Share

Pont Philipp Kohlschreiber - Marco Cecchinato, Italianul are fanii de partea sa

Tenis

Cota: 1.66

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Mai 2019 02:23 1,8k 0
Logo Philipp Kohlschreiber
Logo Marco Cecchinato
Philipp Kohlschreiber
Marco Cecchinato
VS
14:00 16 Mai 2019
ATP Roma

Analiză și informații pentru Philipp Kohlschreiber v Marco Cecchinato

Un alt pont de la Foro Italico vine de la partida dintre neamțul Philipp Kohlschreiber și unul din favoriții gazdelor, Marco Cecchinato, meci programat ultimul pe arena centrală și care va începe după ora 22 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul găsit, în cele de mai jos.

Net Bet – primul pariu fără risc până la 500 Ron

Philipp Kohlschreiber: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î V

Philipp Kohlschreiber a oscilat în ultima perioadă. Cel puțin prin prisma rezultatelor. Neamțul a impresionat prin victorii foarte frumoase, dar a pierdut și atunci când puțini se așteptau. Așa cum a fost cazul în meciul cu Tiafoe, de săptămâna trecută de la Madrid. 

Germanul e recunoscut pentru stilul său de joc și afinitatea pentru zgură. Suprafața roșie e una din preferatele neamțului și pe care a obținut rezultate bune de-a lungul anilor. Cum vă ziceam, la Madrid Philipp a fost eliminat, în 3 seturi de Tiafoe, iar la Munchen, unde era unul din favoriții locali, a părăsit competiția în sferturi, fiind învins de Berrettini. Jocul neamțului a rămas însă unul solid în toate aceste partide și cu greu poate fi învins pe această suprafață. 

În capitala Italiei, germanul l-a învins în turul inaugural pe Gilles Simon, în urma unui meci mai echilibrat decât se așteptau mulți, dar neamțul nu a fost la cel mai înat nivel. Partida cu Cecchinato, unul din favoriții gazdelor va fi mult mai grea. Plus că italianul e mult mai în formă decât francezul. Totuși e rămân la părerea că germanul nu va ceda deloc ușor, ba din contră, are chiar forța să se impună.

Marco Cecchinato: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V V

Marco Cecchinato nu mai e la constanța de anul trecut. Dacă în sezonul trecut italianul se mișca precum un ceas elvețian pe această suprafață, anul acesta Marco a avut mai multe momente de scăpare. Cecchinato încă se menține bine în clasamentul ATP, fiind în top 20. 

Cum vă ziceam, italianul nu a mai fost în formă. Cel puțin ca în sezonul trecut, când a făcut senzație în sezonul de zgură. Totuși Marco a dat mereu semne că poate să își ridice nivelul jocului și să fie din nou la forma de anul trecut. Serviciul și reverul rămân principalele arme ale italianului, cu care produce numeroase puncte spectaculoase.

În sezonul de primăvară, pe suprafața roșie, italianul are eșecuri doar la Pella, Garin și Schwartzman, toți jucători foarte buni pe această suprafață, iar unii din ei chiar de top. Marco are și victorii importante, precum cele de la Wawrinka sau Fucsovics, când a reușit să revină de la 0-1 la seturi și break în setul 2. Mă aștept ca italianul să fie mai constant, dar să aibă un joc și mai îngrijit.

Chiar dacă are prima șansă în această seară, nu consider că italianul poate avansa fără probleme în turul 3 al competiției. Kohlschreiber e vulpoi bătrân și uns cu toate alifiile. Cu fanii de partea sa, Cecchinato poate să pună și mai multă presiune pe neamț, care poate să se dovedească decisivă în deznodâmânul final al partidei.

Statistica meciurilor directe Philipp Kohlschreiber v Marco Cecchinato

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători. 

Cote pentru Philipp Kohlschreiber v Marco Cecchinato

Pe lângă pronosticul oferit, se mai poate merge și pe victoria neamțului, la o cotă de 2,25 sau over mai mare, 22,5, la o cotă de 1,95.

Philipp Kohlschreiber vs Marco Cecchinato Pont: Total gameuri - peste 21,5

Ultima partidă a zilei de pe central nu poate fi altfel decât spectaculoasă. Aflat în fața propriilor fani, Marco trebuie să demonstreze că nu întâmplător a ajuns în top 20 și că poate urca și mai mult de atât. Kohlschreiber în schimb are foarte multă experiență de partea sa și poate gestiona mai bine punctele decisive ale meciului. În aceste condiții, cred că pariul pe over e cel mai propice la acest meci. Nu este exclus deloc să avem și un set decisiv. Eu voi merge pe un over 21,5 gameuri, linie mai mult decât decentă, la o cotă la fel de ok.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 21,5

Miza: 10/10

Cota: 1.66

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

7

Castigate:

1

Pierdute:

4

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici