Share

Pronostic pentru Petr Nouza - Robert Rumler, ITF M15 Olomouc, 17.10.2019

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Oct 2019 01:04 419 0
Logo Petr Nouza
Logo Robert Rumler
Petr Nouza
Robert Rumler
VS
11:00 17 Octombrie 2019
ITF M15 Olomouc

Analiză și informații pentru Petr Nouza v Robert Rumler

Turneul ITF M15 Olomouc are loc în Cehia, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Petr Nouza și Robert Rumler, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Olomouc este o localitate de 101.000 de locuitori, situată în Moravia. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul ITF Tennis Academy Omega Centrum, care dispune de terenuri acoperite cu o carpetă rapidă, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Kopriva, Piros, Nouza sau Poljak. 

Deschide cont la Betano și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Petr Nouza: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

Petr Nouza este un ceh de 21 de ani, clasat pe locul 561 ATP. 
Iar Nouza este un mare talent, chiar dacă până acum el nu a intrat în topul 500 ATP. Însă în ultimii doi ani a gravitat în jurul acestei poziții, a fost constant și consider că în viitorul apropiat îl vom vedea chiar în turnee challenger. 
În 2019 are finală la ITF M15 Monastir, finală la ITF M15 Wroclaw, semifinale la ITF M15 Telfs, sferturi de finală la ITF M15 Piestany și sferturi de finală la ITF M25 Ricany. 
Forma sa este așadar bună, iar indoor îi place să joace. 
Aici:

- 7-5 6-4 cu Samuelsson (locul 1005 ATP), câștigând 89% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Robert Rumler: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Robert Rumler este un ceh de 26 de ani, fără clasament. 
Iar Rumbler a fost cândva promițător, un tânăr jucător care ajunsese chiar și pe locul 688 în lume. De atunci însă el nu prea s-a mai concentrat pe sport, având deja mulți ani în care nu a mai intrat în prima mie mondială, culminând cu pierderea tuturor punctelor. 
Acum el încearcă o revenire însă este la doar al 5-lea turneu din an. 
În 2019 nu are nicio performanță. 
Acest lucru este normal deoarece el nu prea mai joacă în circuitul profesionist. Iar acum abia a trecut de calificări, având nevoie de super tie-break cu Biljesko (locul 1589 ATP). 
Aici:

- 4-6 6-4 6-1 cu Karlo Cubelic (locul 1048 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 68% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Statistica meciurilor directe Petr Nouza v Robert Rumler

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Petr Nouza v Robert Rumler

Petr Nouza vs Robert Rumler Pont: Petr Nouza castiga

Petr Nouza este un tenismen foarte talentat, care de la 18 ani are un clasament bun și care s-a apropiat mult de topul 500 ATP. Forma sa pare solidă, iar aici în primul tur nu a cedat set cu Samuelsson, în plus servind foarte bine. Robert Rumbler a fost și el un tânăr promițător, însă în ultimii ani a ieșit din prima mie mondială. Aici a fost la un pas de eliminare încă din calificări, având mari emoții cu Biljesko, iar în primul tur a trecut în 3 seturi de Cubelic, jucând bine însă cu un oponent slab. Consider astfel că Nouza este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Petr Nouza castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

6

Castigate:

1

Pierdute:

2

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici