Share

Pont Philipp Kohlschreiber - Jack Sock, Americanul a debutat cu dreptul în capitala Romei

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

15 Mai 2018 16:10 579 0
Logo Philipp Kohlschreiber
Logo Jack Sock
Philipp Kohlschreiber
Jack Sock
VS
22:30 15 Mai 2018
ATP Roma

Analiză și informații pentru Philipp Kohlschreiber v Jack Sock

Programul zilei de marți de la Roma e în pericol să fie dat peste cap de ploaia care curge neîncetat în capitala Italiei, însă prognoza anunță oprirea ploii după ora 19 00, locală. Noi vom oferi ponturile astăzi, iar dacă meciurile se vor amâna, pot fi jucate la fel de ușor mâine. Primul meci la care vom merge e disputa dintre neamțul Philipp Kohlschreiber și americanul Jack Sock, dispută programată inițial ultima peNext Gen Arena și care ar fi trebuit să înceapă după ora 20 00. Mai multe date, în rândurile de mai jos.

Philipp Kohlschreiber: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V V Î V

Philipp Kohlschreiber vine după o perioadă bună, în care a atins ultimul act al competiției de la Madrid și turul 3 la Madrid.Germanul e recunoscut pentru faptul că evoluează bine pe zgură, însă în această primăvară a mai avut unele mici oscilații în joc, când a avut și de suferit altfel. Așa cum s-a întâmplat și în meciul din primul tur la Roma, când a scăzut puțin nivelul jocului, iar în tie-break nu a gestionat bine momentul și a trebuit să intre în decisiv, unde a avut nevoie de un alt tie-break pentru a se impune. A fost de altfel o victorie muncită pentru neamț, ce-i drept în fața unui adversar foarte solid, Karen Khachanov. Meciurile multe jucate în ultima perioadă ar putea fi o armă cu 2 tăișuri, în ideea în care oboseala și-ar putea face simțită prezența. Turneul din capitala Italiei e unul însă important, iar Philipp va trage, pentru o clasare într-o fază cât mai superioară.

Jack Sock: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î Î V

Jack Sock nu se mișcă chiar rău pe zgură, însă în acest sezon nu a evoluat decât în  4 meciuri pe suprafața roșie. La Houston, Madrid și primul tur la Roma. Americanul pe hard a avut acea perioadă fantastică, dar ne aducem aminte că și pe zgură a avut perioade bune, când a reușit victorii de efect, contra unor jucători buni pe această suprafață. Săptămâna trecută la Madrid a fost eliminat de un zgurist, Pablo Cuevas, cedând cu neverosimil 0-6 în decisiv, iar aici, în capitala Italiei a trecut tot de un alt expert pe zgură, dar trecut prima tinerețe și departe de forma de altădată, David Ferrer. A fost o victorie scurtă, un dublu 6-4, însă calitatea loviturilor lui Sock au ieșit în evidență, mai ales cea a forehandurilor sau a serviciilor. E clar că cu neamțul va avea o misiunea mult mai dificilă și nu întâmplător americanul pornește cu șansa a doua. Doar că Jack își va juca șansa și nu va ceda fără luptă.

Statistica meciurilor directe Philipp Kohlschreiber v Jack Sock

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, acum mai bine de un an și jumătate, la mastersul de la Paris, atunci când Sock s-a impus în minim de seturi.

Cote pentru Philipp Kohlschreiber v Jack Sock

Philipp Kohlschreiber pornește favorit în această partidă, dar cred că Sock poate da o replică pe măsura germanului. Tocmai de aia, pe lângă pontul de bază, puteți să mai luați over 23,5, care vă dublează miza sau chiar să mergeți pe victoria americanului

Pont Philipp Kohlschreiber vs Jack Sock: Total Gameuri peste 21,5

Meciul se anunță unul disputat. Chiar dacă Sock pornește cu șansa a doua, americanul va da o replică pe măsură și va încerca chiar să iasă învingător din această dispută. Kohlschreiber are avantajul meciurile mai multe în picioare pe zgură, dar forma fizică nu mai e de partea lui. Dacă americanul va servi în stilul caracteristic, atunci chiar are șansă să ducă meciul în tie-break si acolo să se impună. Oricum, germanul nu va avea o misiune ușoară, astfel că cel mai propice pariu la acest meci este pe gameuri și consider că minim 22 de gameuri se vor disputa în această partidă. Cota nu este mare, dar șansele de reușită sunt mari.

Pont pariuri: Total Gameuri peste 21,5

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

23

Castigate:

12

Pierdute:

11

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici