Share

Pronostic ATP Metz, Pierre-Hugues Herbert vs Jo-Wilfried Tsonga

Tenis

Cota: 1.58

Adaugat de: George Halici

18 Sep 2019 22:37 583 0
Logo Pierre-Hugues Herbert
Logo Jo-Wilfried Tsonga
Pierre-Hugues Herbert
Jo-Wilfried Tsonga
VS
19:00 19 Septembrie 2019
ATP Metz

Analiză și informații pentru Pierre-Hugues Herbert v Jo-Wilfried Tsonga

Un alt pont din cadrul optimilor de finală de la ATP 250 Metz vine de la partida dintre francezii Pierre-Hugues Herbert și Jo-Wilfried Tsonga, meci pe care îl vom analiza în continuare cu scopul de a concluziona cu pronosticul aferent. 

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Pierre-Hugues Herbert: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î Î Î

Pierre-Hugues Herbert (55 ATP) este un jucător francez de 28 de ani al cărui stil de joc este unul clasic, cu servicii excelente şi cu urcări dese la fileu, el fiind şi un specialist al probei de dublu. Acest tipar de joc îl ajută cu siguranță pe suprafețele rapide, mai ales într-un moment al carierei în care francezul pare că și-a găsit încrederea și la simplu, el realizând câteva meciuri senzaționale în acest sezon. 

După victoria din primul tur de la Eastbourne, venită în compania lui Denis Kudla, francezul a înregistrat nu mai puțin de 7 înfrângeri consecutive. Nu doar moralul, dar și clasamentul său a avut de suferit după această serie negativă, Herbert aflându-se în acest moment în afara top 50. Mai mult, el a reușit să câștige doar două seturi în această serie, împotriva lui Kecmanovic și a lui de Minaur. 

Pierre-Hugues a trecut în primul tur însă aici la Metz de un adversar extrem de dificil, germanu Jan-Lennard Struff, cu scorul de 7-6 6-4. după o evoluție încurajatoare în care a realizat un joc la fileu foarte bun. 

Jo-Wilfried Tsonga: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Jo-Wilfried Tsonga (61 ATP) este unul dintre cei mai importanți jucători din "hexagon" în ultimii 15 ani. El a făcut parte mult timp dintre primii 10 jucători în clasamentul ATP și a jucat prima și singura sa finală de Grand Slam la nici 23 de ani, în 2008 la Australian Open în compania și mai tânărului Novak Djokovic. Jo este un jucător puternic, masiv, însă deopotriva și extrem de tehnic, loviturile sale spectaculoase făcând de ani buni deliciul publicului tenisistic. 

În 2019, francezul nu a reușit să își ridice nivelul jocului la cotele pe care și le dorea, asta în principal din cauza numeroaselor accidentări care l-au măcinat de-a lungul ultimelor sezoane. În săptămânile precedente însă am putut observa o creștere importantă în performanțele lui Tsonga, acesta părând să recapete ritmul potrivit pentru performanță. 

El a reușit o victorie importantă la Washington în turul secund în compania rusului Karen Khachanov, la capătul unui meci deosebit de spectaculos. A fost 6-4 2-6 7-5 atunci pentru francez, care a cedat în runda următoare însă, tot în trei seturi, în fața britanicului Kyle Edmund. A urmat apoi un titlu obținut oarecum lejer la un turneu Challenger la Cassis, de asemenea pe hard. La Metz, Jo a trecut în primul tur de Pablo Andujar cu 3-6 6-1 6-2.

Statistica meciurilor directe Pierre-Hugues Herbert v Jo-Wilfried Tsonga

Scorul întâlnirilor directe este de 3-0 în favoarea lui Tsonga. Acesta s-a impus cu 3-0 la Australian Open în 2016, și cu 2-0 la seturi la Montpellier în 2017, respectiv 2019. 

Cote pentru Pierre-Hugues Herbert v Jo-Wilfried Tsonga

De încercat, cu o miză adaptată, ar fi și cota de 2.38 oferită de Unibet pentru peste 2.5 seturi în meci. Herbert a făcut un meci bun cu Struff, are un moral bun și îi poate lua măcar un set astăzi lui Tsonga. 

                                                                                    

Pierre-Hugues Herbert vs Jo-Wilfried Tsonga Pont: Peste 22.5 game-uri în meci.

Francezii Pierre-Hugues Herbert și Jo-Wilfried Tsonga se vor duela pentru un loc în sferturile de finală de la ATP 250 Metz. Va fi cu siguranță o partidă încărcată emoțional și de publicul prezent la meci și sunt șanse mari ca în aceste condiții cei doi să ofere un spectacol pe măsură. După o serie negativă, Herbert a spart gheața și l-a învins în primul tur aici pe germanul Struff în chiar minimum de seturi. De partea cealaltă, Tsonga este într-o revenire de formă de ceva timp deja și este îndreptățit să fie favoritul acestui meci. Cu toate acestea, Pierre-Hugues nu este deloc de neglijat și cred că îi va face viața grea lui Tsonga atunci când va fi la serviciu. Sunt șanse mari astfel să vedem măcar un tiebreak în acest meci și/sau un set decisiv, pronosticul principal mergând pe un over la game-uri cotat decent de către Unibet.

Pont pariuri: Peste 22.5 game-uri în meci.

Miza: 8/10

Cota: 1.58

Adaugat de: George Halici

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Pierre-Hugues Herbert vs Jo-Wilfried Tsonga Pont: Pierre-Hugues Herbert trimite peste 4.5 asi

Pierre Hugues-Herbert a trecut în primul tur neașteptat de Struff, deși în primul set a fost dominat clar și a revenit de la 3-5. Serviciul său a mers bine, iar Herbert în general se simte bine indoor. Astfel, cu Struff, în două seturi el a trimis 8 ași, mult peste linia setată aici. Iar în alte meciuri indoor în acest an are 5 ași cu Berdych, 8 cu Ivashka sau 6 chiar cu oponentul de astăzi, în finala de la Montpellier, una de 2 seturi. Jo-Wilfried Tsonga a jucat slab în primul meci, deci e posibil să piardă set și acum. Consider astfel că Herbert va trimite peste 4.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Pierre-Hugues Herbert trimite peste 4.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pierre-Hugues Herbert vs Jo-Wilfried Tsonga Pont: Jo-Wilfried Tsonga victorie

Meci interesant în turul 2 de la Metz, acolo unde doi dintre favoriții gazdelor, Herbert și Tsonga își vor disputa un loc în sferturi. Tsonga e în revenire de formă, după ce a câștigat un titlu challenger, tot în Franța, la Cassis, fără să cedeze set. Aici a început mai greu, cu set pierdut în fața lui Andujar, dar francezul a revenit în forță. Herbert a făcut și el un meci bun în primul tur, în fața lui Struff, dar până la această victorie, Pierre traversa o formă dezastruoasă. Cred că Tsonga se va impune, pentru că este jucătorul mai valoros și forma pe care o traversează este una foarte bună. Cota este mai mică, dar cred că avem șanse bune să asistăm la un pariu câștigător.

Pont pariuri: Jo-Wilfried Tsonga victorie

Miza: 10/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici