Share

Pronostic pentru Philip Bachmaier - Andres Fernandez Canovas, ITF Tunisia F38, 05.12.2017

Tenis

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

04 Dec 2017 21:04 378 0
Logo Philip Bachmaier
Logo Andres Fernandez Canovas
Philip Bachmaier
Andres Fernandez Canovas
VS
12:00 05 Decembrie 2017
ITF Tunisia F38

Analiză și informații pentru Philip Bachmaier v Andres Fernandez Canovas

Turneul ITF Tunisia F38 are loc în Hammamet, stațiune de pe malul Marii Mediterane, iar în această analiză voi detalia partida dintre Philip Bachmaier și Andres Fernandez Canovas, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Hammamet este una dintre perlele Magrebului, o stațiune foarte populară care îmbină activitățile estivale cu istoria și cultura nord-africană, și care are în permanentă 300.000 de turiști, deși populația locală este de doar 100.000. 
Clima de aici este foarte bună, în ultima jumătate de an plouând doar 6 zile, și acest lucru ajută mult și tenisul deoarece nu perturbă competițiile. 
Turneul de aici este însă mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este hotelul Sentido Phenicia, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber, oferind și cazare tenismenilor. 
Tabloul de concurs este puternic, cu nume mari precum Goncalo Oliveira, Nino Serdarusic, Miljan Zekic sau Samuel Bensoussan. 

Andres Fernandez Canovas este un spaniol de 18 ani, clasat pe locul 1563 ATP, și aflat la cel mai bun sezon din cariera. 
Acest lucru este normal, fiind și primul său sezon în tenisul mare, însă locul ocupat pe Canovas este destul de bun, putând fi îmbunătățit cu o performanță aici. 
Specialist pe zgură, evident, ca majoritatea exponenților școlii spaniole, Canovas are câteva meciuri foarte interesante în acest sezon. 
Astfel, el are optimi de finală la ITF Spania F26 si optimi de finală la ITF Spania F27, aici acumulând puncte, însă are multe prezențe pe tablourile principale ale competițiilor la care a luat parte, lucru remarcabil. 
De exemplu, la ITF Spania F2 l-a învins în calificări pe Fermosell (locul 758 ATP), apoi la ITF Spania F7 i-a luat set lui Dante Gennaro (locul 647 ATP), la ITF Spania F13 l-a eliminat pe Matos (locul 525 ATP), apoi luându-i set lui Ferrol (locul 399 ATP), iar mai recent la ITF Spania F26 l-a învins pe Zormann (locul 694 ATP). 
Asadar un șir de rezultate foarte bune, deși evident au fost și multe lacune, de înțeles la un sportiv de 18 ani care nu a fost vreodată în primii 1500. 
Aici:

- 6-3 6-2 cu Sicialiano (tenismen fără clasament)
- 6-4 6-3 cu Bernardis (tenismen fără clasament)

Philip Bachmaier este un austriac de 21 de ani, clasat pe locul 1521 ATP, și deasemenea aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. 
Astfel, cei doi sunt vecini de clasament, cu mențiunea că Philip este profesionist deja de 3 ani, și nu a reușit până acum să între în primii 1500. 
Specialist pe zgură la rândul său, Bachmaier are un an mai modest, deși inclusiv el are o optime de finală, la ITF Sri Lanka F1, și o optime de finală valoroasă la ITF Spania F32, unde a realizat cel mai bun meci din cariera sa, însă a pierdut dramatic, 7-6 5-7 6-7 cu Ornago (locul 459 ATP). 
De atunci însă, forma lui Philip mi se pare că a scăzut foarte mult, el venind aici după niște înfrângeri surprinzător de categorice. 
Astfel, el a fost eliminat de Ivanov (tenismen fără clasament), 2-6 3-6 în calificările pentru ITF Turcia F41, a fost învins de către Boborkyn (tenismen fără clasament), 2-6 2-6 în calificările pentru ITF Turcia F42, iar săptămâna trecută, tot aici în Tunisia, la ITF Tunisia F37, s-a văzut invins:

- 1-6 7-6 2-6 cu Hersey (tenismen de 17 ani fără clasament)

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Pont Philip Bachmaier vs Andres Fernandez Canovas: Andres Fernandez Canovas castiga

Andres Fernandez Canovas este un tânăr de 18 ani care nu este în primii 1500 ATP, însă care este de perspectivă, și care este văzut pozitiv de către Federația Spaniolă de Tenis. Are în acest an victorii cu Zormann sau Matos, tenismeni mult mai bine clasați decât el, iar aici în calificări nu a pierdut set. Philip Bachmaier nu este nici el în primii 1500, iar jocul său este destul de oscilant, având un maxim al carierei partida cu Ornago pierdută la tie-break. Însă de atunci are 3 înfrângeri consecutive în fața unor sportivi fără clasament, luând doar un set în acest interval. Consider că spaniolul are prima șansă, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Andres Fernandez Canovas castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici