Share

Pronostic pentru Petr Hajek - Mate Delic, ITF Bosnia si Hertegovina F1, 17.05.2018

Tenis

Cota: 1.88

Adaugat de: Tudor Cosma

16 Mai 2018 20:44 471 0
Logo Petr Hajek
Logo Mate Delic
Petr Hajek
Mate Delic
VS
11:00 17 Mai 2018
ITF Bosnia & Herzegovina F1

Analiză și informații pentru Petr Hajek v Mate Delic

Turneul ITF Bosnia & Herzegovina F1 are loc în Doboj, oraș din nordul țării, iar în această analiză voi detalia partida dintre Petr Hajek și Mate Delic, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Doboj este o localitate destul de mare, de 70.000 de locuitori, fiind de fapt cel mai important oraș din Republika Srpska. Aici mai este o particularitate interesantă, și anume faptul că este printre cele mai vechi așezăminte din Europa, fiind locuit continuu încă din Neolitic. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Tennis Club Doboj, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Paz, Delic, Jotovski sau Celebic. 

Petr Hajek: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

Petr Hajek este un ceh de 21 de ani, clasat pe locul 935 ATP. 
Iar Petr a fost până acum destul de modest, intrând rar în prima mie mondială, și neavând până acum nici măcar o prezență în topul 800 ATP. 
Însă el este destul de tânăr, și treptat începe să-și arate potențialul la profesioniști. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Ungaria F3, sferturi de finală la ITF Egipt F28 și sferturi de finală la ITF Cehia F7. 
Chiar dacă Hajek este versatil, el rămâne mai eficient pe hard, suprafața sa preferată. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Egipt F11 și sferturi de finală la ITF Polonia F2, săptămâna trecută. 
Forma sa este astfel destul de sus, el recent având victorie mare cu Montana (locul 408 ATP). Însă deși are câteva partide solide pe zgură, totuși are și câteva eșecuri clare. 
Aici amintesc în special acel 3-6 3-6 de săptămâna trecută cu Meis (locul 550 ATP), meci în care a fost dominat destul de clar în ambele faze ale jocului. 
Aici:

- 1-6 6-3 7-6 cu Stergiou (locul 987 ATP), câștigând 66% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 13 mingi de break (9 salvate)

Mate Delic: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Mate Delic este un croat de 25 de ani, clasat pe locul 416 ATP. 
Și chiar dacă Mate este destul de bine poziționat, în interiorul topului 500 ATP, el este mult mai valoros, de exemplu în 2015 ocupând locul 150 ATP, unul dintre cei mai buni tenismeni din circuit. 
Și chiar dacă a mai scăzut, jocul său mi se pare iarăși la nivel înalt, și mă aștept ca până la finalul sezonului să mai ridice câteva trofee. 
În 2017 are semifinale la ITF Austria F1, semifinale la ITF Austria F5, semifinale la ITF Turcia F35, finală la ITF Turcia F36, finală la ITF Turcia F37, semifinale la ITF Turcia F42 și sferturi de finală la ITF Turcia F43. 
De spus aici este faptul că Delic este specialist pe zgură, toate rezultatele amintite venind pe această suprafață. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Turcia F1, finală la ITF Turcia F3, semifinale la ITF Croația F1, sferturi de finală la ITF Croația F3, sferturi de finală la ITF Italia F8, titlu la ITF Turcia F17 și semifinale la ITF Turcia F18, săptămâna trecută. 
Forma sa este așadar foarte sus, în ciuda înfrângerii cu Okala (locul 553 ATP). Însă Jules este la rândul său un tenismen de clasă, și meciul a fost la nivel înalt. 
Aici:

- 6-0 6-1 cu Vanta (tenismen fără clasament), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 66% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Statistica meciurilor directe Petr Hajek v Mate Delic

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Petr Hajek v Mate Delic

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Petr Hajek vs Mate Delic: Mate Delic castiga

Mate Delic este unul dintre cei mai buni tenismeni din circuitul ITF, el de fapt acum câteva sezoane fiind chiar în preajma topului 100 ATP. A mai scăzut de atunci, însă jocul său rămâne sus, iar forma sa actuală este foarte solidă, venind după 9 victorii în ultimele 10 partide, plus un trofeu. Petr Hajek este la limita primei mii mondiale, însă vine după un turneu bun făcut pe zgură. Totuși, acolo a pierdut în minimum de seturi cu Meis, iar aici în primul tur a arătat un joc foarte modest. A trecut de Stergiou în tie-breakul setului decisiv, salvând minge de meci, și fiind dominat la orice capitol, oferind nu mai puțin de 13 mingi de break, în condițiile in care el a avut doar 6 oportunități. Consider astfel că Delic este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Mate Delic castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.88

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

37

Castigate:

22

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici