Share

Pont Pierre-Hugues Herbert - Borna Coric, Croatul e mai valoros

Tenis

Cota: 1.76

Adaugat de: Burlacu Ștefan

18 Apr 2019 08:40 580 0
Logo Pierre-Hugues Herbert
Logo Borna Coric
Pierre-Hugues Herbert
Borna Coric
VS
16:30 18 Aprilie 2019
ATP Monte Carlo

Analiză și informații pentru Pierre-Hugues Herbert v Borna Coric

Un alt pont din optimile de finală de la Monte Carlo vine de la partida dintre francezul Pierre-Hugues Herbert și croatul Borna Coric, meci ce este ultimul programat pe Court Des Princes și va începe după ora 16 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul găsit, în cele ce urmează.

Pariază pe meciurile de tenis de la ATP Monte Carlo și profită 250Ron cashback

Pierre-Hugues Herbert: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V Î

Pierre-Hugues Herbert a început foarte bine turneul de la Monte Carlo. Francezul a furnizat una din surprize și l-a eliminat în turul precedent pe Kei Nishikori, după un meci foarte bun făcut. Sigur și japonezul a jucat mult sub nivelul său, dar succesul rămâne unul important pentru Herbert. Zgura nu este nepărat una din suprafețele sale preferate, dar Pierre se descurcă bine. 

În prima rundă, Herbert a trecut de un alt nume greu al circuitului, Fernando Verdasco, tot în minim de seturi. Bine, ibericul nu mai e de ceva vreme la forma de odinioară și în ultimii ani, Nando a fost foarte inconstant. Astfel victoria contra spaniolului nu este foarte relevantă, în condițiile în care Fernando a pierdut și contra unor jucători foarte slabi cotați. Înainte de turneul din Principat, Herbert a mai participat și la turneul de la Marrakech, acolo unde însă nu a ajuns decâț până în turul 2, fiind învins de conaționalul și câștigătorul competiției, Benoit Paire.

Pe hard, rezultatele nu au fost deloc bune pentru francez, cel puțin în ultimele meciuri jucate pe această suprafață. Tocmai de asta zic că și Herbert este inconstant, alternând perioadele bune cu cele în care e aproape e de nerecunoscut. Următorul adversar din Principat e din nou de top și cred că francezul va trebui să facă un meci și mai solid decât contra japonezului pentru a mai spera la un nou succes.

Borna Coric: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Borna Coric e unul din cei mai buni jucători din circuit. Croatul, care ocupă poziția a 13 în acest moment, a debutat cu dreptul pe zgură. Competiția din Principat e prima pe suprafața roșie la care ia parte în acest sezon Borna. Coric însă e un jucător care evoluează bine pe orice suprafață și e capabil să se bată de la egal la egal cu orice adversar de top.

Cum spuneam, primele meciuri pe zgură din acest sezon Borna le-a disputat în Franța, iar de fiecare dată a avut nevoie de 3 seturi pentru a se impune. Sigur, ambii adversari, din noul val de altfel, nu sunt deloc răi, iar Munar în special se descurcă foarte bine pe această suprafață. Contra ibericului, Coric a revenit d la 0-1 la seturi și s-a impus cu 6-4 în decisiv. A avut de furcă contra spaniolului, care e foarte solid pe suprafața roșie.

Cred însă că Borna și-a căutat și ritmul în aceste două partide. Pus că s-a și acomodat la noile condiții, fiind la primele două partide pe zgură în acest an. Nivelul croatului va crește în continuare, iar contra lui Herbert văd un meci mai bun făcut de Coric. Sigur, nu va fi deloc împotriva francezului, dar valoarea  e net de partea croatului, iar loviturile sale pot face diferența foarte ușor.  

Statistica meciurilor directe Pierre-Hugues Herbert v Borna Coric

Cei doi jucători s-au mai întâlnit de 3 ori până acum, iar Herbert conduce cu 2-1. Ultima dispută directă a avut loc acum 2 ani de zile la Madrid, iar Borna s-a impus în minim de seturi.

Cote pentru Pierre-Hugues Herbert v Borna Coric

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria croatului, la o cotă de 1,44 sau over 21,5 gameuri, la o cotă de 1,60.

Pont Pierre-Hugues Herbert vs Borna Coric: Victorie Coric la H de 2,5 gameuri

Borna Coric s-a acomodat cu zgura în primele două partide de la Monte Carlo și cred că nivelul croatului va crește și mai mult în următoarele meciuri. Herbert a jucat și el bine, dar ieri contra lui Nishikori a avut și noroc, salvând nu mai puțin de 10 mingi de break. Borna e printre cei mai buni jucători din circuit la retur și îi va pune probleme francezului chiar și pe prima minge. Nu mai zic de serviciul 2, unde croatul va ataca decisiv. De altfel, returul va face diferența în acest meci, iar Coric excelează din plin la această lovitură. Merg pe victoria nr 13 ATP și recomand succesul acestuia la minim 3 gameuri diferență, la o cotă bună.

Pont pariuri: Victorie Coric la H de 2,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.76

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

33

Castigate:

22

Pierdute:

10

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici