarea nu i-a permis să pună în scenă o versiune cât de cât apropiată de cel mai bun tenis al său. Astfel Herbert, un jucător care nu inspiră mare lucru în circuitul de simplu, a ajuns să se bată pentru sferturile de finală la un Masters Series. Francezul face pereche alături de Nicolas Mahut în proba de dublu, cei doi fiind eliminați ieri seară, la finalul unei partide dramatice cu echipa Cuevas/Zeballos 6-7 6-3 11-13. Fizic s-ar putea să existe urmări pentru Herbert, care a jucat două meciuri la interval de doar câteva ore. În afara serviciului puternic, Herbert nu are o lovitură wow în arsenal. 

Pont Pierre-Hugues Herbert vs Philipp Kohlschreiber: Victorie Philipp Kohlschreiber

Philipp Kohlschreiber a câștigat 3 din cele 4 partide directe cu Pierre-Hugues Herbert. Cea mai recentă a avut loc în finalul anului trecut, pe 25 octombrie, atunci când neamțul s-a impus la Viena cu 7-6 6-3. Analizate cap la cap loviturile celor doi, Herbert este mai bun doar la jocul la fileu. În rest, serviciul este mai constant și mai bine plasat la Philipp, iar reverul mult peste cel împins de francez. În cazul în care nu va avea un procentaj imens la primul serviciu, Herbert nu va avea cum să îi pună probleme adversarului său. Mă aștept la o victorie obținută de Kohlschreiber, iar Betfair oferă o cotă bună pentru această selecție. Să fie verde!

Pont pariuri: Victorie Philipp Kohlschreiber

Miza: 9/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 4

80%

Nu 1

20%

Admin

Ponturi:

12

Castigate:

6

Pierdute:

4

Anulate:

2

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici